Hastanede hemşire hastaya ve bana bağırdı?

Hastanede yakınımın yanında refakatçi olarak kalmaya geldim. Doktor bana bu cihazı takmadan ve çıkarmadan hemşirelere söyleyin gaz kaçısı var mı bakarlar dedi. Bende cihazı takmadan haber verdim, biz zaten senden önce kalan kadına göstermiştik dedi? Daha sonra o acil işi çıktı gitmek zorunda kaldı ben bilmiyorum hem bana gösterin hem de doktor takıp çıkarmadan önce haber verin demişti dedim. Doktor yanlış demiştir diye bağırmaya başladı siz takıcaksınız çıkarıcaksınız demeye başladı. Daha sonra bana cihazın nasıl kullanılacağını eksik anlatıp gitmiş bende bilmiyordum başka hemşire gelince söylediler resmen tedavi yarım kaldı yani sonra başhemşiresi gelip bağırmaya başladı biz doktorla iletişim halindeyiz bizim dediğimizi uygulayın diye bağırmaya başladı tam ayrılıyordu odadan dedim ki hemşirenizin adını öğrenebilir miyim yaka kartı yoktu dedim (şikayetçi olmak için) bana öğrenemezsin dedi ve gitti daha sonra tekrar geldi o hemşire bizim için değerli ve hamile falan dedi arkadaşlar bu ne o hamileyse benim yakınım da hasta ne yapabilirim tedavi hem yarıda kaldı aksadı hemde tonla bize bağırdılar şu an hastanede hiç onlara soru sormak denk gelmek bile istemiyorum sinirlerim alt üst oldu ne yapmalıyım?

Hastanede hemşire hastaya ve bana bağırdı?