Annemle tartıştık ne yapmalıyım?

Annemle tartıştık. haklı ya da haksız önemli değil lakin Annem çok üzüldü. ya ben kendimie çok kötü hissediyorum uyuyamıyorum da. Ya Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum.

Sorun ne? Oyun ablalığı işine başvurdum. En azından vaktimi iki saat olsa bile güzel değerlendirecektim. Annem başta hor görmeye başladı. Sorarız konuştuk ama booş annem bana karşı çok zalim erkek evladına nazaran. 😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Abimler hayatımda hep etken... Küçükken eşine yardım etmeye giderdim temizlikçi gibi. Ameliyat oldu ben 1 hafta yardım ettim. Küçüklüğümden beri dikkatsiz büyüdüm. Kendimi 23 yaşımdan sonra fark ettim. Allah'tan fark ettim. 😭 Kendimi buldum ama gerçekleştirmeme için vermiyorlar. Neden? Namus!!! Ölsem sorun değil tecavüze uğrasam sorun!! Hani dünya kötü ya!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Biz bu dünyaya sadece eğlenmeye gelmedik evet doğru. 25 yaşındayım sadece bir kez hür başıma gezdim. Bu günler geçici biliyorum. Sabretmek gerek. Gerçekten hayat benim için katlanılmaz oluyor. Ölmek istemiyorum. Yaşamak istiyorum.

17 yaşımda iken beynim ve ruhum artık tükenmiş ve o an ağır bir trafik kazası geçirdim. Yoğun bakım da kaldım. Yine iyi oldum çok şükür. Ama ailem hep aynı yıllardır dejavu bir hayat yaşamak içine atmak kötü :(( sinir hastası oldum.
Annemle tartıştık ne yapmalıyım?