Annemle tartıştık vicdan azabı çekiyor um yardım edin lütfen?

1 haftadır bir internet sitesinden sipariş vermek istiyordum 120tllik bir ürün annem 2. maaş yatacak 8-9 unda bu ayın onu bekle kredi kartından alma nakitte veremem dedi bende bekliyordum geçen haftadan beridir dün kredi Kartına yatırırsın parayı alınca dedim o da yatırmayız bekle maaşı alınca al falan dedi sabah baktığımda ürün tükenmişti bende bravo bitmiş ürünler falan filan dedim 5-6 dk sonra annem hâlâ bana tatlı sevecen tavırla ne yemek yapayım bugün falan dedi ben bilmem diye bağırdım cümleyi tamamlamadan susturdum sonra eve bir arkadaşım geldi o ara tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum ama annem hâlâ benimle o tavırla konuşuyordu birden o konu açıldı gülmeye başladı ben sinirlenince ya direk ağlıyorum ya da direk bağırıyorum zarar veriyorum etrafa bu seferde bağırdım ve ağlayacak gibi oldum annem sadece bağırma dedi ki bunu yine alttan alarak falan dedi bende istemiyorum senden bir şey dedim mutfaktan çıktım giderken aptal dedim o an ki sinirle o da duymuş şuanda bana tavır yapıyor işin en kötü yanı şuanda o istediğim şeyleri sipariş verdim yeniden yüklendi şu an çok vicdan azabı çekiyorum küçük çocuklar gibi davrandım ve geri dönüşü olmayan hata yaptım az önce ağladım hatta ne yapabilirim lütfen yardımcı olun nasıl düzeltirim işleri
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce bir de şey dedi demek ki maddiyatımız olmasa neler yapacaksınız allah kendi çocuklarındada sana göstersin
Annemle tartıştık vicdan azabı çekiyor um yardım edin lütfen?