Ben yaklasik 9 yildir üvey annemle yaşıyorum. Delicesine sevdigim annem beni cocukken birakip bir adamla kacti. Cok zor zamanlar gecirdim. Simdi 19 yasindayim. Uvey annem bana bakti ama keske bakmasaydi. Beni kendi evlatlarindan bariz bir sekilde ayiriyor. O kadar canim aciyor ki. Surekli yaptigim seyleri begenmiyor. Illa bir sorun cikartiyor. Her gun erken kalkiyorum bugun geç kalktim diye sayiyor sovuyor. Bulasiklari yikiyorum ocagi silmedim diye kiziyor. Ne yapsam memnun edemiyorum surekli bisey buluyo benimde hic bisey yapasim gelmiyor. Az once yine kavga ettik. Biraz bagirdim yanu hic bir seyi beğenmiyorsun ne yapsam yaranamiyorum diye. Depresyon ve anksiyete hastasiyim. Ofkemi kontrol edemiyorum. Cabuk ainirleniyorum tutamiyorum. Neyse sonra o bana saymaya bagirmaya basladi bende daha fazla bagirmayim diye kulakligi tsktim hic duymaza geldim oda iyice cildirdi. Agladi felan her tartismada bana beddua ediyor. Insallah Allah sana cektirir Allah belani versin Allah senide aglatsin diye. Ve saydirirken dogurdular biraktilar bana adi serefsizler dedi. O kadar kotu hissediyorum ki. Aglamaktan duramiyorum. Ders calisamiyorum. Hata bende mi yanlis bende mi bilmiyorum. Beddualari tutacak diye cok korkuyorum ama cok canim aciyor. Ne yapmam lazim nolur yardim edin.
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 982 cevap paylaştı. Çok zor zamanlar geçirmiş ve geçiyormeye devam ediyorsun Allah yardımcın olsun. Biliyorum zor ama Herşeyin güzel olacağına kalbin ile inan. Hayat bir gün diken bir günde gül gösterir, şimdi belki de dikenlerini görüyorsun ama evlendiğin de sana bu acıları unutturmasada seni çok mutlu edecek bir insan çıkacak karşına. Şimdi beni iyi dinle olur?
Başını dik ve yüreğin iyiliğe yönelik olsun
Rabbimin nuru, sabır ve sadakatı üzerine olsun inşAllah. Hastalıklarına gelince bunlar tedavi edilmeyecek şeyler değil. Aşabilirsin bunları en azından bak fiziksel sıkıntın yok, toplum içine girince en azından farklı gözler ile bakılmıyorsun. Birde ben sana kendi hayatımdan örnek vereyim.
5 yaşında hemşirenin sağ ayağıma sinir damarına iğneyi vurması sonu sağ ayağımı neredeyse kaybediyordum 3 ameliyat geçirdim büne kadar ayağımdan ayak parmak uçlarını oynatamıyorum his var ama hükmedeiyorum bir dönem epilepsi hastalığ geçirdim ve bir çok kötü günlerim oldu. Depresyona girdim 4 sene zor toparladım. Ama birgün düşündüm "Ben neden kendimi kötü görüp maafediyorum, her şey benim elimde ben istersem eğer bu hastalığıda her şeyin üstesinden gelirim.." ve şu an yaşı 21 Bunca olan olaylara rağmen yılmaz henüz yeni bak 9 ay önce 1 hafta için ameliyat olmsaydın sağ ayağımdan hayatımı kaybedecektim. Ama yılmadım dedim benim gençlere daha öğretecek onlara güzel şeyler bırakmak adına yapacak çok işim var ben şimdi böyle kolay bu hayattan gidemem. Doğruldum bir kere toparladım kendimi ve o iman inancı ve kendime olan güvenim ile hayatıma yeni bir sayfa açtım ve hayata şimdi çok geniş bir pencereden bakıyorum. Her şey şimdi daha güzel.. üzme kendini.112 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru diyorsun bende cabaliyorum ama olmuyor. Hep en basa sonuyorum. Hayattaki tek umudum mutlu bir evliligimin olmasi. Beni delicesine seven erkek arkadasim var. Ama butun sorunlarima ona yansitip hincimi ondan aliyorum.
