Annemin gönlünü nasıl alabilirim?

Merhaba,
Ben 18 yaşındayım. Ve bugune kadar cok hata yaptım. Bu hatalarımdan dolayı annemden 4 yıl ayrı yasadım. Ananemler ve dayımların yanında. Dayımlar cok baskıcıydılar. Bende dayanamadım tekrar annemın yanına geldim. Neyse ben bu yaz erkek arkadasımdan ayrılmıstım ve cok uzukluyordum annemde bunu öğreni ve telefonumu aldı. Ve beni üniversiteye göndermeyecegini söyledi. bende korktum ve intihar ettim. 3. kattan asagıya atladım betona. daha öncede intihar girişiminde bulunmuştum. annem benim intihar ettiğimi öğrenince sinirden cıldırdı. korkmus ama bana hiç belli etmedi. 3 ay konusmadı benimle. ama bana yine de baktı. agustos ayında ayaga kalktım ve benimle bir konusma yaptı. birddaha böyle bişey yapma seni dershnaye göndericem hazırlan daha iyi bir yer kazan oraya git ve bu zaman zarfında kendini duzelt. yoksa seni göndermem dedi. ama okumamı en cok o istiyor. birde babam beni 8 yıl önce terk etti. ve ben yine bir hata yaptım ben younowda yayın yapıyordum annem bunu biliyordu. bir sekilde yaptıgım yayaınları görmüş ve gestime cıkan insanlardan rahatsız olmuş. eşide görmüş. utanmıs haliyle. ve bana il gün dedi ki ben sana hiç birşey yapmıcam telefonuna falan el koymıcam herseyde özgürsün ama hazirana kadar duzelmezssen seni göndermem hukuk bile kazansan ki en cok istediği bölüm ona bile göndermem dedi. cünkü önemli olan gitmek değik okumak dedi. gittiğin zaman edebinle okuyacaksan istersen 7 yılda oku dedi. saygı duyarım dedi. ve ben su an cok pişmanım. psikoloğa gıtmem için konusmustu benimle ve ben su anda psikologa gitmek istiyorum. işin aslı annemı böyle uzdum nasıl gönlünü alabilirim.
(lütfen sadece fikir verin. ben hatamın farkındayım öğüt istemiyorum.)
Güncellemeler
+1 yıl
ve bana dun aksam seni dayına döylicem. o seninle ilgilensin dedi sizce yaparmı?
Güncellemeler
+1 yıl
barıştık. su an çok iyiyiz. çok şükür. ::D teşekkür ederim
Annemin gönlünü nasıl alabilirim?