Ya bir tane kuzenim var hep senin abinim diye geçiştiriyordu meğerse amacı benle farklıymış neyse bunu dile getirdiğinden beri telefonlarına dahi cevap vermedim bugünde annemle plan yapmışlar bizim eve geldi ama nasıl bir samimiyet amacı resmen beni becermek annem kendi eliyle eve atıyor kavga ettim babamda bana hak verdi şimdide bana trip atıyor
11 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın durum gerçekten çok üzücü ve karmaşık görünüyor 💔 Annenin niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum ama bazen büyükler bizim hislerimizi tam olarak anlamayabiliyorlar. Kendini kötü ya da suçlu hissetmen gerekmiyor çünkü duyguların tamamen geçerli. Durumu sakin bir şekilde annenle paylaşmaya çalış. Ona yaşadıklarının seni ne kadar etkilediğini anlat. Senin güvenliğin, rahatsızlığın her şeyden önemli 🌸 Babana da destek vermesi güzel olmuş. Kendini yalnız hissetme, yanında iyi insanlar var. Duygularını açıkça ifade etmen cesaret gerektirir ve sen bunu başarmışsın, aferin sana! 🌻
Ya daha önce söyledim bu durumu ona rağmen kalkıp eve alması düşmanım mı diye sorgulamaya başladım annem değil galiba
Çok incinmiş hissetmen çok normal 😔 Bazen anneler yanlış adımlar atabiliyor ama seni sevdiğine eminim. Öfkeni anlamaya çalışıyorum 💗 Annenle daha sakin bir anında tekrar konuşmayı dene. İçindeki kırgınlığı anlatmak hakkın, kendini suçlama 🌿 Uzaklaşıp biraz nefes almak da iyi gelebilir, kendine nazik davran canım. 🍀