Annemle Çok Kötü Kavga EETTTİK lütfen allah rızası için okuyun yardım edin?

kardesimle kavga etmistik sonra annem geldi bende kes anne sus falan dedim sinirlendi sonra annem biraz sinirlidir eline oklavayı aldı vurdu 1 kere 2. sınde suratıma doru vurdu bende "karşında hayvanmı var bu kadar sert vuruyosun dedim suratıma vurdugu icin kızdım sonra elinden oklavayı aldım zorla sinirliydim ağlamaya başladım hem ağlıyor hem bağırıoyrudum oklavayı fırlattım sonra en kötü hatam :d anneme çok kötü bir küfür ettim -_- sonra annem çıktı odadan annem diger annelere benzemez özr dileyince barışmaz bişi verince barışmaz ben hep onceki kavgalarımızdada boyle sert degildi ama özr diledmi hediye aldım kabul etmiyo mutfagı topladım yatak odasını düzenledim olmuyo annem inatttır lütfen naz mı yapsam bişi demesemmi bilemidm cok öküzüm afederisniz ama anneye küfür edilmez dogru ben nasıl ettim sinirlenince azımdan cıktı birden cok sinirlenmiştim kafama benim ya lütfen cok üzülüdm keske zamanı geri alabılsek allah benim belamı versin :d
Güncellemeler
+1 yıl
Oklavayla Suratıma Vurucaktı Elimi Savurmasam O Büyük Bir Hata onu geçtim ama benimde hatalarım var küfür ettim bende salaklık yaptım bendede hata var :d
Annemle Çok Kötü Kavga EETTTİK lütfen allah rızası için okuyun yardım edin?