Arkadaşlar merhaba. Onun hayatında hiçbir yerim bile yokken ben onun yüzünden psikoloğa gidecek kadar düşemem diyodum ama artık çok yoruldum. Psikoloğa gitmek birini unutmama yardım edebilir mi? Bir de İstanbul'da psikolog önerisi alabilir miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılOnu unutmak için bile bi şeyler yaptıkça unutmaya çalıştıkça daha çok hatırlayacaksın. Bu işler böyledir. Yavaş yavaş atlat eğer unutmak için psikologa gidersen daha kötü olursun ama tabii durumun çok çok ileri derecede kötü değilse
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk aşık olduğumdan beri olmıycağı belliydi zaten. 9 aydır vazgeçmeye çalışıyorum. İnsan reddedilince de mi vazgeçemez daha ne olabilir bilmiyorum vazgeçmem için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikoloğa bir gideyim iyi geldi iki gideyim iyi geldi ama üçde artık basitleşir bence elbet katkısı olacak git ama unutturmayacak. Bak fotoğraflarını sil mümkün olduğunca görmemeye çalış şarkı dinlemeyi azalt stalk yapmayı bırak onu düşünmeye başladığın an uyar kendini başka şeyler düşünmeye çalış başka işlerle meşgul ol Böylelikle önce alışacaksın eskisi kadar acıtmayacak sonra unutacaksın hatta süre de vereyim 7 8 ay sonra hatırlamazsın bile ayrıca seni istemeyen birini istemek mantıklı değil biliyorsun : )
- Not: bu tavsiyeleri az önce modelin sen ona aşıksın şarkısını dinleyerek hüngür hüngür ağlayan kız yazdı. 🤷♀️ 😃
yani seni o kadar iyi anlıyorum kii :/ ama bu dediklerim mantıklı şeyler uygularsak ben başaracağımıza inanıyorum unutacağız elbet. Son olarak kimse için değmez biliyorsun
kendine çok iyi davran 🤍🖤120 Yorumla
Soran+1 yılHdakjdlajdksdjsk süpersin ama sen bu dediklerni yapabiliyo musun ben deneyemiyorum bile sabahtan akiama kadar onu stalklıyorum gözümü onunla açıyorum resmen
Cevap sahibi+1 yılBen de öyleydim aylarca ama akıllandım o başkasını seviyor hala onu sevmek aptalca. boşa kürek çektiğini düşünüyorsan inmesini bileceksin o kayıktan aptallığın lüzumu yok çünkü. Sabahtan akşama kadar onu stalkliyorum ama neden unutamıyorum demek mantıklı değil. Ben zamanımı boşa harcamışım da yapmışım bunu diyorum şimdi hala sevdiğim halde profiline girmeyeli birkaç ay oldu. Bunu başardıysam unutmayı da başarırım ya da kalbime gömer yoluma bakarım ne diyim Yanlış durakta beklemek gibi bir şey bu yani
Soran+1 yılÇok haklısın ama iradenin güçlü olması gerekiyor benimkisi asla değil salak gibi reddedilmeme rağmen hala umut ediyorum belki vazgeçer o da ister diye böyle bi şeyin asla olmıycağını da biliyorum ama yine de bekliyorum işte
Cevap sahibi+1 yılAa platonik mi seninki
tam tersi de Benim olay. roller farklıydı o bana platonikti 2 seneden fazla bir süre asla istemedim yüz vermedim sonra bıraktı gitti önce takmadım sonra ben aşık oldum bu sefer ona ya da boşluğa düştüğüm için bilmiyorum emindim hep onu sevmeyeceğime - Işte hayat 🤷♀️ Ama şunu diyeyim şu an tekrar bana gelse ilgim azalacak diye tahmin ediyorum ya da daha çok seveceğim bilmiyorum. Demem o ki seni kaybetmedi ve asla kaybetmeyeceğini düşünüyor bu yüzden sana gelmiyor