+1 yılAnne ile oğlu arasında hiçbirsey gizli kalmaz çünkü anneler oğlunun bakışından anlar birşeyler olduğunu ve buna müsaade etmez.. çok kontrolcü bir anne.. bu arada eniştenin şahit olduğu diyaloğu sana anlatması , senin gidip bunu çocuğa söylemen.. yanlış bunlar.. bir de sevgilin de olayları idare etme yetisi yok.. pasif kalıyor.. yani senin olduğun şehre geliyor ama uzaktaki ailesi olayın içinde. oğullarının nereye gittiğinden haberleri var... bilemiyorum. . işin zor.. burdan bende uyanan izlenim bu..
03 Yorumla
Soran+1 yılOf bilmiyorum eğer eniştem yanlış anladıysa ben çok büyük mahçup oldum
- +1 yıl
Enişten acemice davranmış.. sen de belkide yanlış duymuştur demeyerek direk çocuğa yansıtmışsin.. sevgilin zaten ailesi karşısında çok pasif kalıyor.. annesi fazlaca kontrolcü biri.. yanlış şeyler yapacak oğullarım diyerek sürekli onları bir kontrol etme çabası.. iyi düşünmen gerekir.. işin bu anneyle zor
Soran+1 yılOf gerçekten bilmiyorum ya ben yanlış anlıyorum kadını onu da bilmiyorum çok zor durumdayım gerçekten
En İyi Cevaplar
Sevgilimin annesi bana, sevgilimin eski sevgilisinin ismi ile seslenmişti. Sonra bu durumdan gülerek sevgilime bahsettiğimde gidip hemen annesine söylemişti. Anneler ve oğullarının arasına kimse giremez. Yani bence erkeklerin geneli aynı. Tartışmayı annesine anlatır tahminimi yapıyorum. Sonucu bize söylersin. :))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAnlatabilir evet
00 Yorumla
+1 yılAnlatırsa ve bu kulağına gelirse hızlıca oradan uzaklaş. Bu hayatta bulunan en çekilmez erkek tipidir bu annesine gidip dedikodu yapan erkek tipi kaç kaç kaç, KOŞ.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmaz. Erkekler çok ketumdur. Annesine düşkünse hele iç anlatmaz. Canım anam üzülmesin diye düşüncesi olacak çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılAbisi yanındaydı o sıra mesajlasirken yani tartistigimizda abisine anlatıp ya abisi annesine söylerse ben nasıl anlicam bu çocuğun anlatıp anlatmayacağını ya ben çözemedim abisi benim hakkımda ne düşünüyor annesi ailesi bilemedim yani
Anlatırsa bu çocuktan olmaz söyleyim. He anlatöazsa da işin zor. Kontrolcü anne sürekli akıl verir, aklına girer. Her türlü sıkıntı
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bizim uzaktan ilişkimiz var 1 buçuk yıldır ilk defa yanıma geldi abisiyle beraber sonra ablam bizi çaya davet etti eniştem telefonda konuşurken duymuş sevgilimi annesiyle annesi demiş ki boşa gezme boşa kürek çekme gibisinden biseyler duydum dedi çocukta ben boşa kürek çekmem anne diyip kapattı dedi bende bunu sevgilime sordum mübarek kandil günü yemin ederim öyle bir şey yok annem kötü bişey demedi dedi ben anlamadım yani buraya geldiler ben abisini falan da anlamadım ailesi hakkımda ne düşünüyor onu da bilmiyorum eniştem biseyler duyduğuna emin ama benim adıma mı yoksa başka bişeye mi bilmiyorum dedi
Soran+1 yılBen hesap sormadım insan gibi sordum emin olmak için hatta dedim kimse dört dörtlük değildir tabiki kötü yorumları da olucak ama benden saklama dedim
+1 yılBen çok kötü bişey olmadığı sürece anlatmam örnek ayrılma falan her konuştuğumuzu tartışmasını anlatıyorsa hayır gelmez zaten dikkatli ol
08 Yorumla
Soran+1 yılYok her tartışmamızı anlatmadı ama bir kere sadece benim onunla tartistigim vakit hemde çok kötü bozuşmuştuk ve ben hakliydim sonra annesiyle dertlesmis ben gidip bişey anlatmıyorum dedim sen neden anlattin dedim ben yaptığım kendi hatamı söyledim seninle alakalı asla kötü bişey söylemem dedi
- +1 yıl
eğer dertleşcek birisi yoksa 1 dostu olur insanın ama böyle herkese anlatmayacak sırlarınızı tutan beraber düşünen vs vs yoksa annesine sıkıntıdan anlatmış olabilir
Soran+1 yılOnun bir arkadaşı yok herşeyini anlatabilecek o kadar
Soran+1 yılYa bizim uzaktan ilişkimiz var 1 buçuk yıldır ilk defa yanıma geldi abisiyle beraber sonra ablam bizi çaya davet etti eniştem telefonda konuşurken duymuş sevgilimi annesiyle annesi demiş ki boşa gezme boşa kürek çekme gibisinden biseyler duydum dedi çocukta ben boşa kürek çekmem anne diyip kapattı dedi bende bunu sevgilime sordum mübarek kandil günü yemin ederim öyle bir şey yok annem kötü bişey demedi dedi ben anlamadım yani buraya geldiler ben abisini falan da anlamadım ailesi hakkımda ne düşünüyor onu da bilmiyorum eniştem biseyler duyduğuna emin ama benim adıma mı yoksa başka bişeye mi bilmiyorum dedi
