Merhaba 2 yıl önce bitmiş bir ilişkim vardı. 1 yıl 2 ay sürdü Psikolojik şiddet gördüm hep, narsist kişilik özelliklerine sahipti. Kızları takip ederdi sosyal medyada söylediğim zaman tanımıyorum der silerdi. Bir kere bile hediye almadı ben gönderdim falan. En komiği biz sosyal medyada tanıştık bir kere bile beni görmeye gelmedi hep bahanenler uydurdu yok kilo vermem lazım yok dişlerimi yaptırcam falan, baktım bu benle oynuyor bende nişanlandım dedim ayrıldm her yerden engelledim telefon numaramı değiştirdim iki yıl süre zarfında hiç unutamadım hep ağladım üzüldüm çünkü çok sevdim artık olmadı psikoloğa gittim 5 seans oldu gideli biraz daha iyiyim ama geçen gün instagramdan beni ekledi ama hiç bir şey yazmadı yine içime birşeyler düştü sürekli aklımda ama biliyorum isteği kabul etsem yine aynı tas aynı hamam. Üzülmek istemiyorum buraya yazmak istedim dertleşelim biraz akıl verin artık çok sıkıldım bu durumdan 🥺😞😞
Selamlar,
Böyle insanlar gerçekten de karşısındaki insanı nasıl manipüle edeceğini çok iyi biliyor. Büyük ihtimalle senin ona karşı olan zaafından faydalanmaya devam etmek istiyor. Seni değil. Senin ona olan sevgini seviyor. Sana eziyet etmeyi, acı çektirmeyi seviyor. Bir tür ruh hastalığı gibi bir şey bu durum bana göre.
Hazır kurtulmuşken bence artık tüm sosyal medya hesaplarını kapatmalısın. Emin ol belli bir süre sonra için yavaş yavaş soğuyacak. Doktora gidip terapi almaya devam et bu arada. Yeni insanlar ile tanışıp hayatına başkalarını almaya gayret et. Ne olursa olsun bir başkası için kendine bu eziyete yapmaya devam etme.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ve güzel yorumlamışsınız aynen böyleydi. Ama çok şaşırıyorum bir insan birini sevmeyebilir ama neden eziyet eder ki? Sevgisini ona karşı silah olarak kullanır ki? Ben o kadar güzel sevdim ki onu incitmemek için elimden ne geliyorsa yaptım o üzülmesin diye ben üzüldüm ama ben böyle yaptıkça o daha da azdı. Terapiye devam edeceğim iyi geliyor çünkü farkındalık kazandırıyor. Engelledim herhalde daha ulaşmaz bana. Teşekkür ederim yorumunuz için
En İyi Cevaplar
Aynı tatsız olayların tekrarlanacağı kesin. Çünkü insanlar asla değişmez. Sadece değişmiş gibi rol yaparlar ve amaçlarına ulaştıklarında da gerçek yüzlerini gösterirler. Bu nedenle onu geri dönmeyi aklından dahi geçirmeni tavsiye etmem. Ayrıca seni gerçekten seviyor olsaydı; ilişkinizin bu hale gelmesine asla izin vermezdi. Başka kızları takip etmez, özel günlerinizde seni hediyesiz bırakmaz ve görüşmek istediğinde saçma sapan bahanelere sığınıp seni geri çevirmez idi. Senden çabucak vazgeçmesi de sevmediğini kanıtlar nitelikte.
Senin durumuna gelecek olursak; bu durumun aşktan ziyade takıntıdan dolayı kaynaklandığını söyleyebilirim. İlişkinizin yarım kalması, hayalini kurduğun onca güzel şeylerin gerçekleşememesi gibi durumlar nedeni ile sende takıntı durumu başlamış. Bu durumu aşabilmek için psikolojik tedavine devam etmeli ve sana yaşattığı onca kötü durumu sürekli aklına getirmelisin. Geleceğinizin olamayacağını da unutmamalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel anlatmışsın ki dediklerini harfi harfine katılıyorum. Zaten en başından beni sevmiş olsaydı ilgisini gösterirdi hem sevip hem ilgisiz olmak çok çelişkili. Terapilerle geçecek herhalde. Çok teşekkür ederim yorumun için
+1 yılSen ona şans vermişsin oda bunu çöpe atmış.
