Selamın aleyküm arkadaşlar eşim yoğun bakımda 😔😔?

Arkadaşlar gece uyurken eşim birden rahatsızlandı ben hemen ağzını açmaya dilini tutmaya çalıştım çünkü dilini yutacakti sonra hemen hastaneye kaldırdık kalbi durmuştu ama yerine getirdiler sonra çok iyi bir hastaneye sevk ettiler yoğun bakıma aldılar durumu kritik dendi ilk beynine oksijen gitmemiş olabilir yatalak olabilir falan dendi 48 saat sonunda gözlerini açtı ziyaret saati girdim konuşamadı ama ayağını kaldır dedim kaldırdı indir dedim indirdi sonra o gece üzerindekiler o cikarmaya çalışmış doktorlarda sakinleştirici vermişler bugün yine gittim görmeye ama uyuyordu doktor böyle hareketler etmesi umitlendirici dedi bide vücudunu sogutuyorlardi soğutma aletlerini çıkarmışlar vücudu çok soğuktu ayakları falan şimdi sıcacık olmuş sizde ne olur durumu lütfen vereceğini her bilgiye razıyım 3 gündür uyuyamıyorum 5 yaşında kızım var sürekli babasını soruyor oda hastalandı ateşi çıkıyor sürekli rabbim düşmanımin başına vermesin çok zor 😔🤲 bide eşim bekarken böyle olmuş düzelmiş bu ikinci oluyor sizce ne olur?
Selamın aleyküm arkadaşlar eşim yoğun bakımda 😔😔?