- +1 yıl
Sana anlayış gösterebiliyorsa ne mutlu her erkek bunları kaldıramaz hatta senin ile bu konular yüzünden oyun bile oynayabilir. Başa sarma akıllı düşün biraz. ;) Sana bir tavsiye vereyim bunu yaparsan gerçekten hayatında olumlu değişikler olacak. Erdal DEMİRKIRAN'ın kitaplarını al ve okumaya başla ;) Sana büyük etkisi olacak fikirlerin düşüncelerin daha geniş bakmanı ve hayatın ne kadar güzel olduğunu sana kakanıtlayarak gösterecek ve en önemlisi seni geliştirecek
Soran+1 yılOkudum o tarz kitaplar bana polyannacilik gibi gekiyor etkileniyo beni. Erkek arkadasim 3 yildir ban katlaniyor gikini cikarmaadan..
Soran+1 yılNapmaliyim
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılMesaj gondwremiyorum size
Soran+1 yılEttim ck
En İyi Cevaplar
+1 yılBoşver sen aldırma insanlara ; kimseden ne dost olur ne de kimseye güvenebilirsin...İlerde üvey anneni görmeyeceksin bile karşına güveneceğin seveceğin bir adam çıkacak, kendi ailen olacak kendi düzenin olacak belki hatırlamayacaksın bile...Sen yaratıcıya güven belli bir hedef uğruna çalış kendine bir ideal koy kendi hayatını kuracaksın zaten sakın kendini üzme olur mu :))
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni cokca seven biri var hayatımda. Hatta butun sinirlerimi sikintimi ondan cikariyoru yine de bana tahammul ediyor katlaniyor. Sen yeterki uzulme ben cekerim siyor. Ama bu beddualae tutacak murlu bir evliligim olmayacak diye korkuyorum
- +1 yıl
Asla öyle bir şey düşünme ben ne beddualar işittim ne beddualara maruz kaldım düşmanlarım tarafından :) sonra hepsi yok oldular :) yaratıcı her şeyi görür beddua edenin kendisine döner sen ona güven sakın dert etme kendine :)) Dünyada iyi insanlar daima kötülerin bedduasına maruz kalacaktır , kalmıştır da yani hiç sıkıntı olmaz dediğim gibi bedduadan yaratıcıya sığın :))
Soran+1 yılAllah rszi olsun. Icimi rahatlattin.
- +1 yıl
Gerçekten sen kendini üzme bunlar gelip geçici ; bu dünya gibi :)) ilerde eşin çocukların onların evlilikleri falan derken geçek ailene kavuşacaksın zaten :)) sen yaratıcıyı unutma onun için çalış yeter :)) kendini de sakın üzme tamam mı kız kardeşim :))
Soran+1 yılAllah razi olsun :))
- +1 yıl
Sağolasın senden de razı olsun :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıl''Ve saydirirken dogurdular biraktilar bana adi serefsizler dedi. '' Bunu dememesi gerekirdi nasıl bir insansa artık asıl Allah onun belasını versin, kendini sakın üzme ucuz bir kadın için. Şimdi yapacağın iş babanla konuşup o kadından ayrılmasını sağlamak. dediğimi yapmaya çalışmalısın. Babanı bu kadar yediği yeter diye düşünüyorum. Ama öz annenize daha çok kızdım şimdi bir pezo için kızını kocasını burakıp gitmiş cidden içler acısı çok. EVET SUÇ ASLINDA ÖZ ANNENİZİN AMA ARTIK BÜYÜMÜŞSÜN BUNLARA KAFA YORMANA DA GEREK YOK. Ve ayrıca da seni öz evlatalrından ayrı tutması normal bekleme gerçek evladı gibi davranmasını üvey annenin de çocukları buna karşı çıkacaktır eminim elin kızına neden samimi davranıyorsun diye.. :(
04 Yorumla
Soran+1 yılSende okuyorsun bela yapma. Bana bunca sene bakti hakkini odeyemen ama bela okumasin dayanamiyorumadayanamiyoru. Bende bagirdim ona aglattim hatta. Cok uzuluyorum o yuzden. Suc annemde. Evet bana esit davranmasini bekleyemem ama insanin cani yaniyor
Cevap sahibi+1 yılevet sende baya bir gariplik var caım üvey annenide kim bilir nasıl deli etmişsindir ters cevap vermene gerek yoktu, yardımcı olmaya çalışmıştım..
