Bidaha senle asla muhatap olmam ne yaparsan yap, ne biçim evlatsin vs. Demeye başladı.
21 yaşındayım. Ben cidden annemlerle kavga etmekten yoruldum. Ve gidip hemen abime beni karalıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum artık
Bidaha senle asla muhatap olmam ne yaparsan yap, ne biçim evlatsin vs. Demeye başladı.
21 yaşındayım. Ben cidden annemlerle kavga etmekten yoruldum. Ve gidip hemen abime beni karalıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum artık
Niye tarikatının önemli olan o bı anne baba evladının herzaman sever öyle demesi sana kızgın olduğu için onu kızdıracak ne yaptın iyi düşün ona göre davran ve gönlünü al kadının
Elimden bir şey gelmiyor. Bundan sonra böyle olcak demek ki
Bundan sonra boyle olacak diye bişey yok aslında Özel değilse niye tartistiniz annenle
her şey senin elinde düzeltebilirsin
Paramı alıp vermedi ben de sinirlendim zaten öğrenciyim zor para biriktiriyorum elimdeki paramı boşa gidiyor dedim bu yüzden tartıştık. Sonra abime beni karaladigini gördüm böyle büyüdü
Ama annem çok inatçı birisi ve laf vuruyor. şu an hiç konuşmuyorum
İhtiyaç durumundan dolayı mı aldı paranı ve abimle de bunu konuş anlat onada annen de snaa her laf attığında haklı olduğunu söyle ben kumbara değilim öyle ben biriktirip sana veremem de
İhtiyaçliktan değildi. Annem bir sey olsa hemen abimin tarafını tutuyor. Dedikodumu yapıyor. Ben artık annemle muhatap olmayacağım zorunlu haller dışında
O nasıl saçma şey ya insan evladıni birbirinden ayırır mi çok saçma
Bilmiyorum ama annemin abime karşı daha bir sevgisi var. Market vs. Olsa bile beni soğukta yolluyor ama abime kiyamıyor
Benimde annem mesela biriniz çalışmazsa normal davranıyor ama ise girişe o bı tik daha ilgi gösteriyor ama senin annen gibi birinden sevgiyi alıp başkasına vermiyor
Kötü bir şey yapıyor valla ne siylecegimi bilmiyorum genelde bı sebebi olmalı sana böyle davranmasının tartışma ile olmaz bu
Bilmem anneler erkeklere daha düşkün oluyo genelde
Bu sadece bı genelleme herkeste ve herzamn olucak diye birey yok
Zamana biraz yapabileceğin bir şey yok belki zamanla yumuşar düzelir aranız
Aman istemiyorum artık beraber samimi olsunlar zaten ne zaman bir şey olsa oyleler. Ben gittiğimde görür onlar ne diyim
Evet çok takma ozmn sen bu konuyu okula odaklan mümkün olduğunca geleceğine dair şeylere odaklan
Cevap
3Cevap
annenle aranda mesafe koysanda gelip bulasir ben çareyi uzak durmakta buldum ve sürekli dışardayım evde huzur vermiyo sanırım aynı kaderi paylasiyoruz
Evet bi de benim dedikodumu yapacağı abim var hemen onla yakın oluyor. Zaten tartışma dışında da ona daha bir yakınlığı vardi. Ben de iletişim kurmuyorum artık odamda duruyorum
aynı ben knka allah yardım etsin bize dişarı cık dolas bence iyi gelir okuyormusn
Evet okuyorum hatta vizeler var ama sinirden zor çalışıyorum
kütüphane yokmu yakınında oraya gitsen gizlıden cıkıyımmı söhbet edelim
kendı ayaklarının ustunde duramıyonmu
şu an üni okuyorum
oturdugun yerden de kazanabılırsın musaıtsen dm den yaz bana yardımcı olım
Zamanla düzelir aran
Ölünce anlarsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?