Arkadaslar annemle tartistim cok kotuyum. Sorun detayda. Uzun oldu ama. Dertleselim mi?

Sabah cikmadan evlenip birakicam bu isi dediydim. Cunku beni evlendirmek istemediklerini hissettiydim. Gece gelince annemi rahat uzanirken gorunce elindede bilezikler duygulandim. Allahim su hayat bendede olsa diye icimden gecirdim ve basladim ağlamaya. Annem niye ağliyon diye bana kizdi. Yok bir sey dedim. Para pul kavga ederken mesele benim evlilik meseleme geldi konu. Sen sakatsin evlenemezsin. Yoldan gecen tekrar tekrar sana bakiyo dedi. Boyum kisa kulağimda hafif isitme kaybi var sadece bu arada. Dunurcun cikti adam seni beğenmedi. Halbuki ben o adami beğenmemistim gercektede ben istemedim onu. Senin bulduklarini ben istemiyorum dedim. Bulamazsin ki kendinde bulamazsin dedi bana. Kimse seni almaz dedi. Tartistik bende onun kocasina hakaret ettim Senden guzel falan dedi. Bayaa. tartistik cok uzuldum cok. Sakatlari bile alan oluyo senin derdin para dedim.
Arkadaslar annemle tartistim cok kotuyum. Sorun detayda. Uzun oldu ama. Dertleselim mi?