Cevap sahibi+1 yıl19 yaşında mı dert edindin bunu canım benim bundan sonra etme bari, kendi ayaklarının uzerinde durabilirsin en azından. ve bir psikologtan yardım almayı unutma
Soran+1 yılTers cevap vermek gibi amacim yoktu kusura bakma. Beka okudun ya. Gercektrn artik bela duyunca deliriyorum. Kucukken anlamiyor insan buyudulce buyudukce farkediyor bazi seyleri
Seni annen bırakıp gitmişse eğer sen şu an mazlum durumundasın ve o sana haksızken ne kadar dua ederse etsin hiç bir şey olmaz bundan emin olabilirsin. Allah'a dua et içten edersen duan kabul olur. Ve şöyle de bir durum var kafirin bedduası kabul olacak olsa ohoo müslümanlara neler olurdu. Şimdi üvey annen de sana haksız yere beddua etmiş sen kafana takma annenin şerefsizliğini de annen yine çekiyordur. Biraz sık kendini üniversiteyi dışarıda okumaya bak sonrası zaten Allah kerim. Burs alırsın durumunuz çok iyi değilse devlet yurdunda bile kalabilirsin yani. Sen Allah'a inan güven gerisini boş ver üvey annene bişey olmaz sen sinirlenince yine sana olur olan.
06 Yorumla
Soran+1 yılAyni sehirde universite okuyorum..
Soran+1 yılBabam yanindan ayirmaz. En uyi universiyede okuyorum. Gecis yapmak sacna olur
Soran+1 yılKonusmaktan anlayan birisi degil.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
31Cevap
Üvey anaların alayı böyle.kadınlar kendi yavrularına ne kadar merhametli oluyor ise üvey evlatlarada o kadar merhametsiz oluyor.kadınların yapısında var bu.bide kötü huyluysa kadın vay o üvey evladın başına gelenler.birde erkeğin yani babanın otoritesindende kaynaklanıyor biraz..benim başıma gelseydi eğer yani evladım üvey ana eline kalsaydı, bak eğer çocuğumu üzersen seni misliyle üzerim diye, baştan eşimi uyarırdım.babana anlatıyormusun bunları?
24 Yorumla
Soran+1 yılBabam oyle zaten. Aralari bozuk surekli tartisiyolar. Benim yuzumden kavga etmelerini istemiyorum. Vicdanim rahat etmiyor. Anlatmiyorum.
Soran+1 yılBeni cok cok seven bir erkek arkadasimv var
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜvey bir anne kendi çocukları gibi görmez zaten. Yani görenlerde çok nadir. Ama size acı çektirdiği için beddualarının tutacağını sanmıyorum. Yine de Allah Bilir diyelim. Kafanıza takmayın. Ben kafanıza takmayın diyince siz kafanıza takmayacak mısınız ki takacaksınız biliyorum. Ben birşeyleri değiştiremem. Ama şunu söylemek istiyorum siz bu açıdan böylesine ciddi bir zarar görmüşseniz , mutlaka yaşamın başka bir köşesinde bunun zıttı kadar güzel şeylerle karşılaşırsınız. Buna inanın. Hayat bir üvey anneden ibaret değil. Lütfen canınızı sıkmayın.