2 sene geçmiş üstünden 2 sene nedir? Bunu yaşamanın tek sebebi onu kendinden de çok sevip hayatının merkezine koymandı inan bana.
Kimseyi merkeze koymamalısın kendinden başka.
Fazla düşünerek kendine zarar veriyosun hem, onu geçtim kendine saygın yok mu ki hala o kişiyi hatırlıyosun hatırlamak istiyosun.
Bırak bi sal o anıları ki kendi hayatına odaklanabilesin, harekete geçebilesin.
Elimde değil filan deme, senin elinde bunu engelleyebilmek. Yazık etme kendine03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın sağol Allah senden razı olsun böyle yargılamayan yorumlara ihtiyacım vardı. Kendime yazık etmeyeceğim
- +1 yıl
Allah senden de razı olsun ne demek.
İnan bana değmez bu kadar düşünmen, biri gidiyor biri geliyor. Hayat sen ne tarafından bakarsan o şekilde ilerliyor. Güzel bakıp pozitif bakıp yolunda çiçek açtırman gerekiyor senin hı
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun. Terapiye başladıktan sonra biraz daha iyi olmuştum ama şu an tatildeyim diye terapiye bir süreliğine bıraktım o beni ekledi yine kötü olmaya başladım ama toparlanacağım inşallah. Sağol
+1 yılÇok zor. Narsistin eline bi kere düştün mü ondan kurtulman kolay olmuyor. Sana değer veriyormuş gibi yapıyor ama aslında değer vermiyor. Sürekli senin enerjinden beslenmeye çalışıyor ve sürekli veriyorsun, asla alma durumu olmuyor. Bu durumu atlatmak için onu komple aklından ve kalbinden bitirmen gerekiyor. Ondan kurtulduğun anda karşına gerçek aşkın çıkıyor ve yüzde yüz bu o adam diyebiliyorsun 0 şüphe ile
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru yazmışsın ki aynılarını yaşadım. Hep o haklıydı hep o değer veriyordu ama bana sorsan 🙄 iki yıl içinde kimse çıkmadı karşıma belki ondandır bu kadar düşünmem. İnşallah çıkar ne diyim çok teşekkür ederim güzel yorumun için
- +1 yıl
Çıkacak sabret 😃 ne kadar çok bırakıp kendine odaklanmaya çalışırsan o gelecek. Senin şimdi yapman gereken tek şey ilişkideki artıları ve eksileri gözden geçirip onlardan ne öğrendiğine bakman. Tamamen bıraktığında karşına çok güzel bir insan çıkacak 😌
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻 Böyle yapacağım çok sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloğa gitmen güzel bir şey ama yine de bana abartı geldi özellikle 5 seans falan çünkü herkes bir şeyler yaşıyor sonrasında üzülüyor ama yine de iyi yapmışsın psikoloğa gitmekte En azından bir şeyler yaptım dersin sonrasında pişmanlık çekmezsin keşke gitseydim falan demezsin
Öncelikle olgun olman akıllı mantıklı biri olman gerekiyor sonra bir düşünmelisin. Hayata bir kez geliyorsun bu can bu beden bu yaşlar sana bir kez veriliyor o yüzden bunu en iyi şekilde değerlendirmelisin aylarca yıllarca seni sevmeyen umursamayan yine senin gibi bir insan için en güzel yaşlarını heba etmemelisin dediğim gibi akıllı olgun düşünceli olmak çok önemli
