Uzun olacak ama okuyun? Annemle başım dertte?

Arkadaşlar ben Vestel de çalışıyorum. orada bi sevkiyatci var. Adam torun sahibi olacak. Bi keresinde bi onunla yanyana oturmuş konuşuyorduk. O sırada annem geldi magazanin kapısına gelmiş. Beni çağırdı. Neymis adamla kafa kafaya vermişim agzinin içine dusucekmisim. Duzgun duracakmisim. Bintane şey söyledi. Daha önceden de Arcelikte böyle yapıyordu. Ordan cik iyi bi yer değil diyordu. Ben çıkmayınca da "Kesin orada biri var. O yuzden cikmiyon demi"diyordu. Simdi ordan ayrildim. Bu seferde niye durmamisim, orada bi sürü kız varmış. Burasi iyo bi yer değilmiş. Bugunde maasini çekmeye gidecektik. Ben gelince ararım seni dedi. Ben gidicez diye lavabo girdim. O sırada 2 kere aradi. Bakamadim. Daha sonra magazaya gelmiş. O sırada sevkiyatci da lavabonun olduğu yerden cikmis. Sigara içmiş adam. Disari cikinca"O niye ordan cikmis. Napiyordunuz orada. Cikicaksin ordan. O adamin bakışları iyi değil. Duzgun dur."Bintane şey söyledi yine. Biktim artık. Sacmasalak lafların nefret geldi. Nereye girsem aynı şeyi yapıyor. Elinden gelse o*pu yerine koyacak. Ne bicim insan yaa?
Güncellemeler
+1 yıl
Yine kavga ediyoruz. Dövmeye kalktı.
Uzun olacak ama okuyun? Annemle başım dertte?