• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Sevgilimle annesi yüzünden tartıştık, gidip annesine anlatır mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor
Sevgilimle annesi yüzünden tartıştık, gidip annesine anlatır mı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Anne ile oğlu arasında hiçbirsey gizli kalmaz çünkü anneler oğlunun bakışından anlar birşeyler olduğunu ve buna müsaade etmez.. çok kontrolcü bir anne.. bu arada eniştenin şahit olduğu diyaloğu sana anlatması , senin gidip bunu çocuğa söylemen.. yanlış bunlar.. bir de sevgilin de olayları idare etme yetisi yok.. pasif kalıyor.. yani senin olduğun şehre geliyor ama uzaktaki ailesi olayın içinde. oğullarının nereye gittiğinden haberleri var... bilemiyorum. . işin zor.. burdan bende uyanan izlenim bu..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Of bilmiyorum eğer eniştem yanlış anladıysa ben çok büyük mahçup oldum

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Enişten acemice davranmış.. sen de belkide yanlış duymuştur demeyerek direk çocuğa yansıtmışsin.. sevgilin zaten ailesi karşısında çok pasif kalıyor.. annesi fazlaca kontrolcü biri.. yanlış şeyler yapacak oğullarım diyerek sürekli onları bir kontrol etme çabası.. iyi düşünmen gerekir.. işin bu anneyle zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Of gerçekten bilmiyorum ya ben yanlış anlıyorum kadını onu da bilmiyorum çok zor durumdayım gerçekten

Yorumla

En İyi Cevaplar

• NilHatun
    NilHatun Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilimin annesi bana, sevgilimin eski sevgilisinin ismi ile seslenmişti. Sonra bu durumdan gülerek sevgilime bahsettiğimde gidip hemen annesine söylemişti. Anneler ve oğullarının arasına kimse giremez. Yani bence erkeklerin geneli aynı. Tartışmayı annesine anlatır tahminimi yapıyorum. Sonucu bize söylersin. :))

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

27

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.

Anlatabilir evet

0
    0 Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Anlatırsa ve bu kulağına gelirse hızlıca oradan uzaklaş. Bu hayatta bulunan en çekilmez erkek tipidir bu annesine gidip dedikodu yapan erkek tipi kaç kaç kaç, KOŞ.

1
    0 Yorumla
  • beyzanur20
    beyzanur20 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 61%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı.

Anlatmaz. Erkekler çok ketumdur. Annesine düşkünse hele iç anlatmaz. Canım anam üzülmesin diye düşüncesi olacak çünkü

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abisi yanındaydı o sıra mesajlasirken yani tartistigimizda abisine anlatıp ya abisi annesine söylerse ben nasıl anlicam bu çocuğun anlatıp anlatmayacağını ya ben çözemedim abisi benim hakkımda ne düşünüyor annesi ailesi bilemedim yani

Yorumla
  • ZpAtş
    ZpAtş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Anlatırsa bu çocuktan olmaz söyleyim. He anlatöazsa da işin zor. Kontrolcü anne sürekli akıl verir, aklına girer. Her türlü sıkıntı

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bizim uzaktan ilişkimiz var 1 buçuk yıldır ilk defa yanıma geldi abisiyle beraber sonra ablam bizi çaya davet etti eniştem telefonda konuşurken duymuş sevgilimi annesiyle annesi demiş ki boşa gezme boşa kürek çekme gibisinden biseyler duydum dedi çocukta ben boşa kürek çekmem anne diyip kapattı dedi bende bunu sevgilime sordum mübarek kandil günü yemin ederim öyle bir şey yok annem kötü bişey demedi dedi ben anlamadım yani buraya geldiler ben abisini falan da anlamadım ailesi hakkımda ne düşünüyor onu da bilmiyorum eniştem biseyler duyduğuna emin ama benim adıma mı yoksa başka bişeye mi bilmiyorum dedi