- +1 yıl
bence ufak şeylere takılma eğer bir kontrolcü anne değilse sorun etme bence
Soran+1 yılBen çözemedim ama bizimkiler çok korktular çocuk çok uyanık dediler annesi de çok kontrolcü dediler annelerini çok seviyorlar dediler ya ben gerçekten insan tanımıyorum ya da ben körüm bilemiyorum
- +1 yıl
bence biraz daha sosyalleş arkadaşlarınla dışarı çık insanları tanımaya çalış birde youtubede yüzlerce video var izle
Soran+1 yılBugün beni annesi aradı şaka gibi niçin aradı niye aradı onu da bilmiyorum
Bu herkeste olabilecek bir şey her lafa bu kadar takılma kadın seni tanımıyor sonuçta bu şekilde konuşması normal önemli olan sevgilinin verdiği tepki
10 Yorumla
+1 yılAnlatıyorsa ayrıl. Hala çocuk kalmış birinden erkek ünvanıyla sevgili yaratmaya çalışma
13 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum anlatıp anlatmayacağını nerden anlicam onu da bilmiyorum
- +1 yıl
bunu annesine anlatan adam annesinin senin hakkında söylediklerini de yüksek ihtimalle sana anlatır. Ketumluktan uzak bir geveze olmak bunu gerektirir çünkü.
Soran+1 yılAnnesiyle alakalı hep güzel şeyler anlattı kötü bir şey anlatmadı annem sana böyle dedi şöyle dedi diye
+1 yılŞakır şakır anlatır hem de nasıl baştan beri annesini alıştırmış ise geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAlıştırmıs derken
- +1 yıl
Aranızdaki geçenleri anlatmayı
Soran+1 yılBilmiyorum bununla alakalı bir şey söylemedi şunu anlattim bunu anlattım daha önce diye
- Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılo zaman ayrıl , aile işin içine giriyyorsa bir ilişkide yürümez o ilişki
08 Yorumla
- +1 yıl
iki taraf ta dürüst ise uzaktan ilişki de hiçbir sorun yok. Fakat ilişkide konu ne olursa olsun aile müdahale ediyorsa o ilişki sallantıdadır. Yani özetle şunu demek istiyorum; konu ne olursa olsun , ne onun ne senin ailen ilişkinizin hiçbir kısmına müdahale etmemeli !
Soran+1 yılBugün beni annesi aradı şaka gibi niçin aradı niye aradı onu da bilmiyorum
- +1 yıl
Aradı sesini mi dinledi :) konuşmadınız mı? niye aradığını neden bilmiyorsun ki?
Soran+1 yılHayır konuştuk ama öylesine iyi misin napiyosun nasılsın falan beni çok tedirgin etti acaba oğlu mu arattırdı onu da bilmiyorum offf kimsenin niyetini bilemiyorum ya çok tedirginim çünkü birazcık ben soğuk davraniyorum bu sıralar çocuğa annesinin yazdıklarından sonra biz kapattık aradan 10-15 dakika sonra da annesi aradı hal hatır sordu
- +1 yıl
çocuk annesine ara demiş olabilir , sen gel beni dinle bu ilişkiden uzak dur. işin içine anneler girince olmuyor. Sitede bir adam vardı haklıymış deme sonra:)
Soran+1 yılOndan uzak duramıyorum sorun bu işte bide ailem falan tanıştı ilk defa abime bir sevgilim olduğunu söyledim
- +1 yıl
mantıklı düşün , ilerde ne olacağını düşün ona göre haraket et , ağbin dert değil ayrılmak istersen ağbine açıl deki ağbi ben biriyle beraberim bunu ilk defa sana söyledim yine sana söylüyorum yapamıyorum falan de ağbinin hoşuna bile gider yani normal biriyse :) aile tanışması da önemli değil evlilikler bile bitiyor. bilmiyorum içinden ne yapmak geliyorsa onu yap
- Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılAradaki dengeyi kurması lazım, eğer anlatırsa işin zor
01 Yorumla
+1 yılKonu annesi olduğu için büyük ihtimal ama akıllı bir çocuk ise bunu yapmaz 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDün beni annesi aradı şaka gibi niçin aradı niye aradı onu da bilmiyorum hal hatır sordu kapattı çok tedirgin oldum
- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılAnlatsın neden korkuyorsun ki en sonda olacak şey en başta olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkmuyorum canım olay çok farklı eğer ben yanlış anladıysam ben mahcup durumuna düşerim
- +1 yıl
Anladım her şey olacağına varır fazla düşünme.