her nasılsa onu sevdiğin için. Ondan vazgeçemeyeceğini biliyor neden gelsin ki şimdi böyle düşünüyor. Herkesi kaybetse sen varsın onu seven falan birnevi teselli yani. Bu yüzden onsuz yaşayabileceğini hissettirmen lazım ilgini azalt sonra bitir içten içe bitirmesen bile. Bir yandan da değiş bunlari yaparken dış görünüşün hareketlerin falan daha güzel görünebilirsin tarzını değiştirebilirsin -o böyle yapmıştı ilgimi çekti- Ve aptal aşığı oynamayı kes. Önce etkilenmeyecek sonra zoruna gidecek bak eminim bizzat kendim yaşadım çünkü. senin olayında karşı taraftaki kişi gibiyim ve ne haldeyim gördün jshddhssn kaybedince seni seveceğini düşünüyorum
Soran+1 yılHdlajdlajdkjs şu an ümidimi arttırdın ya niye yaptın bunu
Soran+1 yılDemek ki reddeden geri dönebiliyomuş
Soran+1 yılBizim aşırı bi damimiyetimiz yoktu ben onun çalıştığı yere gidiyorum ve bu olaydan sonra konuşmayı kesebilir miyiz dedim o da tamam dedi yani birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz
Soran+1 yılBenim dış görünüş konusunda bi çekincem yok kendime gğveniyorum o konuda yani tiple alakası olan bi şey değil o gerçekten tipsiz mesela :/
Cevap sahibi+1 yılAynen umut var khdjskfk tiple alakasi yok zaten o da çok yakışıklıydı ama ben ilgilenmiyordum değişiklik yaptı ilgimi çekti ilgimi çekerken de ilgisini kesti olay bu 👌 😃 biz de konuşmuyorduk hareketlerinden bakışlarından anladım önce aşkla bakıyordu sonra normal bile bakmadı hiç kndbsjkf bakışlarınla hareketlerinle falan hissettireceksin bunu ona. O değilde resmen bana yapılan ve acı çektiren şeyi bir başkasını yapmaya teşvik ediyorum şaka gibi jahdnsnfn
Soran+1 yılAma sen reddetmişsin acı çekmeye hakkın yok dkahdkjakdhs peki nasıl konuşmaya başladınız tekrar yani ben şu an asla ona bakmıyorum bile o da bana bakmıyo napıcaz biz şimdi nasıl iletişime geçicez tekrar dkahkdjsdlsn
Cevap sahibi+1 yılDimi yaa ☹ bence de hakkım yok hatta beni tekrar sevmesini istemeye de hakkım yok çünkü çok beklettim ve gitmedim : / neyse ksbdnsnd konuşmaya başlamadık ki tekrar ben ona onu sevdiğimi söylemedim yani ama anladı bakışlarımdan falan bence kesin anlamıştır. Asla ilgilenmedi daha çok istedim bu yüzden ben de. siz nasıl iletişime geçersiniz bilmiyorum biz iletişime geçmeden yaptık bu işi sjwjdhdhdk telepati yoluyla oldu sanırım şuanda da hiç görmüyorum zaten aynı şehrin başka ilçelerineyiz sosyal medya da kullanmiyorum hiç haberi yok benden sevgili de yapmiş : / sen de dediğim gibi hissettir bi şekilde ya anlar
ama hiç bakmıyorsan bile nasıl olacak bu iş iletişime geç dicem olmaz saçma olur hala aşık gibi görünürsün bilemedim şimdi ya
Soran+1 yılYaa şimdi anladım sonradan sen onu sevdin açılamadın keşke açılsaydın ama ya belki de olucaktı bak ben de hala aşığım ama asla ilgileniyomuş gibi gözükmüyorum yüzüne bile bakmıyorum belki o da seni seviyodu bunu cesaret edip öğrenmeden bilemezsin. Umarım o da beni severse o cesareti gösterir yoksa nasıl olacak bu iş ikinci kez gidip açılacak değilim ya