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet hrp mutlu bir evliligim olacak umuduyla yaşıyorum o da olmazsa cok uzulucem biliyorum. Bedduasi tutacak da mutlu olmayacagim diye korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılO size beddua ettiğinde sakın beddua ederek yanıt vermeyin. Siz hiç beddua etmeyin. Daha çok iyileşmesi için dua edin. Bir mümin başka bir mümine iyi bir şekilde dua ederse , meleklerde aynı duayı o kişi için eder. Böyle derler. Ve meleklerin duaları daha üstündür günahsız oldukları için. Bu dediğimi yapmaya çalışın. Öfke ve sinir konusunda da kendi kendinizi tedavi etmeye çalışın. Aynı sorun bende de var bende çok sinirlenirim çok çabuk öfkelenirim. Her böyle durumlarda kendi kendimi tedavi etmeye çalışırım.
Soran+1 yılBen asla beddua etmiyorum. Nefret ederim bedduadan. Ama dua da edemiyorum. Tek yaptığım oturup aglamak. Sinirimi ofkemi o kadar kontrol etmeye calistim ki. Ama basaramadim
Cevap sahibi+1 yılDua etmeye çalışın. O psikolojiyide düzelten birşey. Şimdi bana çok dini bakıyorsun olaya diyebilirsiniz ama yaşadığım için söylüyorum insan dua edince kendini daha da iyi hissediyor. Bir de o duanın gerçekleşeceğine inanırsa daha da güzel oluyor herşey.
Soran+1 yılDua etmek yaptigim yapabildigim tek sey zaten. Elimden baska ne gelir ki?
Cevap sahibi+1 yılGüzel olanı da bu ya. Dua'nın kabul olma olasılığı artar çünkü çaresizsin. Biraz olumlu bak. Bardağın dolu kısmı da önemli.
Soran+1 yılSizinle konusmak isterim.
Cevap sahibi+1 yılprofilleri nasıl vericez?
Soran+1 yılSenin icin sorun yoksa veebilirsin burdan
Cevap sahibi+1 yılsiz verseniz?
Soran+1 yılSenin icin sorun teskil etmiyor ama ben rahatsiz olurum..
Cevap sahibi+1 yıl5 dakikalığına gizli kullanıcıdan kaldırıcam.
Allah beddua edenleri sevmezmiş şuna bir açıklık getirelim ki kızlar çiçektir incitilmeyi hakketmezler. Sen okumak istiyor musun onu yaz eğer istemiyorsan. Daha başka bir çözümü var. Ama şöyle diyim baban varsa ona söylemeyi dene yoksa bir yurda çıkmayı dene devlet yurtlarına çünkü psikolojin bozulabilir. Devlet yurtlarında sahiplenirler. ya da olmuyorsa üvey annenle otur konuş 19 yaşındasın az bir yaş değil kimse sana kızamaz varsa bir sebebi söyle de yani olmuyorsa yazarsın. Ama okumak istiyor musun onu yaz. İyi günler.
04 Yorumla
Soran+1 yılUniversite okuyorum
Soran+1 yılNe yapacaksin
Ah be Külkedisi..
Başka bir çocuğa analık yapabilmek her kadının fıtratına uygun değildir, kaldıramaz. Depresyon yapmana gerek yok, boşver. Sen üzüleceğine o üzülsün..
Senin elinde olan şeyler değildi bunlar. Dolayısı ile bedduaları tutmayacaktır. Köpekler dua ediyor diye de gökten kemik yağmaz.
Ekonomik özgürlüğünü eline al bir an önce. Ondan sonra çek git, kendine bir hayat kur.01 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin onuda anliyorum cok zor. Her deyi kafaya takan uzulen biriyim elimde degil.
Babana da laf sokmus. Olayi babana anlat neler yaptigini da hepsini anlat.
Onun yuzunden de hasta olmussun :/ . Ayrica uvey annenin tavirlari psikolojik olarak sorunlu gibi pskiyatriste gitsin terapi ilac filan sana karsi duzelecek tedaviler uygulanmali...
Ev isleri niye sana yaptiriyor?
Kendisi yapsin. Hem sana hem de babana hatta oz annene beddua ediyorsa sen de ona karsi tavrin ciddi olmali durusunda soguk kanli olmalisin.03 Yorumla
Soran+1 yılIsleri ben yapmiyorum hatta genelde o hep yapmiyor yapmıyorum diye kiziyor. Onun yasadiklarida zor normal degil onada uzuluyorum.