Sen de zaten her şeyin farkındasın şu an tek yapman gereken bu farkında olduğun şeyleri harekete geçirmek hayata geçirmek. Kendini sev kendinle barışık ol kendine değer ver hatta kendi değerini bil. Başka bir insanın değil sevgili anne baba bile olsa seni üzmesine izin verme kendini mutlu etmeye çalış böylesi egoist kendini beğenmiş bir insan içine daha fazla üzülmeye değmez01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben de psikoloğa gitmeden kendim unutayım aşayım bu durumu dedim ama baktım tek başıma olmuyor yardım aldım daha iyi hissediyorum farkındalık kazandırdı. Çünkü karşımdaki narsistti ve özgüvenimi yitirmiştim. Mesela çevrem güzel olduğumu söyler ama ben onun sayesinde kendimi çirkin hissediyorum ve 2 yıldırda böyle. Hala kendimi beğenmem bu açıdan iyi oluyor psikolog. Dediklerine katılıyorum sağol bir defa geliyor insan dünyaya 25 ten 27 ye kadar 2 yıl onu düşündümde ne oldu sanki olan bana oldu güzel günlerime oldu. Neyse bundan sonrası iyi olur inşallah tekrar sağol 🌼
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan önce kendi zihninde bitirmelidir, aksi takdirde hiçbir psikolog derdine derman olmaz sadece anlık rahatlama hissi yaşarsın. Gerçekten onu unutmak istiyor musun? Önce kendine bunu sor, dürüst ol kendine. Kendinle çalışmadığın sürece bu hal devam eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası onu çok sevdim ve severek ayrılmak zorunda kaldım çünkü aklımı yitirecektim artık yaptığı psikolojik baskılardan. İlkin unutmak istemiyordum yalan değil ama şimdi içimden kazımak istiyorum onu çünkü bana iyi gelen bir insan değil. Bu kazıma süreci zaman alacak ama inşallah başarıcam koydum kafama
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutucaksın unutmazsan da şunu bir unutmak zorunda değilsin ama bazen birisini seversin fakat onu hayatından çıkartmak daha iyidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hayırlı değil biliyorum. Unutucam çok haklısınız hepiniz
+1 yılbence.. instagram adresini de değiştirmen lazımdı sana ulaşmasına engel olman gerekiyordu o insanlar genelde hastalıklı insanlardır herkesi hasta ederler uzak durman gerekiyor.. ve dahası hala nişanlıysan olmaz yani
03 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı değilim o bir yalandı ondan kurtulmak için böyle bişey dedim
- +1 yıl
instagramı kapa bir süre olmadı ulaşmasın sana
Soran+1 yılEngelledim ulaşamaz daha olmadı dediğin gibi yaparım
canım sen takıntı haline getirmişsin aşk degil bu saplantı olmuş asla eklemesine izin verme tekrar başa dönme acıların tazelenir yaran kabuk tutmaya başlamışken onu kaşıyıp kanatma yoluna devam et yokmuş gibi davran hatta mumkunse engelle gör hiç birşekilde
09 Yorumla
Soran+1 yılTerapistim seni zehirlemiş bu insan yavaş yavaş zehiri atacaksın zamanla dedi. Hayır kabul etmiyorum arkadaşlık isteğini zaten zaman gerekiyor herhalde zamanla unutacağım
- +1 yıl
evet benimde başımdan geçti zamanında cok canım yandı ama inan geçiyor zamanla unutuyorsun tabi aklına geldigi olacak ama acıtmıyor belli bir süre sonra sen sadece kararından dönme asla taviz verme ona karşı güçlü kadınsın bunu başarabilirsin buna inan ve geriye bakma yoluna devam et