Yorumla
    • ZpAtş
      ZpAtş
      +1 yıl

Yorumlarda okudum olayı. Ama dediğim gibi basit bi olay. Anlatmaması lazım. Anlatırsa ondan olmaz. Sen de normal değilsin ama neden emin olmadığın şeyde hesap soruyorsun. Annesinr bu kadar bağlı adamlara annesi hakkında bilip bilmeden konuşursan sıkıntı çıkar zamanla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben hesap sormadım insan gibi sordum emin olmak için hatta dedim kimse dört dörtlük değildir tabiki kötü yorumları da olucak ama benden saklama dedim

Yorumla
  • Karnıyarıkvecacık
    Karnıyarıkvecacık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Ben çok kötü bişey olmadığı sürece anlatmam örnek ayrılma falan her konuştuğumuzu tartışmasını anlatıyorsa hayır gelmez zaten dikkatli ol

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok her tartışmamızı anlatmadı ama bir kere sadece benim onunla tartistigim vakit hemde çok kötü bozuşmuştuk ve ben hakliydim sonra annesiyle dertlesmis ben gidip bişey anlatmıyorum dedim sen neden anlattin dedim ben yaptığım kendi hatamı söyledim seninle alakalı asla kötü bişey söylemem dedi

Yorumla
    • Karnıyarıkvecacık
      Karnıyarıkvecacık
      +1 yıl

eğer dertleşcek birisi yoksa 1 dostu olur insanın ama böyle herkese anlatmayacak sırlarınızı tutan beraber düşünen vs vs yoksa annesine sıkıntıdan anlatmış olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun bir arkadaşı yok herşeyini anlatabilecek o kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bizim uzaktan ilişkimiz var 1 buçuk yıldır ilk defa yanıma geldi abisiyle beraber sonra ablam bizi çaya davet etti eniştem telefonda konuşurken duymuş sevgilimi annesiyle annesi demiş ki boşa gezme boşa kürek çekme gibisinden biseyler duydum dedi çocukta ben boşa kürek çekmem anne diyip kapattı dedi bende bunu sevgilime sordum mübarek kandil günü yemin ederim öyle bir şey yok annem kötü bişey demedi dedi ben anlamadım yani buraya geldiler ben abisini falan da anlamadım ailesi hakkımda ne düşünüyor onu da bilmiyorum eniştem biseyler duyduğuna emin ama benim adıma mı yoksa başka bişeye mi bilmiyorum dedi

Yorumla
    • Karnıyarıkvecacık
      Karnıyarıkvecacık
      +1 yıl

bence ufak şeylere takılma eğer bir kontrolcü anne değilse sorun etme bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben çözemedim ama bizimkiler çok korktular çocuk çok uyanık dediler annesi de çok kontrolcü dediler annelerini çok seviyorlar dediler ya ben gerçekten insan tanımıyorum ya da ben körüm bilemiyorum

Yorumla
    • Karnıyarıkvecacık
      Karnıyarıkvecacık
      +1 yıl

bence biraz daha sosyalleş arkadaşlarınla dışarı çık insanları tanımaya çalış birde youtubede yüzlerce video var izle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bugün beni annesi aradı şaka gibi niçin aradı niye aradı onu da bilmiyorum

Yorumla
  • puipead13
    puipead13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Bu herkeste olabilecek bir şey her lafa bu kadar takılma kadın seni tanımıyor sonuçta bu şekilde konuşması normal önemli olan sevgilinin verdiği tepki

1
    0 Yorumla
  • MaNNinSchwarZ
    MaNNinSchwarZ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Anlatıyorsa ayrıl. Hala çocuk kalmış birinden erkek ünvanıyla sevgili yaratmaya çalışma

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilemiyorum anlatıp anlatmayacağını nerden anlicam onu da bilmiyorum

Yorumla
    • MaNNinSchwarZ
      MaNNinSchwarZ
      +1 yıl

bunu annesine anlatan adam annesinin senin hakkında söylediklerini de yüksek ihtimalle sana anlatır. Ketumluktan uzak bir geveze olmak bunu gerektirir çünkü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annesiyle alakalı hep güzel şeyler anlattı kötü bir şey anlatmadı annem sana böyle dedi şöyle dedi diye

Yorumla
  • CoffeeChocolate24
    CoffeeChocolate24 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl

Şakır şakır anlatır hem de nasıl baştan beri annesini alıştırmış ise geçmiş olsun

