Mantıksız ve hiçbir umut olmamasına rağmen üzerinden yıllar geçmiş birini unutamıyorsak psikolojik destek işe yarar mı sizce ya da gerekli mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben işe yarayacağını düşünmüyorum bence tek ilacı aynı hisleri bir başkasıyla yaşamak bu tamamen siliyor
Denedim o ışe yaramadı
İşe yaramadiysa gerçekten aşık olmamışsındır
Gerçekten aşık olana kadar bekleyemiyorum mahvediyir beni bu acı. Hem tekrar aşık olabileceğim de kesin degil
Aşk acısı çeken her insan böyle düşünür ama kader ona yine o aşkı çıkarır bunu beklemene gerek yok gerçek aşk karşına çıktığında beklemene gerek kalmayacak bir bakacaksın ki aşıksın
Altı sene oldu sürekli ağlayıp o kişiye mesaj atmak istiyorum:) Çıkmıyor o aşk karşıma
Sen bence ona aşık olmaya aşıksın ona değil:)
Tamam bu nasıl geçecek öyleyse bile
Bak sevgili arkadaşım 6 yıldır unutamamanin sebebi onunla yaşadığın duygulari bidaha yasayamamis olman bence. Ve her insanda o duygulari arayip bulamaman.6 yillik bir saplanilmislik 2 günde geçmez uzun uzadıya destek almalisin bir dostundan mesela
Dost falan işe yaramıyor psikoloğa gitmem lazım sanırım
Psikolog tabiki yanlış tercih değil ama senin en başta kabullenmen gerekiyor önce kendini ikna etmelisin
Ben herşeyin saçmalık olduğunu kabullendim zaten boktan bir his uğruna omrunden caldigimin farkindayim
Neden kendine bir şans vermiyorsun
Vermek istiyorum ama olmuyor ben verdim kendime şans zaten
Mesela öncelikle onda vazgeçemediğin unutamadığın şeyler ne onlari bir kağıda yaz ve oku
Isten en boktan yânı da bura yok iyi tek bir yönü yok
O zaman sen aşık değil saplantilisin bunu kabullenelimmi
Olabilir saplantiliysam ne yapmam lazim kurtulmak icin
Önce bunu kabul et
Ettim zaten öyle olduğunu düşünüyorum
Önce özgüvenini geri kazanmalisin. Ornegin sen güzel bir kadinsin akıllı kültürlü sen daha iyi bir adama layiksin bundan başla
Bunu onun ağzından da çok duydum zaten evet ondsn iyisini hakediyorum. surekli söylüyorum bunu kendime
Söyleme... Bunan inan. Kendi içinde inan. Onu hatirlatacak herşeyi yok et
Onu hatırlatacak hiçbirseyim yok lanet anılarım haricinde
O zaman kafanın içinide atacaz. Anilarin yok o aslında olmadı hiç o yok birinin sana bunu kafana vura vura yapmasi lazım
Biri vursun şu kafama ya lutfen:(
Valla vurasim geldi 😒
Unutamadığım anılarda toplasan 20 gün etmez afghff
Bak ne kadar kısa süreler aslında. Yapabilirsin sen bunu birinin dürtmesi lazim seni
Çok durten oldu ben de çok durttum yok olmuyor. En saçma konuda bile aklıma geliyor
Aklını dağıtacaz o zaman her aklına geldiğinde yaz buraya ben kafana vurucam
6 senede o kafa kaç kere dağılmıştır bi tahmin et:) geçiyor ama geri geliyor
Bak böyle deyince detaylara giresim geliyor ne yapmış olabilir 20 günde acaba.
Normal bir erkek iste beni aşık edene kadar ilgilendi vs SonrA hislerimo belli edince vın:)
Normal erkek değil bence hislerini belli ettiğinde daha çok sarılması gerekirdi yani ya da ben normal değilim ben öyle yapardim
Universiteye gecince farkli şeyler beklemis o
Ne gibi farklı şeyler mesela
Iliskiden tek beklentisi sevgi degildi bende sadecd onu verecektim sonuçta benim aşkımın karşılığı üniversiteye gecince yaptığım bir hata demesi oldu:)
Şimdi anladım... İyiki kelimesini kullanirmisin hiç Ayça? Bu arada adını Ayça koydum 😊
iyi ki olmamışız mi diyim? Arada diyorum ama arada da napsam benim sevgilim olurdu acaba diye düşünüyorum
Bence o senin hiç birşeyin olamazdı zaten haketmedigi çok açık. İyiki demelisin gönülden iyi ki de bence
Eğer hatalarımdan dolayı seni istemeden kırıp üzdüysem kusuruma bakma hakkını helal et emin ol sen çok daha iyi insanlara layıksın senin bu sevgini çok daha iyi insanlar hakediyor seni mutlu ederler. Kendine iyi bak. Mutlu ol.
Kendisi de böyle diyor sürekli zaten ama bu beni mutlu etmiyor
Bu ne demek biliyormusun Ayça ben seni sevmiyorum sevmicem benim istediğim sende yok derdim aşk falan değil düş benim yakamdan. O mesajın Türkçesi bu. Boyle bir adama hala aklina getirmek bile kendine yaptığın bir hakaret bi silkelen gerçeği gör
Sevmeyecek zaten bunu bilmeyen yok:)
Sende onu sevmiyorsun ki o bir kalıp bir anı o sende yok olmuş aslında sadece bunun farkına varman gerekiyor
En kısa zamanda varmam umuduyla:)
Bence varacaksın için rahat olsun ☺️
Teşekkkürler
Rica ederim
Hala aynı düşüncede misin?
Bu manevi bir şey de olabilir. Belki de unutmamalısın.
O ne demek
Salladım işte 😂🤪
Heyecenlanmistim ajsjsks
Daha doğru insanla tanışmamış olduğunu kendine hatırlat.
Hatırlatıyorum geçmiyor acı:)
O halde bırak bunu başkası hatırlatsın :)
Bekliyorum biri hatırlatsin diye ama olmuyor
Anonim olarak mı bekliyorsun?
Anonim derken bu soru için mi?
Evet.
Neyini unutamıyosun hergelenin?
Ağzıma edişini galiba😂bilmiyorum çözemedim
Ne yapmış ki? Hep beraber dinlemek isteriz, yaz evladım
Sevmedi. Sevecek gibi davrandi sonra üniversite hatasi oldum:)
Bırak şu hergeleyi? Başka hergele bulursun nasılsa
Bulduk onu da denedik ama olmadı
Neden olmuyor be kızım? Takık mısın?
yıllar mı geçmiş geç bile kaldın
Gideyimmi psikologa