Soran+1 yılYanlış anlama lütfen yaşamış biri olduğun için soruyorum karşındaki insan narsistmiydi biraz açar mısın ve kaç sene de unutabildin daha doğrusu kaç senede yoldan geçen bir insan gibi önemsiz oldu senin için biraz tecrübelerini anlatırsan çok iyi gelir bana da lütfen
- +1 yıl
kendi kararları daha öncelikliydi mesela ben daha önce ayrılmak istedim ilişki cıkmaza girmişti ama öyle davrandı ki bırakamadım çok üzüldü seviyordum bende devam ettim ama daha sonraları kendisi ilişkiyi noktalamak istedi ben çabaladım ama umrunda olmadı iletişimi kesemedim baya sure stalk vs yaptık karşılıklı ama sonunda kendime söz verdim herşeyi sildim aklına sürekli geldiginde başka şeylere verdim kendimi aklımdakileri sürekli bir not defteri açıp yazdım iyi kötü butun duyguları ona yazar gibi yazdım sildim 8 ay olucak artık aklıma geliyor ama öyle cok takılmıyorum başkası var hayatında belki vs diyorum geçiştiriyorum kendimi işte şimdi bana gel dese bile olmaz ama içimde bir burukluk olarak kaldı tabi gecenlerde bi numara aradı belki oydu bilmiyorum sadece sesini dinledi kapattı 1 kerede wp beni takip ettigini yakaladım durumumda adı cıkmıştı sanırım oda bana bakıyor napıyorum vs diye ama 8 ayda ben yendim bu savaşı bunu biliyorum yani şimdi görsemde artık canım yanmıyor
Soran+1 yıl8 ay iyiymiş ya benim 2 yıl oldu hala fotoğrafını görünce içim kötü oluyor ki ben bunu canlı görmedim neden bu kadar etkileniyorum herhalde ben ayrıldım diye düşünüyorum. Ama artık dayanamıyordum. Beni hep ekliyor sosyal medyadan ama sadece ekleme mesaj gelme gitme vs yok. Umarım ben de umursamam bişey hissetmem fotoğrafını falan gördüğümde. Teşekkür ederim uzun yazmışsın İnşallah tamamen unutursun
Soran+1 yılDoğru haklısın ama görmemek ne kadar etkili ben 2 yıl görmedim her yerden engelledim iki yıl sonra karşıma çıktı hisler ilk günkü gibi değilse de yine de bişeyler var. Bana çok çektirdi ama düşünüyorsun mesela tatillerde acaba bu tatil evlenir mi biri var mı hayatında falan…. Biliyorum iğrenç insanın tekiydi onunla evlenene Allah yardım etsin rabbim beni kader etmesin ama gelde içine anlat. Yakın arkadaşlarımla konuşuyorum yazıyorum çoğu evli onların da dedikleri şey şu kızım delimisin kurtuldun kutlamalısın mesleğin var maaşın var keyfini sür sende ki hayat bende olsaydı aklıma bile gelmezdi o insan diye…. Benim bu adamı kafamda bitirmem lazım onun bununla konuşarak değil o da terapilerle olcak herhalde eskisi gibi değilim ama tam bitmişte değil
Soran+1 yılİnşallah🙏🏻 Ben de inanıyorum çıkacak karşımıza kıymetimizi bilenler. Evet güçlüyüm ben ama çok da duygusalım çabuk etkileniyorum bir olay olduğu zaman hemen kendimi suçlama eğilimindeyim. Aşırı düşünüyorum ben ona iyilik yaptım o neden kötülük yaptı vs. Ama geçecek inşallah şu an yaşım 27 iki yıldır onu düşünerek yaşıyorum hiç bir kârım olmadı bundan böyle bir saatimi bile ona harcamak istemiyorum inşallah başarabilirim başarabiliriz 🤲🏻