+1 yılKaç kurtar yavrum Allah sana kurtulman için işaret göndermiş
00 YorumlaAyrıl bundan sen bundan hayır gelmez Hiç uğraşma boşuna
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok kiz sanmam anlatmaz. eger disil özelligi fazlayla kari gibi dert eder onu. ayyy eskisi aklima geldi her halti kiz gibi takiyordu. anlatmaz bence. eger büyük bir tartisma degilse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne i erkekler sevgili de yapmasn evlenmesine sumsukler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnızlık bundan güzel iki sevgi arasında kalmaktansa sevgisiz kalmak daha iyidir...
00 Yorumla
+1 yılTabiricaisse esasında annesine anlatırsa direkt ayrıl. Bir erkek bunu yapıyorsa net ana kuzusudur Boyle bır erkek sızce mumkun mu?🐑🐑🐑🐑
10 Yorumla
+1 yılhayır anlatmaz erkekler oyle degil (eger ana kuzusuysa bilemiyorum)
01 Yorumla
Soran+1 yılDün beni annesi aradı şaka gibi niçin aradı niye aradı onu da bilmiyorum hal hatır sordu kapattı çok tedirgin oldum
Çoğu erkek anlatmaz çoğu erkekte anlatır. Bence aileye yansıtılmamalı aradaki sorunlar
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ona diyorum zaten kimse dört dörtlük değildir ben zaten söylüyorum tabiki annenin kötü yorumları olucak ama benden saklama diyorum
Soran+1 yılYa evet de bu çocuk yemin etti yemin ettiği için bişey diyemiyorum zaten
+1 yılNeden tartışıyorsunuz ki annesi yüzünden yani neticede bu bunun annesi
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bizim uzaktan ilişkimiz var 1 buçuk yıldır ilk defa yanıma geldi abisiyle beraber sonra ablam bizi çaya davet etti eniştem telefonda konuşurken duymuş sevgilimi annesiyle annesi demiş ki boşa gezme boşa kürek çekme gibisinden biseyler duydum dedi çocukta ben boşa kürek çekmem anne diyip kapattı dedi bende bunu sevgilime sordum ama kavga eder gibi değil benden saklama doğruyu söyle dedim oda mübarek kandil günü yemin ederim hiç bir kötü düşüncesi olmadı kötü söz söylemedi annem dedi. Olay bu yani ama eniştem de duyduğuna emin ama benim için mi söylemiş yoksa başka bişey için mi bilemiyorum dedi eniştem
+1 yılAnne kuzusuysa mümkün
10 YorumlaNasıl bir karakteri olduğuna bağlı.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKız anlatsın niye korkuyorsun 😃
11 Yorumla
Soran+1 yılBen yanlış anladıysam çok büyük mahçup olurum da o yüzden
Konunun ne olduğuna bağlı
112 Yorumla
Soran+1 yılBizim 1 buçuk yıllık ilişkimiz var uzaktan ilişki 2 gün önce ilk defa yanıma geldi ablam gilde bizi çaya davet etti. Gittiğimiz gün eniştem annesiyle konuşurken boşa oralarda gezme mi kürek çekme mi gibi bişey duymuş buda ben boşa kürek çekmem anne demiş eniştem söyleyince bende buna emin olmak için sordum oda kandil günü yemin ederim annem herhangi kötü bir şey demedi dedi bide geldiği ilk gün annesi mesaj atmıştı ben gördüm oğlum olumlu mu girerken evin videosunu çek gibi şeyler. Onunla beraber abisi de geldi bizimle gezdi falan. Akşam ben bu soruyu sorarken annen böyle bişey dedi mi diye abisi de yanındadır yani abisinin haberi var mı yok mu annesine söyler mi bilmiyorum açıkçası çok tedirginim öyle bir şey demediyse eniştem yanlış anladıysa cidden çok utanç verici bir şey
Soran+1 yılİnşallah ya eğer abisine söylediyse abisi söyler mi onuda bilmiyorum abisi de bir garip Ablam gil söyledi çok böyle pasif gibi bişey yani çözemedim çok konuşmaz bir garip yani
Soran+1 yılVe ben annesi o mesajları attığında ilk gün ben biraz kötü oldum sonra annesi üstüne aradı sen niye mesajlarıma bakmiyosun diye oda annesine anne yağmur yanlış anlıyor bir daha şöyle şeyler yazma dedi
Soran+1 yılUmarım inşallah ya stres oldum gerçekten anlatıp anlatmadığını nerden anlicam onu da bilmiyorum
Soran+1 yılEvet biraz öyleyim maalesef
Soran+1 yılBoğa burcuyum 🥺
+1 yılKesin anlatır erkekler ana kuzusudur
16 Yorumla
Soran+1 yılYa lütfen valla yandığımın resmi ya
- +1 yıl
Oğluşunu hemen alır elinden😄
Soran+1 yılElden almak değil de yarın bir gün eğer Allah nasip ederse evlenirsek başıma kakar diye korkuyorum
- +1 yıl
Neyi
Soran+1 yılBu kavgaları falan sen böyle dedin şöyle dedin
- +1 yıl
Sen önce evlende onları sonra düşünürsün 😂
Herseyi annesine anlatıyorsa evet
01 Yorumla
+1 yılAnlatmaz ana ayrılık yakındır.. hazırlan..
