Sevgilim askerde çok az konuşabiliyoruz beni aramıştı nasılsın diye sordum iyiyim ben de annemle konustim az önce seni söyledi bahadır yazmıyor demiş benim için ve ben de çok sinirlendim biraz kızdım erkek arkadaşıma kapattık telefonu yani bu hafta sonunda bile çalışıyorum aynı zamanda okulum var aşırı yoğun gerçekten çalışırken bir yandan onunla konuşuyorum ve bana dediği ve annesinin yaptığı sinirlerimi bozuyor annesinin bayadir aramıyor dediği en son 1 hafta önce konuştuk doğum gününu kutlamistim sinir olduğum konu şu ki erkek arkadaşım bunu bana yansıtıyor annesine gerektiği gibi cevap vermesi gerekirdi yani beni savunmaması beni üzüyor sizce ben mi abartiyorum yoksa bunlar normal mi annesini seviyorum ama bu tarz şeylerde çok karışması ya da oğluna söylemesi beni sinirlendiriyor ve sevgilimin de ağzını açıp ona bir şey dememesi ya da doğru konuşmaması desem daha iyi olur, profil fotoğrafıma da laf etmişti annesi kaldırmamı istemiş laf edince yok anne normalde öyle giyinmiyor demiş ben de beklerdim ki o nerede ne giyinecegini biliyor ve fotoğrafta bir şey yok olsaydı ben sevgilisi olarak uyarıirdim annecim demesi, ki fotoğrafta sadece omzum açık göğüs dekoltesi de yok hiçbir şey yok bu zamana kadar açık olduğunu dusunseydi sevgilim d istemezdi koymamı o fotoğrafı en baştan zaten ama annesi dedi diye benden kaldırmamı istedi yani haksiz miyim ben böyle düşünmekte bu beni sinirlendiriyor seni kaybetmek istemiyorum çok seviyorum vs. Vs. Diyor ama bunlar normal değil bilmiyorum ne yapacağımı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence sen çok abartmıyorsun arada arasan filan çok bişey olmaz herkesin en yoğun olduğu zamanda bile birkaç dk sını ayıracak vakti vardır yani bide annesi sonuç olarak diyordur belki de ama bunu sana demiyordur ve senin büyüğün o kadın biraz daha senin alttan alman lazım bence
Bayadir aramıyor dediği tam 1 hafta olmuş bugün doğum günüydü doğum gününü kutladım sence bayadir mi
Yani ilişkinin ilk başlarında biraz daha sık olabilir ve bu gibi sorunları büyütmeye değmeZ
Sevgilimin annesiyle arasındaki denge kuramamadi çok büyük sorun bir erkek olarak asla soyletmemesi gerek şeyleri soyletiyor umarım sen de öyle bir erkek değilsindir yoksa o kaybetmekten korkuyorum denilen şeyler yaşanıyor
Neleri söyletiyor mesela?
Ve bu konuda bi erkeğin en istemeyeceği şey annesi ile Sevdiği arasında kalmak bunu yapmamanızı tavsiye ederim
İşte ben de arasında kalmamasi için baştan dengesini kurmasını söylüyorum... Annesiyle konuştuğumuzda bana açık giyinmek bizim ailede yok, evlenirken gelinliğine Nisan elbisene karışmam istediğini giyebilirsin ama normalde kabul etmem ben oğluma da dedim sen de ona göre düşün karar ona göre yolunu çiz dedi.. bir akrabası bana Karslı olduğumu duyunca at hırsızı dedi patavatsız ve saygısız ben de sinirlendim ama bir şey demedim sevgilim duymuş gitmiş annesine söylemiş uyarmış yani annesi de bana bunun lafını yapıyor bizden 1 yaş büyük olsa bile bizim ailede ne söylerlerse başım gözüm üstüne biz laf etmeyiz büyük deyip gecerix dedi... Bu tarz birçok seyelr de yaşandı ben şu an o askerde diye her şeyi anlatıp onu da üzmek istemiyorum ama bunları söylemesine izin veren sevgilim başta sınırını koysaydı annesi bana bu laflari edemezdi
Ayrıca açık giyindigim de yok saedexe omzum gözüken bir profil fotoğrafı görüp laf yapmıştı zaten açık olsa sevgilim izin vermezdi ben de ona saygı duyup kaldıritdım çünkü o da kıskanç biliyorum ben de ona göre hareket ediyorum normalde istese kaldırırım ama sırf annesi istedi diye benden gelip profilimi kaldırmamı istemişti ben de kalfirmamistim kavga etmiştik bir de
Bana kapanmayı bile ağız ucuyla söyledi ben o kul istemine değil Allah rızası için yaparım dedim
Sence kim haklı ben mi abartiyorum?
Yani biraz belki haklısınıdır ama çözülmeyecek ieyler değil
Üzüldüm umursama onu
4 yıldır beraberiz ve gerçekten bebek gibi sevip değer veren biri hiç kavga ettiğimizi hatırlamıyorum bu annesi dışında