7 aydır uyuyamıyorum göz altlarım mosmor ölücek gibiyim her yerim ağrıyor dayanamıyorum
her türlü yönetemi denedim uyumak için uyuyamıyorum piskoljim alt üst oldu sürekli kendini hasta hissediyorum
uyku ilacı istedim bizim akrabadan eczacı kendisi
doktoru aradı nöroloji doktorunu adam ona ilaç vermeyin dedi delirecem uyuyamıyorum herşeyi unutuyorum ders çalışamıyorum benim hayatımın en önemli sınava girecem uykusuzluk problemim yüzünden hiç bir şey anlamıyorum
gerzaklı doktor yoğurt yee dedi yoğurt Melisa çayı içtim günlerce yoğurt süt tüketim benim uykum yokkkk
her türlü yönetemi denedim uyumak için uyuyamıyorum piskoljim alt üst oldu sürekli kendini hasta hissediyorum
uyku ilacı istedim bizim akrabadan eczacı kendisi
doktoru aradı nöroloji doktorunu adam ona ilaç vermeyin dedi delirecem uyuyamıyorum herşeyi unutuyorum ders çalışamıyorum benim hayatımın en önemli sınava girecem uykusuzluk problemim yüzünden hiç bir şey anlamıyorum
gerzaklı doktor yoğurt yee dedi yoğurt Melisa çayı içtim günlerce yoğurt süt tüketim benim uykum yokkkk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başka bir doktora gitmeyi denediniz mi neden ilaç yazmadı ki tabiki de ilaç kullanmak iyi değil ama eğer hastaysaniz tedavi olmak için kullanmanız gerekir.
zararlı olduğu için vermediler reçetesiz olmasına rağmen beni tanıyorlar bizim ailedekilerde sağlıkçı hastanedekiler beni tanıyor zaten eczacıları da 2 tane si kuzenim 1 tanesi tek yabancı oda arkadaşımın abisi onda yokmuş o hasta bakım malzemeleri tek satıyordu
ilacın adi stereo diye bir şey di o tek kalmıştı hata şehir merkezindeki tüm eczanelerini aradı yok dedi başka uyku ilacı
ben ondan melatonin hap istedim o doktor arkadaşını arayıp sordu ona veriyimi diye çok zararlı olduğunu söyledi bana resmen yoğurt ye dedi nöroloji uzmanıydı bide
çocuklara bile uyku için ilaç veriyorlar bana vermiyorlar
annemin ilaçlarından bile kötü olduğunu söyledi doktor anneme uykusu için bunu veriyor Quet 25 mg
bana dediki eczacı ve doktor onu kulansan daha iyi o ilaç çok kötü bir ilaç
abi cevap vermedin ne yapmalıyım
Yoğurt ile süt ile olacak iş değil bu yani tamam destek olur takviye olur ama o zaman kimse ilaç kullanmazdı. Anlattığına göre hafif birşeye benzemiyor sen en doğrusu geçmiyorsa başka bir doktora görünmen ilaç kullanımını tavsiye etmem ama eğer başka yolu yoksa doktora görünüp tedavi olman doğru olanıdır.
Melatonin de uyku için takviye ilaçtır işe yarayan çok hasta gördüm bazılarına doktor öneriyor bazıları da kendi araştırıp alıyor sürekli uzun süreli kullanım önerilmiyor ama.
Alicam bende eczanede tek satılmıyor internet satılıyor
Nasıl anlayamadım?
sleep deep Lifecell diye bir markanın var türk doktorun ilacıydı dr saraçın
Anladım internetten almanızı önermem ama eczaneden alın yoksa ellerinde sipariş ederler.
İnternet ürünlerine çok güvenmeyin eczane ürünlerini tercih edin alırken.
uyuyamıyorum derken ne sıklıkla kaçar saat uyuyosun
4 saat gündüz
hmm ne zamandır böyle
7 ayýy
aslında biyolojik saatini tekrar oturtsan sorun kalmaz bence