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek adamsa anlatmaz anaci ise anlatabilir
00 Yorumla Ana kuzusu ise anlatır valla 🤣
00 Yorumla
+1 yılErkekler genelde anlatırlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Anlatırsa eski sevgilin olması gerek
00 YorumlaYok be
23 Yorumla- +1 yıl
Anlatır anacı ise aboooi
01 Yorumla
+1 yılanlatabilir
01 Yorumla
+1 yılAnne kuzusuysa anlatır yoksa anlatmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılYa annelerini çok seviyorlar anne çok yönetiyor bunları ama kadın benim yanımda mesaj yazdığında ben biraz kötü oldum sonra annesi aradı niye bakmiyosun mesaja diye oda anne şöyle şeyler yazıp durma yağmur yanlış anlıyor dedi
- +1 yıl
En azından sende tutmuş ya tamam anne haklısın anne diyen bir sevgilin olsaydı o daha kötü olurdu yalnız evlendiğinde biraz annesinden sıkıntı yasiya bilirsin çok yöneten biriyse senin açından Zor olabilir bence
Soran+1 yılOff off ben napicam bilmiyorum bide uzaktan ilişki sen düşün
- +1 yıl
O zaman geçmiş olsun kardeşim sana şimdiden yakından olsa yine Bir şekilde halledersin de uzaktan biraz Sor
Soran+1 yılNasıl zor yani anlamadım
- +1 yıl
Mesajlarla ifadeler bazen yanlış anlasila bilir ama yakın ilişkilerde yanında olur onu teselli etme şansın da olduğu için yanlış anlaşılma olasılığın yoktur yani olan bu yani başka bir şey yok
+1 yılAile içine girerse ilişki yürümez
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 YorumlaAnlatir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 669 cevap paylaştı. anlatmaz olur mu
00 Yorumla
+1 yılYo niye
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anlatabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazilari anlatir
00 YorumlaAnlatmaz
00 Yorumla
+1 yılAnlatsın boş ver
00 Yorumla
+1 yılanlatmaması lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Karakterine bagli
00 Yorumla
+1 yılbazı insanlar var hiç anlatmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlatir
010 Yorumla
Soran+1 yılOf napicam ben ya
Cevap sahibi+1 yılNe idi annesiyle
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılAnnesi yüzünden dedin ya
Soran+1 yılYa sevgilimle 1 buçuk yıldır uzaktan ilişkimiz vardı 2-3 gün önce ilk defa yanıma geldi ablam gile davete gittik annesi aramış eniştem duymuş boşa oralarda gezme mi kürek çekme mi gibi bisry demiş bende buna sordum annen öyle bişey mi dedi dedim oda mübarek kandil günü yemin ederim kötü hiç bir şey demedi dedi bide geldiği ilk gün ben mesajları gördüm çocuğa evin videosunu çek Sonra Oğlum olumlu mu gibi biseyler yazmış
Cevap sahibi+1 yılİyide zaten bunda kötü bir şey yok tartışılacak bir şey de yok sen abartmissin
Soran+1 yılNasıl yok acaba sana göre normal mi boşa oralarda gezme kürek çekme falan demek
Cevap sahibi+1 yılPeki aynı şeyi senin kuzenin sana demiş olsa ya boş ver uzaktaki ile ne ugrasiyin dese ne olurdu ben sana diyeyim ya aman boş ver herkes herşeyi söyler der gecistirirdin
Soran+1 yılKuzen başka bişey anne başka bişey ama
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ayrıl olmaz ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatssın ko *
00 Yorumlaanlatır
00 YorumlaAnlatmaz
00 Yorumla
+1 yılAnlatsın ne olabilir
00 Yorumla
+1 yılYok tabiki
00 YorumlaAnlatmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi