Annemle tartıştık ne yapmam gerek bilmiyorum?

Kedi tarafından hırpalanmış bir kuş buldum perişan durumda. Kuşu aldım ne yapcağımı şaşırdım su içirdim gözünün biri kan içinde tüyleri kan olmuş ılık suyla temizledim güzelce. Eczaneye telefon açtım dedim böyle böyle kuş buldum veterinere sordum birşey yapamayız durumu ağır ölebilir ne yapıyım dedim oda açıkladı şöyle yap böyle yap dedi bende sağol abi dedim gülümsedim telefonu kapattım. Annem başladı konuşurken yılışma ne çok seviyon erkeklerle konusmayı şöyle böyle birsürü laf saydı. Anne dedim alt üstü ne yapmam gerektiğini sordum adam anlattı teşekkür ettim gülümsedim kapattım dedim. Ağıza alınmayacak laflar söyledi hüngür hüngür ağlattı beni. Yapmadığım şeyleri gözüyle görmeden yaptığımı iddia etti. Öyle ağladımki nefes alamamaya başladım. Annem asla özür dilemez. Odama çekildim dayanamadım yine gittim yanına dahada sinirlendi git dedi. Bende dedimlki anne çok kötü birşey yapmışım gibi konusuyorsun bu uyarmak değil suçlamak dedim. Kabul etmiyo ben uyardım diyo.. Annem hep uyardım sanarak azarlayarak suçlayarak söyler ne söyleyecekse. Ondan öncesindede babama sinirliydi banamı patladı yoksa haklımı gerçekten bilmiyorum.. Ben bu kadar sinirlenceği birşey yapmadım 😥 canımı çok yaktı söyledikleri..
Annemle tartıştık ne yapmam gerek bilmiyorum?