Annemin gönlünü nasıl alırım?

Annemle dün kardeşim yüzünden kavga ettik. Ağzımdan fahişe kelimesi çıktı. Bana şimdi küs. Ama zamanında kavga ederken o daha beterlerini söyledi bana. Birde küs değilken herşeyi benden bekliyor. Mesela kendisi uyanıyor ama yataktan kalkmıyor. Benim kahvaltıyı hazırlamamı istiyor. Hazırlamazsam direk hayırsız evlat damgası yiyorum. Dün kardeşimle kavga ediyorduk. Bu hafta ben okulda olduğum için hiç bilgisayara bakamamıştım. Hep kardeşim bakmıştı. Normalde saat 21 den sonra kardeşim alırdı bilgisayarı ama dün vermek istemedim çünkü o hafta benim saatlerimde bakmıştı. Sonra babam vermemi söyleyince babamla biraz tartıştık ama annem kendisini tartışmanın arasına atıp kavga çıkardı. bilgisayar kimseye yok dediler. Ama yarım saat sonra falan kardeşime verdiler. Şimdi Annem bana küs. Benim küsmem gerekirken o küs. Ama Annem in gönlünü almak istiyorum. Çünkü küsünce rahat edemiyorum. O bana hiç iş vermiyor küsünce ama yine de barışmak istiyorum. Hem barışırsak belki sevgilimden bahsederim. Ne tepki vereceğini bilmiyorum zaten. Normalde kızar ama aramız iyi olursa az kızar. Çünkü yaşımın ilişkiler için küçük olduğunu söylüyor.
Annemin gönlünü nasıl alırım?