Soran+1 yılEvet dogru diyorsunuz aslinda ona kalsa ayrimcilik yapmiyo ama belli
eğer haketmiyosan beddua tutmaz merak etme. o konuda canını sıkma eğer öz baban varsa ona anlat ondan yardım al eger yoksa duymazlıktan gel ben öyle yaparım annemle bazen kavga ederiz yani o eder ben müzik dinlerim. canımı sıkmam ama bunu becermek için biraz kanında umursamazlık olması lazım herkes yapamıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBende yok. Aksine takintili biriyim
- +1 yıl
işte öyle ise eğer üniversiteyi dışarda oku ya da mesleğin oldugunda kendi ayaklarının üzerinde dur. ve babanın sana sahip çıkması gerekir sen vicdanım ele vermiyo diye babana söylememekte saflık yapıyosun sonuçta seninkide can yani ben senin yerinde olsam ortalığı yıkardım butun akrabalara felen yayardım :D
Soran+1 yılBen oyle degilim iste icime atiyirum her seti
Canım üzülme beddua döner dolaşır edene tekrar döner, bazı şeyleri duymazlıktan gel boşver desin cevap verirsen daha kötü olur ya da düzgün bir dille söyle, babanla konuş seni en iyi baban anlar..Allah yardımcın olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- Diğer konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBed dua tutmaz. Tam tersi edene döner. SAbır etmek dışında yapacak bişeyin yok gibi. Özel sohbet etmek istersen. Ve bundan bir anlam çıkarmazsan ekle beni. Yapacak bişey olmayınca birine anlatmak insanı rahatlatır. Saygılar
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun dusunmen yeter
- +1 yıl
iş olsun diye teklif değildir bu. ya da başka amaçla olan. Bende zamanında bunalıma girdim konuşunca rahatlıyor insan
+1 yılKötü söz sözylendiğinde havada kalırmış beklermiş ve kim hak ediyorsa ona gidermiş.Bedduayı haklı olarak ediyorsa tutabilir.Ama haksız yere ediyorsa napa ne eder dönüp onu bulur.Üzüldüm bu arada durumuna allah yardımcın olsun..
010 Yorumla
Soran+1 yılBen mi sucluyum bilmiyorum bagiriyorum tuamiyirum kendimi.
- +1 yıl
bunu sen benden daha iyi bilirsin o mu haklı ya da sen mi.eminim bir ortak nokta bulabilirsiniz.eğer konuşmaktan anlayan bir insansa otur konuşmaya çalış.durumunu anlat.bu böyle süremez sanada yazık onada..
Soran+1 yılKonusmaktan anlayan biri degil. Sadece ben degil kimseyle anlasaamiyo. Cocuklari disinda.
- +1 yıl
o halde sorun çocuğu olmayanlarla yani senle.. ve başkalarıyla..bedduadan korktuğuna göre inançlı birisin dua et allah duaları geri çevirmez kesinlikle ve hayırlısını dile allahtan.allah sana yardım eder inşallah umudunu kaybetme sakın.belliki elinden geleni yapıyorsun ama yaranamıyorsun.belliki o da haksız yere ediyor bedduayı.eğer haklı oldunu düşünüyorsan korkma tutmaz inşallah
Soran+1 yılAgladi mesela cok kotu oldum kendimi suclu hissettim.
- +1 yıl
özür dile o halde aranı iyi tutmaya çalış.bence vicdanın oldugu için kafana takıyosun.buda iyi bişey
Soran+1 yılOzur dilemeyide denemdim bundan once hala uste uste laf etti kIdi. Iyice canim sıkıldı. Artik onu yapasim grlmiyor.
- +1 yıl
dayanmayı çalış.üniv.okuyormuşsun keşke şehir dışına gitseydin en azından kafan rahat ederdi
Soran+1 yılKeske cok pismanim.
- +1 yıl
:/ :/
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı merak etme tutmaz duaları İnşallah.Bu tarz soruları okuyunca adres isteyip o kadının ağzını burnunu kırmak istiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme üzülüyorum. Bana bakti bunca sene yine de bir sey diyemem. Ama beddua etmesi kanima dokunuyor.
