Bir psikolog varsa yardımcı olsun yıllardır içimi kemiriyor?

Biz 3 kardesiz 16 yaşında bulaşık yıkarken bir gün halamın evet halamın yanlış okumadiniz kucuk cocukken beni taciz ettiği anlar aklıma geldi ben agladigimda odaya goturup x benimle diyip kapıyı kitleyip üstümde sapıkça şeyler yaptığı sonra bunu tabikide bünyem kabul etmedi hayır böyle şeyler yaşanmamıştır sen yanlış anlamışsındır yanlış hatırlıyorsundur insanlar çocukluk anılarını yanlış hatırlar rüyadır diye diye gecistirdim sonra 7 yaşımda ki bir anım aklıma geldi küçük kardeşim 6 7 aylikti belki daha fazla hatırlamıyorum kardeşim bebek olduğu icin ağlamaya başladı doğal olarak halam gelip ben odaya goturum diyince kardeşime yapistigim benim yanımda da benden bir küçük kardeşim hayır hayır demesini ve kardeşimizi halamla o odaya katmadigimizi hatırlıyorum sonra eve geldik tabi benim aklımda akşam yaşananlar var kardeşimde mi benim yaşadıklarımı yaşadı diyip içim içimi kemirdi kardesimi bir kenara çekip düzgünce sordum ablacim halam sana o odada ne yapıyor diye ağzından laf almaya başladım bana da yaptı dedim gel anneme söyleyelim diyip tüm cesaretimizi toplayıp annemin çamaşır sererken yanına gittik ben cok zor bir şekilde ağzımdan yavaş yavas çıkardım annee ıııı halam bizi o odaya alıp sapıkça şeyler yapi- ... ne saçma sapan konuşuyorsun sen yurugit ağzını kırarım demesiyle aklımdan o insanla ilgili tüm geçmişi sildiğim an geldi hadi küçükken yaşadığın anlar gerçek değildi yanılmaydi peki annemin bize bağırıp kabul etmediği gerçekleri itiraf ettiğim o gece o gece de mi yanilsamaydi o değildi biliyorum peki ben ben ne yapicam?
Bir psikolog varsa yardımcı olsun yıllardır içimi kemiriyor?