Cevap sahibi+1 yılAynen ikinci kez açılma bence de. Ben gösterdim ya da o anladı bilmiyorum ama açılamadım gururuma s ı çayım. Seviyordu bence ama kesti ilgiyi işte haklı olarak. Şimdi de sevgilisi var artık sevmediği kesin zaten 2 seneden uzun bir süre yüz vermedim bide böyle mahkeme duvarı gibiydim ona karşı düşün tam gitti derken geri gelmesini beklemeye hakkım yok bence biraz da bu yüzden hiç söylemeye yeltenmedim bile. Zaten artık çok geç. Neyse dediğin olabilir Umarim o da sana aşıktır sadece çekiniyodur ve bunu aşıp itiraf eder birlikte olursunuz
Soran+1 yılSevgilisi olmasa git yaz derdim ama yapacak bir şey yok artık🤷🏻♀️ ben de normalde aşırı gururluyumdur ama o kadar canıma tak etti ki gittim açıldım nasıl yaptım bilmiyorum ama pişman da değilim. Umarım bi gün o da sever beni ve senin gibi yapmaz 😔
Cevap sahibi+1 yılAynen yapacak bir şey yok 🤷♀️ iyi yapmışsın bence de açılmakla. Umarım yaa seviyordur hatta belki. benim gibi yaparsa yazık olacak çok ama sanmam bu mallığı anca ben yaparım
Soran+1 yılBana çok umut verdin senin yüzünden yıllarca bekliycem belki şimdi dkajdkakkdjsksj
Cevap sahibi+1 yılYapmaaa nwndjdkrfk vazgeçersen gelecek diyorum beklicem diyorsun nsndnndnf
Soran+1 yılOnun haberi olmayacak beklediğimden sorun yok dkajkskjsjka
Cevap sahibi+1 yılHe tamam o zaman jahhshdjddk
+1 yılBu kadar büyütmeyiniz bana kalırsa. Sadece konuşmak için gittiğinizi düşünün, rahatlamak için. O kadar. : )
Uzm. Kl. Psk. Gülşah Tekışık
Uzm. Kl. Psk. Nehir Hamurlu
İki arkadaş ta, meslek te iyi kariyeri olan kişiler. Nehir hanım Antalya daydı. İstanbul da devam ediyor mu? Netten iletişim bilgilerini arayıp görüşebilirsiniz.14 Yorumla
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Sağlıklı huzurlu ve neşeli günleriniz olması dileği ile...
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim sizin de 🙃🌸
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılunutmana yardımcı olmaz ama en azından acını hafifletir ilaç vs yazarlar
10 Yorumla
+1 yılBazen psikoloğun dediği bir cümle hayatına yön vermeni sağlayabiliyor. Bence destek almalısın
01 Yorumla
Soran+1 yıl☺️ haklısın teşekkür ederim
+1 yılpsigologlar çözüm degilki bunun en iyi ilacı zaman ve teselli eden bir dost
031 Yorumla
Soran+1 yılZaman geçtikçe daha kötü oluyosa? Teselli eden dostta inan hiçbir işe yaramıyo çünkü kendinden başka kimse seni anlayamıyo
- +1 yıl
öncelikle şunu belirtiyim bu başına gelen meselenin herkezin başına geldiğini böylesi durumun kaçınılmaz oldugunu düşün geçmişteki üzen insanlar yüzünden gelecekteki insanlarıda geçmişteki insanlar gibi sanmak ataletlik ve ögrenilmiş çaresizliktir önce içindeki umut zincirini kırmakla başlamalısın şunu unutma bu zamanda kızlar erkeklerden daha degere sahiptir bir acıyı unutmak için yeni bir acı edinmektir mesela en sevdiğin eşyanı kır veya başka seni üzen bişeyde olabilir bunu yaptıktan sonra kafana takacagın şey o olsunki o kişi aklına az gelsin sonrasıda yeni kişiler tanıdıkça mutlaka sana kalbine yeni bir hayat arkadaşı çıkar elbet
Soran+1 yılBaşka bi acıyla bile geçmiyo başıma çok daha kötü bi şey de geldi ama o hala bi kenarda vardı unutulmuyo yani
- +1 yıl
aranız ne zaman bozuldu?