Soran+1 yılAynk sehirde okuyorum
+1 yılBazılarının tutmayacağı kesin ama sonuçta senin üzerinde bir emeği var.
Babanla bunu konuşsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Allah sabırlar versin herşey istediğin gibi olsun.03 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah teşekkür ediyorum
- +1 yıl
rica ederim.
- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah yardımcın olsun öncelikle arkadaşım kolay bir durum değil sen ne yaparsan yap yaranamazsın bunu bil allah hepimizi deniyor kimi sağlıkla kimi parayla vs. buda senin denenmen yapacak bişey yok sabır etmelisin bedduada belki tutar belki tutmaz bilemem bu konuda yorum yapmak bana düşmez ama tutar gibi hareket etmelisin
Babanla konuştunmu?00 YorumlaKaç gel yanıma. Öğrenci de olsam bakarım ben sana. Hayatlarımız çok benzermiş.
110 Yorumla
Soran+1 yıl:) sen de mi ayni?
Soran+1 yılKonusmak dertlesmek isterim seninl :) e
Soran+1 yılMesaj atamiyorum sana
Soran+1 yılZannederim xper yetersizliginden
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEe artık son laflan zırvandan çıkmış, babanla konuş madem.
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam cok kizar zaten aralari kotu
- +1 yıl
neyse sabırkı ol, babana anlat bence artık ayrılmalarının vakti gelmiş bence çok ağrı olmuş son söylediği.
+1 yılAllah sabır versin arkadaşım duymazdan gel he de geç yapacak bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBecerebilsem. Oturup akşama kadar agkiyorum sadwce
- +1 yıl
anlıyorum seni fazla bir arada yalnız onunla durmamaya gayret göster ne bileyim işte sağır ol onun yanında
Polis denilen bişi var köle gibisin resmen git polise anlat
02 Yorumla
Soran+1 yılPolis ne alaka
+1 yılKorkma bedduaları için.. İçin rahat olsun. biran önce kendı ayakların üstünde dur ve kendi hayatını kur.. kimseye muhtaç olma Allah yardım etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah amin
Maalesef Ki Öncelik Kendi Evlatlarında Oluyor Allah Sabır Versin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin..
Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Çekilecek gibi degilse hayatinda guvendigin uzun suren iliskin varsa ve onunla ciddi düşünüyorsa n herseyi anlat evlen derim ya da unv okuyormussun yurtta kal ya da kiz arkdsnla ayri eve cik.
00 Yorumla
+1 yılbeddua lanetli bir şeydir, haklı değilse tutmaz. haklı olsa bile döner dolaşır ucu yine edeni bulur. Allah her şeyin en iyisini bilir o yüzden sakın bedduaya karşılık verme. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılbütün bu olanların asıl suçlusu üvey annen veya sen değilsin. Bütün suç o vicdansız öz annendedir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenede katiliyorum.
+1 yılişte onun gibi kadınları alacan eline sopayı dövecen şerefsiz
18 Yorumla
Soran+1 yılOyle de deme yazik. Bakti bana bunca sene.
- +1 yıl
burnundan getirmiş hiç bakmasa daha iyimiş git dışarda köle olarak herkez bakar sana
Soran+1 yılSuc oz annemin
- +1 yıl
keşke bırakmasaymış ama bırakmış annelerden yana yüzün gülmemiş belki ama evleneceğin insandan yana yüzün güler umarım
Soran+1 yılInsallah tek umudum bu ama bedduasi tutar mutlu bir Yuvam olmaz diy korkuyorume
- +1 yıl
köpeğin duası kabul olsa gökden kemik yağardı :)
Soran+1 yılOyle deme üzülüyorum
- +1 yıl
üzülecek birşey yokki adı üstü üvey allah senin kalbini biliyor ne zorluklar çektiğini biliyor kalbin temiz ise gönlüne göre birini verecektir
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir dakika bu sen ne dedin anksiyete hastasi mı bu belirtiler bende de var? özellikle kadını görünce aşırır terliyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi kadini?
