Lutfen okuyum annemi kendime nasil yaklastirabilirim?

Arkadaşlar benim 1 sene önce babam vefat etti. Babam vefat etmeden önce o kadar guzel bir aileydik ki anlatamam size. Ben babama dunyadaki sevgilerin hepsini toplasaniz asacak kadar duskundum.8 senedir gorustugumuz aile dostlarimiz var. Her aksam, firsat varsa sabahlari da beraberiz. Ben 20 yasindayim annem 37 yasinda. Sag olsunlar o aile dostlarimiz da babami kaybettikten sonra bizi yalniz birakmadilar destek oldular. Babami kaybettikten sonra haliyle hepimizin psikolojisi sarsildi. Annem haric hepimiz duzeltmeyr calistik. Annem o gunden beri o kadar agresif o kadar sinirli ki tek bir kelime dahi konusulmuyor. Ama sadece kardesim ve bana karsi var bu siniri. Ben size paranizi verryim benden baska bir sey istemeyin diyor. Ben boyle olsun istemiyorum ne olursa olsun sonucta Artik annemle dertlesebilecek konusabilecek yastayim. Babam olmeden once boyle degildi ama babamla daha yakindim tabii ki cok cok anlayisliydi. Annem o aile dostumuz olan kadinla (31) o kadar sıkı fıkı ki annem gece 1 lere kadar telefonla konusuyor onunla. Zaten her gun bizdeler. Annem kalkip mihabbet etmez kardesim ve benimle. O kadinla benim dedikodumu bile yapiyor hep. Artik o kadin da bana laflar sokmaya, asagilamaya basladi annem yuzunden."senin anneni en iyi ben tanirim hayatta" gibi laflar soyluyor. Gun icinde annemle alakali bir sey oluyor, annem ona soyluyor. O da gelip bana "aaa tuhh pot mu kirdim ben simdi" diyor o konuyu soyleyip. Bi erkek arkadasim var 1 bucuk senedir. Surekli onun ve benim dedikodumuzu yapiyorlar. Tamam cok buyuk sayilmayiz ama hayallerimiz var hayaller kuruyoruz. Annem ve o kadin hayallerimizle dalga geciyorlar. Anneme boyle yapmamasi gerrktigini inanin 1 senedir neredeyse her gun soyluyorum."Benim kafamda bu sekilde dagiliyor. Sen de git baskasiylr dagit"diyor. Ailemizi toparlamak icin yapmadigim sey kalmadi. Alip kafeye goturuyorum zorla. O kadin ariyor annemi. Bensiz nasil gidersin insnmiyorum sana iyi o zaman yap keyfini diyip trip atiyor. Kadinin 2 yasinda bir kizi var. Bana o kadar duskun ki. Ne zaman girussek kizina ben bakiyorum. Kendisi annemle muhabbet ediyor. Arkadaslar annemi nasil ysnia cekicem ne olur yardim edin yalvaririm

Lutfen okuyum annemi kendime nasil yaklastirabilirim?