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alıştırmıs derken

Yorumla
    • CoffeeChocolate24
      CoffeeChocolate24
      +1 yıl

Aranızdaki geçenleri anlatmayı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum bununla alakalı bir şey söylemedi şunu anlattim bunu anlattım daha önce diye

Yorumla
  • Hakan28Giresun
    Hakan28Giresun Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı.

o zaman ayrıl , aile işin içine giriyyorsa bir ilişkide yürümez o ilişki

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Hakan28Giresun
      Hakan28Giresun
      +1 yıl

iki taraf ta dürüst ise uzaktan ilişki de hiçbir sorun yok. Fakat ilişkide konu ne olursa olsun aile müdahale ediyorsa o ilişki sallantıdadır. Yani özetle şunu demek istiyorum; konu ne olursa olsun , ne onun ne senin ailen ilişkinizin hiçbir kısmına müdahale etmemeli !

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bugün beni annesi aradı şaka gibi niçin aradı niye aradı onu da bilmiyorum

Yorumla
    • Hakan28Giresun
      Hakan28Giresun
      +1 yıl

Aradı sesini mi dinledi :) konuşmadınız mı? niye aradığını neden bilmiyorsun ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır konuştuk ama öylesine iyi misin napiyosun nasılsın falan beni çok tedirgin etti acaba oğlu mu arattırdı onu da bilmiyorum offf kimsenin niyetini bilemiyorum ya çok tedirginim çünkü birazcık ben soğuk davraniyorum bu sıralar çocuğa annesinin yazdıklarından sonra biz kapattık aradan 10-15 dakika sonra da annesi aradı hal hatır sordu

Yorumla
    • Hakan28Giresun
      Hakan28Giresun
      +1 yıl

çocuk annesine ara demiş olabilir , sen gel beni dinle bu ilişkiden uzak dur. işin içine anneler girince olmuyor. Sitede bir adam vardı haklıymış deme sonra:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ondan uzak duramıyorum sorun bu işte bide ailem falan tanıştı ilk defa abime bir sevgilim olduğunu söyledim

Yorumla
    • Hakan28Giresun
      Hakan28Giresun
      +1 yıl

mantıklı düşün , ilerde ne olacağını düşün ona göre haraket et , ağbin dert değil ayrılmak istersen ağbine açıl deki ağbi ben biriyle beraberim bunu ilk defa sana söyledim yine sana söylüyorum yapamıyorum falan de ağbinin hoşuna bile gider yani normal biriyse :) aile tanışması da önemli değil evlilikler bile bitiyor. bilmiyorum içinden ne yapmak geliyorsa onu yap

Yorumla
  • Ahh_kalbim
    Ahh_kalbim Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.

Aradaki dengeyi kurması lazım, eğer anlatırsa işin zor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Konu annesi olduğu için büyük ihtimal ama akıllı bir çocuk ise bunu yapmaz 😂

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dün beni annesi aradı şaka gibi niçin aradı niye aradı onu da bilmiyorum hal hatır sordu kapattı çok tedirgin oldum

Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.

Anlatsın neden korkuyorsun ki en sonda olacak şey en başta olur.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Korkmuyorum canım olay çok farklı eğer ben yanlış anladıysam ben mahcup durumuna düşerim

Yorumla
    • tıme-traveler
      tıme-traveler
      +1 yıl

Anladım her şey olacağına varır fazla düşünme.

Yorumla
  • PembeninKürküsü
    PembeninKürküsü Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Kaç kurtar yavrum Allah sana kurtulman için işaret göndermiş

0
    0 Yorumla
  • tarikkk30
    tarikkk30 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrıl bundan sen bundan hayır gelmez Hiç uğraşma boşuna

0
    1 Yorumla
    • tarikkk30
      tarikkk30
      +1 yıl

Tabii ki anlatacak merak etme

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yok kiz sanmam anlatmaz. eger disil özelligi fazlayla kari gibi dert eder onu. ayyy eskisi aklima geldi her halti kiz gibi takiyordu. anlatmaz bence. eger büyük bir tartisma degilse

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Anne i erkekler sevgili de yapmasn evlenmesine sumsukler

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yalnızlık bundan güzel iki sevgi arasında kalmaktansa sevgisiz kalmak daha iyidir...

0
    0 Yorumla
  • lovemecesu
    lovemecesu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Tabiricaisse esasında annesine anlatırsa direkt ayrıl. Bir erkek bunu yapıyorsa net ana kuzusudur Boyle bır erkek sızce mumkun mu?🐑🐑🐑🐑

1
    0 Yorumla
  • anoniim627
    anoniim627 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    +1 yıl

hayır anlatmaz erkekler oyle degil (eger ana kuzusuysa bilemiyorum)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dün beni annesi aradı şaka gibi niçin aradı niye aradı onu da bilmiyorum hal hatır sordu kapattı çok tedirgin oldum

Yorumla
  • Tuwoche
    Tuwoche Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Çoğu erkek anlatmaz çoğu erkekte anlatır. Bence aileye yansıtılmamalı aradaki sorunlar

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Tuwoche
      Tuwoche
      +1 yıl

İnşallah senin hakkında değildir canım hem olsa bile her sorun aşılır diye düşünüyorum birbirinizi anladıktan sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ben ona diyorum zaten kimse dört dörtlük değildir ben zaten söylüyorum tabiki annenin kötü yorumları olucak ama benden saklama diyorum

Yorumla
    • Tuwoche
      Tuwoche
      +1 yıl

Ya belkide birbirinize kin gütmeyin diyedir sen ister istemez canını sıkarsın uzaklaşırsın sevmek istemezsin aynı şekilde sende onun hakkında konuşsan sende sevgiline dememelisin bence boş ver hepimiz konuşıyoruz ama yüz yüze geliyoruz gülüyoruz anlaşsakta anlaşmasakta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya evet de bu çocuk yemin etti yemin ettiği için bişey diyemiyorum zaten

Yorumla
  • sendekiben123
    sendekiben123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

Neden tartışıyorsunuz ki annesi yüzünden yani neticede bu bunun annesi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bizim uzaktan ilişkimiz var 1 buçuk yıldır ilk defa yanıma geldi abisiyle beraber sonra ablam bizi çaya davet etti eniştem telefonda konuşurken duymuş sevgilimi annesiyle annesi demiş ki boşa gezme boşa kürek çekme gibisinden biseyler duydum dedi çocukta ben boşa kürek çekmem anne diyip kapattı dedi bende bunu sevgilime sordum ama kavga eder gibi değil benden saklama doğruyu söyle dedim oda mübarek kandil günü yemin ederim hiç bir kötü düşüncesi olmadı kötü söz söylemedi annem dedi. Olay bu yani ama eniştem de duyduğuna emin ama benim için mi söylemiş yoksa başka bişey için mi bilemiyorum dedi eniştem

Yorumla
  • ERENBAYSAL
    ERENBAYSAL Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 97%
    +1 yıl

Anne kuzusuysa mümkün

1
    0 Yorumla
  • mnays
    mnays Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl

Nasıl bir karakteri olduğuna bağlı.

1
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kız anlatsın niye korkuyorsun 😃

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben yanlış anladıysam çok büyük mahçup olurum da o yüzden

Yorumla
  • mine13
    mine13 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Konunun ne olduğuna bağlı

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bizim 1 buçuk yıllık ilişkimiz var uzaktan ilişki 2 gün önce ilk defa yanıma geldi ablam gilde bizi çaya davet etti. Gittiğimiz gün eniştem annesiyle konuşurken boşa oralarda gezme mi kürek çekme mi gibi bişey duymuş buda ben boşa kürek çekmem anne demiş eniştem söyleyince bende buna emin olmak için sordum oda kandil günü yemin ederim annem herhangi kötü bir şey demedi dedi bide geldiği ilk gün annesi mesaj atmıştı ben gördüm oğlum olumlu mu girerken evin videosunu çek gibi şeyler. Onunla beraber abisi de geldi bizimle gezdi falan. Akşam ben bu soruyu sorarken annen böyle bişey dedi mi diye abisi de yanındadır yani abisinin haberi var mı yok mu annesine söyler mi bilmiyorum açıkçası çok tedirginim öyle bir şey demediyse eniştem yanlış anladıysa cidden çok utanç verici bir şey