Cevap sahibi+1 yılgenç bir sürü kadını yani 18 ve üstünde ki kadınları görünce ter basıyor sıkılıyorum konuşamıyoru dilim damağım kuruyorrrrrrrr ve sitressss gideceğim psikoloğa sen ne ilaçları kullanıyorsun bu nasıl bir tedavi süreci yaaaqr mısın?
Soran+1 yılBen psikiyatriste gittim. Orta uzeri deprsyon anksiyete ofke korku kaygi felan cikti. Hemen ilac yazmak istedi. Bende ilaci kabul etmedim. Ostemedim. Psikoterapi yaptim 1 seans onunda ise yaracagini dusunmedim. Su an yavas yavas depresyonu asiyorum ama digerleri var. Sen git muhakkak ilac kullanmayi kabul ederden cozersin
Cevap sahibi+1 yıltamam
üvey olmasına rağmen bakmış demek sana çekiceksin yapıcak bişey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama cok zor.
Soran+1 yılInsallah
senin ona vereceğin tek cevap.ben sana ne yaptım birazda insan olmaya çalış de
00 YorumlaSeni fazlalık görüyor , istiyorki aytana paspas olasın bence hiçbir iş yapmaaa boşverrr
00 Yorumla
+1 yılkarşı gelme ya şunun şurası üniversiteye gideceksin daha sonra evleneceksin.
012 Yorumla- +1 yıl
yani az bir zaman daha sabret
- +1 yıl
bedduasının da tutacağını zannetmiyorum
Soran+1 yılÜniversite de okuyorum. Ama aptal gibi kendim ayaklarim uzerinde durabileyim iyi yerlere geleyim diye kendi sehrimde ki universitede okuyorum.
- +1 yıl
zamanı gelince hepsi olur, kardeşlerinle aran nasıl? üvey annenle iyi şeyler paylaştığınız da olmuyor mu?
- +1 yıl
ne okuyorsun bu arada?
Soran+1 yılCok seyrek. Kardeslerimle aram fena degil ama onlarla da sorun oluyor arada.
- +1 yıl
kafana takma yaşadıkların kolay değil, ama öyle bir dünyadayız ki öz annesi olup çok daha kötü davrananlar da var
- +1 yıl
bilmiyorum babanla aran nasıl harçlık falan veriyorlar mı
Soran+1 yılEvet sukrediyorum * yine de coka zor
- +1 yıl
ya altta yazmışsın babanla da araları iyi değilse şimdi istemese de sna da sinir oluyodur. idare etmelisin, o yapamıyorsa sen büyüklük yap.
Soran+1 yılBabamla aram cok iyi babam cok seviyor beni maddi durumumuz cok iyi sikinti yok. Babama anlatmiyorum çünkü anneme kiziyor vicdanim el vermiyor.
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yapma kardeşlerinle ilgilen, annene de karşılık vermemeye çalış. bende üzüyorum ara sıra yani haksız olsam bile. sen haklısın ama yine de alttan al. belli ki onun da psikolojik açıdan iyi değil durumu
+1 yılbenimde annem beddıaha ediyor ev is yaptiriyor dövuyor yemek vermiyor
00 Yorumla
+1 yılbenimde annem beddıaha ediyor ev is yaptiriyor dövuyor yemek vermiyor
00 Yorumla
+1 yılüniversiteyi dışarıda okusan olmaz mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılIyi bir universite de okuyup iyi bir yerlere gelmekto tek hedefim. Bu yuzden ayni sehirde iyi ir universitede okuyorum. Kafama tukureyim.
- +1 yıl
geçişleri dene erasmusu zorla bir şeyler yap üniversiteden sonra da iyi biri çıkarsa karşına evlenirsin ya da arkadaşlarınla eve çıkarsın o kadını görmezsin. Büyütmüş seni Allah razı olsun ama böyle davranması doğru değil
Soran+1 yılHayatimda beni delicesine seven biri var. 3 yildir benim bu hallerimi cekiyor. Bu hallerim dedigim butun bu sıkıntılarımı onun üzerinde atiyotum ona patliyorum o da uzulmeyeyim diye katlaniyor sesini cikarmiyor..
- +1 yıl
o çocuğa biraz daha nazik davran kaybetme onu davranışlarınla sıkma her sıkıntında ona patlama ve okulunuz bitince evlenin :)
Soran+1 yılKeske yapanilsem ama yapamiyorum. Sinirimi hep ondan cikartiyorum ve yasadiklarimi bildigi icin sen yeter ki uzulme ben katlanirim diyor. O boyle acik kapi birakinca dizginleyemiyorum kendimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaban adam değil
Gerisi hikaye
O geri zekalı da seni görmemiş mi
Babana Evet derken?
Dert etme
Ana babadan başka het.oka benziyorlar
Bir ana babaya benzemiyorlar.
Benimki de aynı bok22 Yorumla
Soran+1 yılLaf etme.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu rezilligi o kit aklınla çekeceksin. Adam olmayan babanin kıt akıllı kızı
baban nerde nediyor bu duruma?
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni cok seviyor destekliyor kiIyor ona kizmasin diye anlatmiyorum
- +1 yıl
vay hemşerim nasılsın?
Diğer konusunda 822 cevap paylaştı. annen seni bırakıp gidince arayıp sormadı mı hiç?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir hic
Soran+1 yılAlttaki yorumda anlattim
+1 yılBaddualari takma kafana... ALLAH sabir versin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin..
+1 yılokumuyor musun üniversite falan
09 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum
- +1 yıl
okulun bitince kendi ayaklarının üstünde durunca kendi işin ayrı evin olunca bu sorunları aşarsın
Soran+1 yılBeddualari tutacak diyr korkuyorum. 5 yil okulumun bitmesine. Kafayi yicem.
- +1 yıl
yeni mi başladın üniversiteye, sen sabret ve en önemlisi kendini üzme
Soran+1 yılCok zor..
- +1 yıl
arkadaşınla ayrı eve çıkmayı denesen
Soran+1 yılBabam yanindan ayirmaz benj
- +1 yıl
sıkıntılı süreç Allah kolaylık versin sana
Soran+1 yılAmin insallah.
kendısıyle otur acıkca butun sorunları konus.
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir insan degil. Asla hatasini gormez. Asla ozur dilemeyen insanlar vardir ya oyle.
Soran+1 yılCok kez denedim..
İtin duasıyla yasamadık ki bedduasıyla ölelim
00 Yorumlaallah yardıncın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin
baban nerede?
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam su an sehir disinda. Babamla aralari bozuk. Surekli kavga ediyolar. Babam beni destekliyor hep ona kiziyor bu sefer. Vicdanen rahat etmiyorum anlatmiyorum.
Baban ne diyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılBabam beni cok seviyor cok destekliyor onlarin aralari iyi degil zaten. Anlatsam on cok kizacak biliyorum. Vicdanim rahat etmiyor susuyorum bisey demiyorum
- +1 yıl
Oha saçmalama babana anlatmalısın kadının sana yaptıklarına bak benimde üvey annem var bu şekilde bariz bişey yapmadı ama birbirimizden nefret ediyoruz babamda beni çok seviyo bana bişey yaptığını bilse aynı şekilde tepki verir ama kadına çok bağlanmış durumda aralarını bozmamak için anneme gittim ama senin öyle bir şansın yoksa babana anlat herşeyi başka sığınıcak bişeyin yoksa babana bağlanmalısın herşeyi bu kadar kendi işinde yaşama umarım yakın zamanda düzelir :)
Soran+1 yılBabam görüyor farkinda herseyin kiziyor ona. Ben botle herseyi anlatmiyorum. Basbasayken yaşadıklarım yani. Aralari zaten çok kotu surekli tartisiyolar bide benim yuzumden olsun istemiyorum. Of of.
Soran+1 yılBabam yanindan ayiemyi asla kabul etmiyor
+1 yılmerhaba nerelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
seni bu hayattan kurtarabilirim
Soran+1 yılOf git işine.
- +1 yıl
Beraber gidelim
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz