Bugün izin günümü mahvetti yediği bir şey dokundu herhalde halsizligi vardı ellemedim her işi yaptım ben ama gece beni kaldırdı kalk hastaneye gidiyoruz diye la ise gidicem dedim scarim işine ölüyorum dedi kucağımda uyku sersemi hastaneye götürdüm 5 km yürüyerek gittik iğne olucak dediler iğnesini yaptırdım götürürken birde öpüyor beni 😂ağlayarak ufacık şey için beni rezil etti
Güncellemeler
5 ay
Bugün izin aldım işverenden allah razı olsun esimle ilgilenicem biraz daha iyi şu an kollarımda uyuyor 😰
Kanka sabah kendisi gitmek istiyorum demedi tamam mı sabah istese sabah götürürüm kolay olur benim için ama gece birden kaldırdı deli oldum bende ayaklarım ciplak götürdüm terliğim cikti dönüşte
Evet neyseki doktor kustuysa içindeki pisliği atmıştır dedi tuvaletini de yaptırdım su icirdim yüzünü yıkadım kucağımda getirdim geri taksiye binelim dedim kadın hala beni düşünüyor harçlığın kalmaz diye
Hatırlamıyorum ayakta uyuyordum nasıl götürdüm hastaneye bende bilmiyorum kucağımda 5 km gidiş 5 km dönüş vallaha dindar biri değiliz ama allahin sevdiği kuluymusuz yardım etti sagolsun bana
Sağol amin gerçekten üstüme kustugunu giriş yaptığımı merdiven çıktığımı hatırlıyorum eşimi banyoya sokunca kendime geldim cidden araba yol verirken falan iyi bize vurmadı gözüm gidip geldi uyurken götürdüm getirdim çünkü
Kanka diyorum ya Allah yardım etti herhalde sıcak bir his vardı üstümde sürekli özür dilerim diyordu birde esim ağır yoksa esim 65 kilo falan mümkünati yok normalde goturmemin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
E napsin komsunun herifine mi soylesin gotur diye 🤦🏻♀️
Hayır tabiki sabah istemedi gece çok kötü oldu sonra
Olabilir. Iyilesirim belki diye dusunmustur
İşte üstüme çok feci kustu giderken de agliyor özür dilerim diyor birde ustumuz başımız battı rezil olduk orada
Yazık eşine değer bilmeyen biri var yanında
Ne alakası var hayır keşke sabah goturseydim inan gözüm kapalı nasıl götürdüm onu bende bilmiyorum uyuya uyuya götürdüm
Şimdi çorba yapıyor ikimize olduk bugün bir şey yiyemedik de
Sağlıktan önemli şey mi var hemen gideceksin tabi dediğin saçma bekleyemez
Kanka sabah kendisi gitmek istiyorum demedi tamam mı sabah istese sabah götürürüm kolay olur benim için ama gece birden kaldırdı deli oldum bende ayaklarım ciplak götürdüm terliğim cikti dönüşte
Dinlemeyip götürecektin knk sende direk
Kanka ne bileyim buna ben midye dolma yedirdim sabah çok güzelmiş dedi neyse sonra osura osura kusa kusa kaldırdı beni yolda üstüme çok kustu
Dokunmuş işte
Evet neyseki doktor kustuysa içindeki pisliği atmıştır dedi tuvaletini de yaptırdım su icirdim yüzünü yıkadım kucağımda getirdim geri taksiye binelim dedim kadın hala beni düşünüyor harçlığın kalmaz diye
Hadi geçmiş olsun
Sağol kanka içimi dökmeye başladım rahatladım biraz bir daha dışarıdan su bile almam eşime vicdan azabı çekiyorum şu an midye yedirdigim için ona
Kanka yapacak bişey hepimiz yiyoruz ama şakası olmaz böyle şeylerin bir daha direk gidin olursa
Lan kanka öyle bir kustu ki üstüme böyle bir kusma yok birde özür dilerim diye ağlayip sariliyor üzerimize bulastiriyor orada rezil olduk
bir ara seni mutlu eder
Olum sen sakat misin eşin değil mi yapacan
Olum sakat değilim lannn
Sabah goturseydim keşke o zaman istemedi ondan söyledim
Tamam belki dayanamadı belki telaş yaptı ne bileceksin eşin normal biriyse boş bir şey için gece kaldırmaz normalde kaldirdiysa da bir sebebi vardır
Gece üstüme çok kustu yolda zaten hiç igrenmedim üzüldüm öptüm götürdüm seni dedim sabah isteseydi hatası o sadece iyice kötü oldu
Eşin tabi getirecen
Keşke sabah isteseydi üstüme kusa kusa gitti neyseki şu an iyi
İğne olurken eşin elini tutup sakinleştirdinmi
Hatırlamıyorum ayakta uyuyordum nasıl götürdüm hastaneye bende bilmiyorum kucağımda 5 km gidiş 5 km dönüş vallaha dindar biri değiliz ama allahin sevdiği kuluymusuz yardım etti sagolsun bana
Şanslıymışsınız Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şey
Sağol amin gerçekten üstüme kustugunu giriş yaptığımı merdiven çıktığımı hatırlıyorum eşimi banyoya sokunca kendime geldim cidden araba yol verirken falan iyi bize vurmadı gözüm gidip geldi uyurken götürdüm getirdim çünkü
Kucağında taşırken yorulmadınmı hiç
Kanka diyorum ya Allah yardım etti herhalde sıcak bir his vardı üstümde sürekli özür dilerim diyordu birde esim ağır yoksa esim 65 kilo falan mümkünati yok normalde goturmemin
İlgilen karınla ev işlerini sen yap iyileşene kadar
Annem var kanka evde şu an o yapıyor ev işlerini
Anladım iyi geceler
Sanada bir iyileşsin karim evde ev işlerini bekliyor