Bebeğim sanırım tedavin sonuç veriyor. Çünkü sen ondan tüm enerjini çekince sana istek atmış. Sana ilgisi ya da sevgisi yok ama senin sevginden beslenen bi enerji vampiri o. O yüzden isteği reddet ve engelle onu. Sana ulaşamasın. Sen kalbinde yeniliklere ve güzelliklere yer açtığında doğru insanı kendine çekeceksin 😉 Aşırı seven kadınlar romanını da okumanı tavsiye ederim. Hem kendinden çok şey bulacaksın hem de yolunu çizmeyi öğreneceksin 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet hissetmiyor değilim tedavim yavaşta olsa sonuç veriyor. Tamam okurum muhakkak sağol 😊
Soran+1 yılSağol canım senin de inşallah😊 tamam öyle yapacağım 😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoğun bir değersizlik duygusu içindesin, bilinçaltına işlemiş. Ona aşık değilsin. Muhtemelen büyük bir travman var ve o da travmanı tetikliyor. Sen de ona aşığım zannediyorsun. Kendi değerinin farkına varmalı, sana hak ettiğin değeri ve ilgiyi vermeyen erkeklerin peşinden koşmamalısın. Değersizlik duygunun kökenine inip, sorununu çözmedikçe hayatına hep narsisit kişilikli, ilgisiz erkekleri çekersin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*narsist
Soran+1 yılHaklısın biz de terapistimle bunun üzerinde çalışıyoruz iyileşme yolundayım henüz 5 seans oldu
+1 yılHeryerden silip engellemenizi ve doktorunuzla temasta kalmanızı öneririm. Psikoloğunuzu seanslar haricinde de arayabilir, aklınıza takılanları ve zorlandığınız konuları paylaşabilirsiniz. Geçmiş olsun 🌹
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol
- +1 yıl
Geçmiş olsun 💐
Soran+1 yılSağol 🌼🌼
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tekrar üzülmek istemiyorsan engelle Instagram'dan aynı taşa ikinci kez takılıp düşme bu sefer psikiyatrist bile kurtaramaz seni unutma sana değer verene değer ver ve senin için en önemli şey sensin başkası degil
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın belki de ondan sonra karşıma kimse çıkmadığı içindir. Sağol
Soran+1 yılSiz de inşallah
Soran+1 yılUmutsuzluğa kapılmayın Allah yardımcınız olsun. İyi akşamlar
kendisini unutturmamaya çalışıyo dikkatli ol derim, eklese bile rahat ol engelle hemen gerekirse kullanıcı adını falan değiştir ya da bunlarda olmazsa tehdit et seni polise veririm uzak dur benden gibisinden. umarım iyi olursun💘
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi de gelmek yok gitmek yok mesaj atmak yok bu ne sürekli eklemeler. Haklısın iyi olacağım inşallah
+1 yılYanlış doktora gitmişsin psikiyatriye görünmen lazımdı. Alırdın bi antidepresan 6 ayda kendine gelirdin. Şimdi sakın duygusal yaklaşıp da o isteği kabul etme direk engelle. Yoksa 5 seanslık psikolog paran boşa gider.
03 Yorumla
Soran+1 yılİlaç içmek istemiyorum
- +1 yıl
Öyleyse 2 yıl daha unutamazsın sen bu psikolojiyle
Soran+1 yılYani illa depresan mı kullanmam lazım
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Derdin bu olsun be. Asıl psikolojik şiddeti hayatın mahvolduğunda alırsan işte o zaman gerçek psikolojik şiddeti göreceksin.
Bırak gitsin. Giden gitmiş. Geçmiş geri gelemez geleceğe bakacaksın.01 Yorumla
Soran+1 yılO gitmedi ben dayanamayıp gittim hayatından. Ama haklısın tekrar başlarsam bu defa psikolojik şiddetin alasını yapar.
+1 yılGö. tün teki biliyorum böyle tipleri gecede iki hatunun yatağına girip çıkıyor bunlar. Tanıdığım biri var aynı onun kelimeleri. Boşta kalırsa yemeklere fırsat verecek. Sen de yedeksin işte.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Tatlım o narşist biri olabilir fakat sende de biraz bağımlı ilişkiler kuran bir yapı olabilir, yapman gereken tek şey temiz bir kağıt ve kalem alıp artı hayatına almak istediğin insanda olması gereken özellikleri yazıp ne istediğini kendine öğretip, yeni insanlar tanımaya çalışmak... lütfen kendine bu kötülüğü yapma çünkü bende yaptım zamanında inan bana boşa geçen zmaandan başka bir işe yaramaz bu yaptığın.. onu her yerden engelle. Beynine komut etmeyi öğren
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun ben hemen bağlanırım. O kadar haklısın ki ben de değerli zamanımı hala ona harcadığım için kendime çok kızıyorum geçecek ama başaracağım inşallah
Soran+1 yılİnşallah sağol ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bazen ne kadar üzulsekte düzelmek için zaman gerekir eğer nişanlandıysan eskiyi unut ve sana değer vermeyen biri için üzülme seni cepte gören ve üzmekten de utanmayan biri belliki01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle biri
Narsist dedin gerisini okumadım
Geçmiş olsun
Sende oluşan yaraları iyileştirecek karakter bizde yok bizim insanımız anca yatağa atma peşinde
Bikaç gün iyi gelir sonra daha derin yaralar açar10 Yorumlaİnternette tanıştığın bir kere bile görüşmediğin birisi için mi bu duruma düştün. İlginç cidden
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bende buna şaşırıyorum nasıl bu kadar etkilendim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülmek istemiyorsan o kişiyi tekrar hayatına dahil etmezsin. Çünkü bu kişi seni mutlu değil mutsuz eder. Sizin ki aşk değil daha çok takıntıya benziyo, bakın ne güzel psikolojik destekte alıyormuşsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil hastalık belki bilmiyorum onun tarafından ama benim ilkimdi o yüzden herhalde bu kadar unutamıyorum ama haklısın ben de biliyorum tekrar hayatıma alırsam hayatımın en büyük hatasını yapmış olurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNarsist demişsin ama ozguvensiz olduğu için bulusamamis bile sana bahsettiği hayat standartinin çok çok altındadır muhtemelen her anlamda anlattiigndan daha düşüktür sanalsin diye yalanlar da karistirmistir uzak dur istersen
015 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun aynen öyleydi sıfır özgüven ama neden hala aklımda bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTakıntı olabilir, boşlukta olabilirsin, yalnız hissediyor olabilirsin, ilk erkek arkadaşın olabilir
Soran+1 yılİlk erkek arkadaşımdı zaten ondan sonra da kimse çıkmadı karşıma
Cevap sahibi+1 yılİlk erkek arkadaşımla evliyim. Ve hayatım b*k gibi. Çünkü karşıma başkası çıkmaz sandım hayatimi mahvettim bence kendini sevmelisin ve daha iyilerine layık olduğunun her zmaan bilincinde olmalısın. Bu aşk dediğin şeyin sebebi sevgi açlığı. Eğer kendini sevmiyor ya da begenmiyorsan başkalarına bir tık daha fazla bağımlı olursun
Soran+1 yılKendim güzelim ama güzel bulmuyorum makam mevki desen var ama değersiz hissediyorum hiç karşıma kimse de çıkmadı belki bu yüzden. Kendime eğilmem lazım. Allah yardımcın olsun sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen şuanda hicbir sey yapamıyorum çocugum var çünkü. Ruhun negatife evrilmis olabilir benim de negatif ben de güzelim ama çirkin zannediyorum değersiz hissediyorum anlık güzel buluyorum söyleyenler oluyor ama ruh hali çok önemli depresyona yakın yaşamak çok zor
Soran+1 yılSeni çok iyi anlıyorum öyle bir psikolojiye sokuyorlar ki sanki dünyanın en değersiz en çirkin insanısın o seninle diye şanslısın sana kimse bakmaz. Bunları lafla demiyor ama hissettiriyor. Allah yardımcın olsun canım :((
Cevap sahibi+1 yılSenin de canım benim ozguvensiz erkek sana dönse bile bir noktadan sonra nefret edersin hiç çekilecek bir çile değil erkek dediğin sağlam olur lider olur
Soran+1 yılErkek dediğin adam olur işte korkak cesaretsiz olmaz