Soran+1 yılAramız hiçbir zaman olmadı ki platonikti açıldım reddedildim bu kadar
- +1 yıl
duygusuzun tekiymiş demekki. onu unutup vazgeçmek için bide şu yöntemi dene ona karşı nefretin olması gerek onunla üzüldüğün seni yıpprattıgı anı düşün nefret etmeye çalış
Soran+1 yılHayır aksine çok kibar bir şekilde asla kırmak istemeyerek reddetti ondan nefret etmem için de hiçbir sebep yok :(
- +1 yıl
Bendeki durumda sendeki gibi harfiyen aynısı olduydu işte benle arkadaş bile olmadıydı megerse önceleri konuşmaya gittigimde arkadaşlık degilde öylesine konuşuyomuştu işte insan sevince onun kusurlarını veya sevmedigini görmezden geliyo aklıyla degil kalbiyle hareket ediyo benimkide açılma bile degildi arkadaş olalımmı dedim hayır teşekkür ederim dedi aynı seninki gibi kibarca dedi ondan sonrası birkaç gün kendimi yalnızlıga gömdüm yaptıgım şeyler sadece yeme içme sigara müzik yatmak bir iki gün daha geçti sonra aklıma biaraki sevdigim kız aklıma geldi hani şu yorumdaki bahsettigim acının üstüne yeni acı misali sonra toparladım kendimi ayrıca önceki gibi fazla acı çekmedigimi farkettim yani zaten kül olmuş biri ateşten korkarmı
Soran+1 yılAma benimkisi sadece bi reddediliş değil ben salak gibi umut etmeye devam ediyorum reddedilip kabullenmedim yani
Soran+1 yılKabullenmedim derken asla ısrarcı olmadım konuşmayı kestim ama sevmeyi bırakamıyorum işte
Soran+1 yılTamamen unutabildin mi peki şu an
- +1 yıl
Aynen sadece arada aklımdan öylesine esiyo zamanımı onu düşünüpte kendimi yıprtmaktansa başka etkilenecegim kız ariyorum birini seviyorsak ve ondan gelmeyen sevgi bozuk eşya gibidir çalışmasını istesende ugraştıgına karşılık vermiyosa ne faydası varki o sevdigin oglan isterse biskolata reklamındaki adam gibi yakışıklı olsun 😀 birgün allah karşına murat boz gibi adam çıkarır allahtan geldikçe gelir daha nice görmedigimiz insanlar var bitek omu yakışıklı sanki
Soran+1 yılHahajhahahshha tipini görsen çok gülersin böyle şeylerin tiple alakası olduğunu hiç sanmıyorum öyle olsa ben bu tipe aşık olmazdım. Onun için de tiple alakası olsa beni reddetmezdi zaten. İlişki istemediğini yanlış bi zamanda olduğunu söyledi ne kadarı doğru bilemem ama bence eski sevgilisini unutamadığı için reddetti.
Soran+1 yılSen başka etkileneceğim kız arıyorum diyosun ya benim için öyle bi şey mümkün değil. O hariç bütün erkekler bacımdır kafasındayım hdlajdkajdkjs
- +1 yıl
Peki içinde aranızın düzelebilecegine dair umudun var mı zamana bırakıp başka zamana terkar şansımı denesemmi diye?
