Üvey annemle başım dertte. Nolur yardım edin.?

Ben yaklasik 9 yildir üvey annemle yaşıyorum. Delicesine sevdigim annem beni cocukken birakip bir adamla kacti. Cok zor zamanlar gecirdim. Simdi 19 yasindayim. Uvey annem bana bakti ama keske bakmasaydi. Beni kendi evlatlarindan bariz bir sekilde ayiriyor. O kadar canim aciyor ki. Surekli yaptigim seyleri begenmiyor. Illa bir sorun cikartiyor. Her gun erken kalkiyorum bugun geç kalktim diye sayiyor sovuyor. Bulasiklari yikiyorum ocagi silmedim diye kiziyor. Ne yapsam memnun edemiyorum surekli bisey buluyo benimde hic bisey yapasim gelmiyor. Az once yine kavga ettik. Biraz bagirdim yanu hic bir seyi beğenmiyorsun ne yapsam yaranamiyorum diye. Depresyon ve anksiyete hastasiyim. Ofkemi kontrol edemiyorum. Cabuk ainirleniyorum tutamiyorum. Neyse sonra o bana saymaya bagirmaya basladi bende daha fazla bagirmayim diye kulakligi tsktim hic duymaza geldim oda iyice cildirdi. Agladi felan her tartismada bana beddua ediyor. Insallah Allah sana cektirir Allah belani versin Allah senide aglatsin diye. Ve saydirirken dogurdular biraktilar bana adi serefsizler dedi. O kadar kotu hissediyorum ki. Aglamaktan duramiyorum. Ders calisamiyorum. Hata bende mi yanlis bende mi bilmiyorum. Beddualari tutacak diye cok korkuyorum ama cok canim aciyor. Ne yapmam lazim nolur yardim edin.
Üvey annemle başım dertte. Nolur yardım edin.?