Cevap sahibi+1 yılBence de sana layık değilmiş hiç aklında tutma onu engelle gitsin
Soran+1 yılSen de üzülme diyeceğim ama karşında adam inşalah iyi olur iyi olursunuz ya çok üzüldüm. Hiç bir kadın anne üzülmemeli.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler canım inşallah düzelir sen de kendi değerini bil ben bu sudan geçtim ikinciye sen de geçme gerek yok
Soran+1 yılSağol canım gerçekten yaşamış birinden duymak iyi geldi senin için dua edeceğim :(
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler canım ben de senin için dua edeceğim kendine iyi bak😊❤️
Soran+1 yılSen de kendine iyi bak 🥰❤️
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Platonik asik olmusun gormedigin dokunmadin biri yakindan gorsen belkide tum hevesin gidecek 😉
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız belki de öyle olacak
Soran+1 yılİnşallah sağol 🙏🏻
+1 yılZamanla alışacaksın zaten unutmak diye bir şey yoktur ki zaman her şeyin ilacı takmamaya çalis.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻
Beni yanlış anlama ama bu kişinin burcu boğa miydi? :/
09 Yorumla
Soran+1 yılBalık
- +1 yıl
Qyy yavrum sıkıntılı!! Balık erkekleri ortamın kasaridir durmazlar birgun onda bir gün bunda takılıp dururlar birgun bile ciddi ilişki yapamazlar oda yetmezmiş gibi asla net konuşmazlar sürekli kafanı karıştırmaya çalışir merak etme bir zaman sonra tiksinerek bakacaksın etrafındaki bütün kadınlar tiksinerek bakacak rahat ol çok gevşek ve kasarlar bunu birgun herkes anlıyor :)
Soran+1 yılÖyle zaten bir gün öyle bir gün böyle. Zamanla bitecek inşallah 🙏🏻
Soran+1 yılYönel deyince olmuyor ki hemen yönelmek istedim 2 yıldır kimse olmadı 😀
Soran+1 yılTerapistim kişisel gelişim kitapları önerdi hepsini aldım sırayla okuyorum daha iyi geliyor 😊
Soran+1 yılOkurum muhakkak sağol 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEkleme sende, aci cekmeye alismis kurban gibisin sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılEklemedim sildim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastasin sen cidden, onu bahane ediyorsun, sizlanmayi seviyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kimsiniz ki siz size sızlanayım
Cevap sahibi+1 yılBana sizlandigini söyledigimi nerede okudun? Sanaldan tandiign görmedigin birine asik olacak kadar hastasin.
İkili ilişkilerde önceliğiniz kendinize olan saygınız olmalı bence. mantığınızın eleştirdiği hiç kimseyi kalbinizin savunmasına izin vermeyin 😉
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın İnan böyle düşünüyorum ama bazen içim çok acıyor
Soran+1 yılDoğru diyorsun ben de biliyorum şimdi tekrardan başlasam canımı daha çok acıtır pislik ama bazen böyle aklıma geliyor çok duygulanıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1000tl sensı 2 seansta bitiririz, garantide veriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana yazsana güzelim bende sosyal medyayla alakalı bir şey yaşadım konuşuruz. Normalde yazmam kimseye ama benim olayıma benziyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılyüz verme engelle iyiliğin için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle olacakken kıyısından döndüm ben
00 Yorumla
+1 yılAccessbars yaptır
07 Yorumla
Soran+1 yılBenimki bilişsel terapi ama onu da araştırırım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim çok faydasını görürsün hemde ilk seansta.
Soran+1 yılİnşallah bunu yapan bir psikolog bulmam lazım
- +1 yıl
Psikolog şart değil bunun bir çok eğitimli uygulayıcısı var. Hangi ildeysen Google da accessbars ve ilin ismini yaz ara bulursun. Ben iki kez yaptırdım inanılmaz bir şey. Birde Serap Etçi ve Halil Ata Bıçakçı'yı takip et videolarını seyret.
Soran+1 yılHmm anladım tamam araştırayım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim bol şanslar
Soran+1 yıl👍🏻
Gayet basitte neyse
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaz bari
Soran+1 yılYapıcam inşallah
Yapma sunu kendine kendine acı be
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞
Takıntı bu seninki, başka birsey degil