8sene önce sevgilimi trafik kazasında kaybettim ve o günden bugüne kadar 6tane farklı psikoloğa gittim ama hiç biri beni çözemedi?

• 8sene önce sevgilimi trafik kazasında kaybettim ve o günden bugüne kadar 6tane farklı psikoloğa gittim ama hiç biri beni çözemedi şimdide sevgilim olmadığı için ailem beni bir kız ile tanıştırdılar ve kız çok güzel duru bir güzelliği var ve kız ile 2 3 sefer yemek yedik ama sevgili gibi değil dostça bir yemek yedik ve snr 4. Görüşmemizde kız bana ne dese beğenirsiniz sevgili olabilirmiyiz dedi bende durumu anlatınca üzüldü çok fazla birde bana dediki ama ben sana iyi gelirim senin yarana merhem olurum sana ilaç olurum dedi bende düşüncem dedim ama bilmiyorum kaybettiğim sevgilimden snr hiç düşünmedim tekrar sevgilimin olmasını napıcağımı bilmiyorum o kıza da hayır desem kırılırmı acaba ya da evet desem... Bilmiyorum daha yaşadığımı 8 senedir atlatamadım zaten düşün bir psikolog bile beni daha çözememişken bu kız bana nasıl iyi gelicek ya da beni çözücek hem bu kızla sevgili olursam eğer eski sevgilime ihanet etmiş olucam gibi geliyor ben napıcam hiç bilmiyorum
Güncellemeler
6 ay
? napıcam hakkında bir fikrim bile yok?
8sene önce sevgilimi trafik kazasında kaybettim ve o günden bugüne kadar 6tane farklı psikoloğa gittim ama hiç biri beni çözemedi?