Annemle kavga ettim haksız mıyım?

hem cok uzgun hem cok sinirliyim biz yıllardır köyde yaşıyoruz aksam yemek yerken abim sigara yaktı annem de istedi abim dedi daha gecen gun paket verdim naptın bitti dedi ben de annem pazar gunu 3 kutu almıstı dedim sonra annem istemiyorum falan dedi aglamaya basladı para vardı onunde onu yırttı anneme celiskili davranıyosun param yok diyosun ama hala sigara iciyosun dedim onu uzmek istemiyorum ama yıllardır paramız yok diye hayıflanır hala sigara icmeye devam eder benim icin sigara çok buyuk israf simdi carsiya tasinmak icin ise girmek üzereyim sofrada dedim keske 1+1 e cıksam falan o da cık bir an once falan git dedi benim ordaki amacım sigara icmelerini istemedigimdi ama annem sanki hep bizden bi sey istiyomus gibi anladı aglayıp masadan kalktı yanına gittim git yüzünü bile gormek istemiyorum falan dedi odama kapandım abime mutfakta ben sizden ne istedim falan diyo cok sinirleniyorum yıllardır hicbir birikimimiz yok kendisi de aglıyor hep koyde oldugumuz icin ama yani akıl var hic mi insan demez sigarayı bırakayım ben saglıklarını dusunuyorum ama suclu oluyorum
Annemle kavga ettim haksız mıyım?