Yorumla
    • mine13
      mine13
      +1 yıl

Bence bu çocuk söylemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah ya eğer abisine söylediyse abisi söyler mi onuda bilmiyorum abisi de bir garip Ablam gil söyledi çok böyle pasif gibi bişey yani çözemedim çok konuşmaz bir garip yani

Yorumla
    • mine13
      mine13
      +1 yıl

Rahat ol basit bir mesele yani anlatmazlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve ben annesi o mesajları attığında ilk gün ben biraz kötü oldum sonra annesi üstüne aradı sen niye mesajlarıma bakmiyosun diye oda annesine anne yağmur yanlış anlıyor bir daha şöyle şeyler yazma dedi

Yorumla
    • mine13
      mine13
      +1 yıl

Çocuk seni düşünüyor ve ilişkiye önem veriyor gibi öyle her şeyi yetiştirmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım inşallah ya stres oldum gerçekten anlatıp anlatmadığını nerden anlicam onu da bilmiyorum

Yorumla
    • mine13
      mine13
      +1 yıl

Çok takıntılı ve evhamlı birisin, anlatırsa da anlatsın bırak sen korkacağına o haddini bilsin her şeye de karışmasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet biraz öyleyim maalesef

Yorumla
    • mine13
      mine13
      +1 yıl

Burcunu merak ettim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boğa burcuyum 🥺

Yorumla
    • mine13
      mine13
      +1 yıl

Tahminlerimden biri oydu, o burç cidden dediğim gibi oluyor çünkü, neyse rahat ol

Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Kesin anlatır erkekler ana kuzusudur

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya lütfen valla yandığımın resmi ya

Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Oğluşunu hemen alır elinden😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Elden almak değil de yarın bir gün eğer Allah nasip ederse evlenirsek başıma kakar diye korkuyorum

Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Neyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu kavgaları falan sen böyle dedin şöyle dedin

Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Sen önce evlende onları sonra düşünürsün 😂

Yorumla
  • roweya
    roweya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Herseyi annesine anlatıyorsa evet

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • perqoloq-33
    perqoloq-33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 118 , eic 100%
    +1 yıl

Anlatmaz ana ayrılık yakındır.. hazırlan..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Erkek adamsa anlatmaz anaci ise anlatabilir

0
    0 Yorumla
  • Umaypolat
    Umaypolat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Ana kuzusu ise anlatır valla 🤣

0
    0 Yorumla
  • destina8373
    destina8373 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 88%
    +1 yıl

Erkekler genelde anlatırlar

0
    0 Yorumla
  • Meryliar
    Meryliar Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı.

Anlatırsa eski sevgilin olması gerek

0
    0 Yorumla
  • minnms
    minnms Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Yok be

2
    3 Yorumla
    • SarışınHukukçu
      SarışınHukukçu
      +1 yıl

@minnms sen öyle san

Yorumla
    • minnms
      minnms
      +1 yıl

Anlatmaz yahu

Yorumla
    • minnms
      minnms
      +1 yıl

Herhalde

Yorumla
  • baycon533
    baycon533 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Anlatır anacı ise aboooi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Mutluolamıyan
    Mutluolamıyan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl

anlatabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Melodi3535
    Melodi3535 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Anne kuzusuysa anlatır yoksa anlatmaz

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya annelerini çok seviyorlar anne çok yönetiyor bunları ama kadın benim yanımda mesaj yazdığında ben biraz kötü oldum sonra annesi aradı niye bakmiyosun mesaja diye oda anne şöyle şeyler yazıp durma yağmur yanlış anlıyor dedi

Yorumla
    • Melodi3535
      Melodi3535
      +1 yıl

En azından sende tutmuş ya tamam anne haklısın anne diyen bir sevgilin olsaydı o daha kötü olurdu yalnız evlendiğinde biraz annesinden sıkıntı yasiya bilirsin çok yöneten biriyse senin açından Zor olabilir bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Off off ben napicam bilmiyorum bide uzaktan ilişki sen düşün

Yorumla
    • Melodi3535
      Melodi3535
      +1 yıl

O zaman geçmiş olsun kardeşim sana şimdiden yakından olsa yine Bir şekilde halledersin de uzaktan biraz Sor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl zor yani anlamadım

Yorumla
    • Melodi3535
      Melodi3535
      +1 yıl

Mesajlarla ifadeler bazen yanlış anlasila bilir ama yakın ilişkilerde yanında olur onu teselli etme şansın da olduğu için yanlış anlaşılma olasılığın yoktur yani olan bu yani başka bir şey yok

Yorumla
  • sentinustm
    sentinustm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Aile içine girerse ilişki yürümez

0
    0 Yorumla
  • KarlHeisenberg27
    KarlHeisenberg27 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Tabi ki de

0
    0 Yorumla
  • FreePowerFullll
    FreePowerFullll Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 91%
    +1 yıl

Evett

0
    0 Yorumla
  • atılgan55
    atılgan55 Takip Et
    Guru Yaş: 57 , eic 98%
    +1 yıl

Anlatir

0
    0 Yorumla
  • Larisse
    Larisse Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 669 cevap paylaştı.

anlatmaz olur mu

0
    0 Yorumla
  • pirpirella000
    pirpirella000 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Yo niye

0
    0 Yorumla
  • orkob17
    orkob17 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Anlatabilir

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bazilari anlatir

0
    0 Yorumla
  • vaina
    vaina Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 65%
    +1 yıl

Anlatmaz

0
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Anlatsın boş ver

0
    0 Yorumla
  • MeraklıBaykuş1
    MeraklıBaykuş1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 35%
    +1 yıl

anlatmaması lazım

0
    0 Yorumla
  • atmc123
    atmc123 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.

Karakterine bagli

0
    0 Yorumla
  • misandeniz
    misandeniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

bazı insanlar var hiç anlatmaz

0
    0 Yorumla
  • sanki_freud
    sanki_freud Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bilemem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Anlatir

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Of napicam ben ya

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne idi annesiyle

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamadım

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Annesi yüzünden dedin ya

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya sevgilimle 1 buçuk yıldır uzaktan ilişkimiz vardı 2-3 gün önce ilk defa yanıma geldi ablam gile davete gittik annesi aramış eniştem duymuş boşa oralarda gezme mi kürek çekme mi gibi bisry demiş bende buna sordum annen öyle bişey mi dedi dedim oda mübarek kandil günü yemin ederim kötü hiç bir şey demedi dedi bide geldiği ilk gün ben mesajları gördüm çocuğa evin videosunu çek Sonra Oğlum olumlu mu gibi biseyler yazmış

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İyide zaten bunda kötü bir şey yok tartışılacak bir şey de yok sen abartmissin

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yok acaba sana göre normal mi boşa oralarda gezme kürek çekme falan demek

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peki aynı şeyi senin kuzenin sana demiş olsa ya boş ver uzaktaki ile ne ugrasiyin dese ne olurdu ben sana diyeyim ya aman boş ver herkes herşeyi söyler der gecistirirdin

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kuzen başka bişey anne başka bişey ama

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haklısın ayrıl olmaz ondan

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Anlatssın ko *

0
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

anlatır

0
    0 Yorumla
  • Mir_a
    Mir_a Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Anlatmaz

0
    0 Yorumla
  • Haydutprens
    Haydutprens Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Anlatsın ne olabilir

0
    0 Yorumla
  • real_therapist
    real_therapist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Yok tabiki

0
    0 Yorumla
  • tnhntncc
    tnhntncc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Anlatmaz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilimle annesi yüzünden tartıştık, gidip annesine anlatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim kavgalarimizi annesine anlatiyor? 16 cevap verildi
Sevgilimle annesi yüzünden tartıştık? 2 cevap verildi
Sevgilimin annesiyle kavga ettik? 9 cevap verildi
Annemle tartıştık ne olacak böyle? 2 cevap verildi
Eşim Ettigimiz kavgayı annesine anlatmış? 5 cevap verildi
Sevgilimin annesiyle kavga ettik bakarmisiniz? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