Sevgilimle annesi yüzünden tartıştık?

Sevgilim askerde çok az konuşabiliyoruz beni aramıştı nasılsın diye sordum iyiyim ben de annemle konustim az önce seni söyledi bahadır yazmıyor demiş benim için ve ben de çok sinirlendim biraz kızdım erkek arkadaşıma kapattık telefonu yani bu hafta sonunda bile çalışıyorum aynı zamanda okulum var aşırı yoğun gerçekten çalışırken bir yandan onunla konuşuyorum ve bana dediği ve annesinin yaptığı sinirlerimi bozuyor annesinin bayadir aramıyor dediği en son 1 hafta önce konuştuk doğum gününu kutlamistim sinir olduğum konu şu ki erkek arkadaşım bunu bana yansıtıyor annesine gerektiği gibi cevap vermesi gerekirdi yani beni savunmaması beni üzüyor sizce ben mi abartiyorum yoksa bunlar normal mi annesini seviyorum ama bu tarz şeylerde çok karışması ya da oğluna söylemesi beni sinirlendiriyor ve sevgilimin de ağzını açıp ona bir şey dememesi ya da doğru konuşmaması desem daha iyi olur, profil fotoğrafıma da laf etmişti annesi kaldırmamı istemiş laf edince yok anne normalde öyle giyinmiyor demiş ben de beklerdim ki o nerede ne giyinecegini biliyor ve fotoğrafta bir şey yok olsaydı ben sevgilisi olarak uyarıirdim annecim demesi, ki fotoğrafta sadece omzum açık göğüs dekoltesi de yok hiçbir şey yok bu zamana kadar açık olduğunu dusunseydi sevgilim d istemezdi koymamı o fotoğrafı en baştan zaten ama annesi dedi diye benden kaldırmamı istedi yani haksiz miyim ben böyle düşünmekte bu beni sinirlendiriyor seni kaybetmek istemiyorum çok seviyorum vs. Vs. Diyor ama bunlar normal değil bilmiyorum ne yapacağımı
Sevgilimle annesi yüzünden tartıştık?