Annemle tartıştık, haksız mıyım?

öncellikle 19 yaşındayım lütfen bunun bilinciyle yorum yapın. bu sabah annem beni arayıp misafir geleceğini söyledi. bende evi temizledim yemek falan hazırladım ardından annem misafirle birlikte eve geldi. her şey gayet güzel gidiyordu akşam yemeği yeneceği sırada kendime bir şeyler alıp yan odaya geçtim şapırtma sesinden rahatsız oluyorum diye. yemek bitince kendi soframı mutfağa götürdüm poşete ekmeği koyacağım sırada anneanem ekmek poşetini eline alıp bana vermedi bende ona ekmeği koyucam diyip elinden aldım. sonra annemle sohbet etmeye başladık. biz konuşmaya başlayınca anneanem söze atlayıp bu ekmek meselesini söylenmeye başladı. bende ona annemle konuşuyorum neden lafa giriyorsun dedim. bir anda anneanem abartarak söylenmeye resmen ağzıma s. cmaya başladı. o öyle söylenince annem misafirin önünde bana ben sana kimsenin yanında benimle konuşma demedim mi diyip bana ağza alınmayacak küfürler etmeye başladı. p. c or. pu şeytan gibi bende utanıp odama gittim ben gidince evin ortasında bağırıp küfüleri iyice abarttı gelip kapımı yumruklamaya başladı. anneanem bizimle yaşıyor bu arada. bundan daha önce de makarnayı kızartmak yerine haşladığım için yine aynı şekilde olay çıkarmıştı. sudan sebeplerden benimle kavga ettiriyor annemi. annem de beni dinlemeden etmeden hep böyle saldırıyor bana. her neyse annem öyle tepki gösterince ben kapıyı kilitledim. akşam eve benden 2 yaş küçük erkek kardeşim geldi. ona güya az yemek kalmış diye aynı şekilde gelip kapıyı yumrukladı. bana boğazına sahip çıkamıyorsun hakkım haram olsun inşallah bu gece g. berir gidersin gibi şeyler söyledi. kaç saat oldu hala odadan dışarıya çıkamadım. şu an bir yere gidebilecek gücüm de yok. sizce ekmek poşetini en başında anneanemin elinden aldığım için haksız mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
yaklaşık 3 gün boyunca ne ben annemle konuştum ne de o benimle. evde ki kimseyle konuşmayıp kendimi odaya kilitledim ve fark ettiğim en acı şey eğer ki kendime o sinirle zarar vermiş olsaydım ailem bunu 2 gün sonra anlayacaktı. bu süreç boyunca kimse benimle ilgilenmedi ve herkes evde yokmuşum gibi davrandı. bundan önce ne zaman tartışsak annem beni evden ayrılmakla tehdit ederdi. dün yine erkek kardeşimi yanıma göndertip ondan özür dileyip hatta öyle ki yalvarıp evde kalmasını sağlamamı istemiş
Güncellemeler
+1 yıl
ama hiçbir şey yapmadım çünkü ne olursa olsun bu sefer suçlu değildim. bugün evden ayrılıp akrabalarının yanına annesiyle birlikte gidecek. beni ve kardeşimi bir başına evde bırakıyor. muhtemelen 3-4 gün boyunca da gelmez. evden benim yüzümden ayrılması, ev içinde ne yüzümü görmeden ne de sesimi duymadan kalmaya bile tahammülü olmaması o kadar zoruma gidiyor ki ilk defa kendimi bu kadar yük hissettim. umarım bir an önce benden kurtulur. fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Annemle tartıştık, haksız mıyım?