Soran+1 yılYani sence olmalı mı laftan anlamıyo mu bu demez mi
Soran+1 yılYani ben tekrar söyleyeceğimi sanmıyorum bu sefer ondan bekliyorum böyle bir şey
Soran+1 yılAma ne biliyim şu an konuşmuyoruz insan hiç muhattap olmadığı birine sonradan aşık olur mu ki
- +1 yıl
O bikere kararını vermiş zaten. Bu saatten sonra o düşünsün gelecekse kendisi gelsin senin gerçi bidaha gitmen olmaz onun gözünde ezik duruma düşersin ısrarın alemi yok kendisini bişey sanıpta g*tü kalkmasın
Soran+1 yılNormalde çok gururlu biriyimdir ama ona karşı gurur falan kalmadı bende o gelse ben koşa koşa giderim tam bi enayiyim napalım ilişki istemesini bekliycez artık paşa gönlünün.
Soran+1 yılKi insan kendini bu kadar seven biri olduğunu bilse hiç etkilenmez mi sana soruyorum mesela hiç mi düşünmezsin onunla olmayı
- +1 yıl
Sevilmeyi kim istemezki. Egerki öyle sahneyle karşılaşsam baya mutlu olurdum ama onun gibilerse öyleleri bu fırsatları elinin tersiyle yiten duygusuz nankördür
Soran+1 yılOnun hiçbir şeyden haberi yok ki ben ufak bi itirafta bulundum kendi cümlelerimi bile kullanmadan o da üzülmemi istemediğini ama ilişki istemediğini söyledi. Belki bu kadar sevdiğimi bilse böyle yapmazdı kendimi ona anlatsa mıydım?
- +1 yıl
Ama en azından teklifini kabul edipte yalandan sever gibi yapmadı eger böyle olsaydı dahada acı çekerdin ve hüstara ugrardın sana açıkca istemedigini söylemiş aşk bir kumardır kazanınca mutluluktan havalara uçmada var kaybedince yerin dibine girmede var bu aşk kumarına giren sonucunu kabullenmesi gerek. Kendini anlatsamıydın konusuna gelince ikna olacagını sanmazdım ama yinede söyleyipte şansı denemekte fayda vardı geçti
Soran+1 yılAynen katılıyorum en azından kullanmadı beni. Evet bu saatten sonra gidip kendimi anlatacak değilim ısrara girer o. Ama ben hala belki bi gün o da ister diye onun olduğu yere gitmeye devam edicem en azından kendimi unutturmıycam. Çok da detaya giremiyorum korkuyorum bu yazdıklarımı birisi bi şekilde görür de anlar diye haahajhsjsh
- +1 yıl
Yinede gidip risk alma derim çünkü olan sana olabilir. Halen kararı aynıda olabilir. Hani demiştimya acının üstünü örtmek için yeni bir acının olması gerek seni üzecek bişey yapmayı dene veyada bir önceki sevdigini düşün hayal et ama mutlaka onun için şuanki odaklandıgın acının yününü başka bir acıya yönelip bu yogun acıyı dindirmen gerek. Tanıdıgın biri görür diyemi tam anlatmiyon korkma burası iyi kitlesi olan müge anlı programı degil rahat ol fkdlgk
Soran+1 yılOlsun hele ki onun gördüğünü düşün rezillik haahsjhaha Ben onun için gitmiyorum ki oraya bi sebebim var gitmek için. Kararı değişirse buyursun ben burdayım🙋🏻♀️ Önceki sevdiğini düşün diyosun ben hayatımda ilk defa birini sevdim🙃 Başka acılar da unutturmuyo dediğim gibi son zamanda çok kötü bi şey yaşadım ama o da geçiyo sonuçta kendime kalıcı bi acı mı bulmam lazım hajhsjahja
- +1 yıl
Yok kalıcı degil geçici olsun gkdfg arada esprilere güldügüne göre geçecegine umudun olsun hiçbir acı kalıcı degildir seni başka üzen şeyler neler bunu bi düşün göz önünde bulundur. Buarada onun oldugu yere bi sebebin için gidecegini demiştin nedir?
Soran+1 yılE resmen bi yıl olacak ben ağlamaya başlayalı bırak arada gülelim insan ağlarken de gülebilir. Burdan yazmaya korkuyorum biri görse direkt anlaşılacak çünkü mesaj atıyım mı djjhdkajkdj
- +1 yıl
tabi güleceksin gülmeye alışa alışa azda olsa faydası olur. tamam mesaja gel
Soran+1 yılMesaj attım geldi mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutma değil ama kendini bulmaya yardimci olur... Kendi degerinin farkina varinca zaten otomatikmen iyilesiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben kendi değerimin farkındayım zaten dkabdkjadjsk
+1 yılYa ne piskologü arkadas unutmak istiyosan
113 Yorumla- +1 yıl
Sana değer veren seni önemseyen bir dost edin bu psikoloktan daha etkili bir yöntem inan
Soran+1 yılDostlarım var derdimi anlatabildiğim ama ellerinden ne gelebilir ki bi uzmandan yardım almak daha doğru değil mi
- +1 yıl
Ya arkadasim sanki ilacı bulunmayan bi hastalığa yakalanmissin sen daha iyilerine layıksın bide böyle düşün giden bizden değildir bosversene ya
Soran+1 yılAl işte yaşamayan anlayamıyo ne kadar kolay boşver demek
- +1 yıl
Tamamda ozaman sen hala onu seviyosun niye unutmak istiyosun ki
Soran+1 yılO beni sevmediği için olabilir mi
- +1 yıl
Tamamda seni sevmeyen birini neden hala peşinden kosuuosun onu anlamadım tamam insan sevebilir sonuçta kalp bu engel olamazsin ama kendinide bu kadar küçük düşürmenin mantığı yok iyi geceler
Soran+1 yılPeşinden koştuğumu nerden çıkardın Allah aşkına
Soran+1 yılAsla ısrarcı olmadım konuşmayı bile kestim
Soran+1 yılSadece kendi içimde artık sevmeyi bırakmak istiyorum
Soran+1 yılİyi geceler.
- +1 yıl
eee tamam ozaman bnde diyorum ki sana. seni iyi hissettirecek seni anlayan seni mutlu eden birini bul kendine. seni öyle bir mutlu görsünki o düşsün psikologlara hastanelere anladıysan ne mutlu bana uyuyorum bn kendine iyi bak.
Soran+1 yılİyi geceler çok farklı kafalardayız 👋🏻
+1 yılUnutmazsın belki ama üzerindeki etkisi azalır rahatlarsın
10 YorumlaElbette yardımcısı olabilir lakin içsel olay senden başkası çözemez bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi başıma beceremedim
+1 yılAnıları sildirmek iyi gelebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılO o kadar kolay mı ya jskajdkaj
- +1 yıl
Yapılabiliyormuş ama tuzlu
Soran+1 yılKolay bir şey olsa herkes yapardı :/
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Sanmam
10 Yorumla
+1 yılUnutmanın en güzel yöntemi başkasını sevmek
08 Yorumla
Soran+1 yılUnutmadan da başkasını sevemezsin
- +1 yıl
Direk sevgili olmak degil demek istediğim arkadaşlıklar kur mutlaka sana hitap eden gönlünü vereceğin birisi karşına çıkacaktır
Soran+1 yılKimseye o gözle bakamam ki ben
- +1 yıl
İstersen derdini dinlerim, neden olmadı sorun neydi ordan başlamak gerekir?
Soran+1 yılHiç olmadık ki zaten ama ben ilk gördüğüm zamandan beri seviyorum onu
Soran+1 yılEn sonunda dayanamadım açıldım ama olmadı işte
- +1 yıl
Platonik yani sonuç olarak, bence gözünde fazla yükseltmişsin tanısan çok da hızlı soğuyabilirdin
Soran+1 yılYa o kadar seviyorum ki umrumda bile değil sonu sadece onunla olabilmek istiyorum sonu nasıl biterse bitsin denemek istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım