Sevgilim bna bunu dedi sen benle boşuna vakit ha3cıyoshn ya
Bnde Off yaa yine ne oldu boyle aptal aptal knsyorsnn
Ben: Neden boyle dıyıpte morelimi bozuyorsun sen surekli ayrlma derdindesin benle bosa vakit geçiriyorsun falan en basta benmle cıkarkn bosa vakit harcayacm dye mi cıktm bu yola ben yasin veya sen neden caba harcamak yerine devamlı kolay yolu seçip bu seklde knsyorsn
Ben: Allah askına daha da sacma sacma knsma bna tm
Sevglm: Ben yapamıyorum abi sevmiyorum seni sevemiyorum olmuyo boşa vakit bak yoluna senn
ben: Bana yalan soylyor sn
Ben: Sevmyorm dyorsn cunku benden ayrlmak için
Ben: Sana dedm ki bu sefer bterse olmaz
Sevglm: Vallahi sevmiyorum ne yalanı atıcam olmasa direk ayrılrım olmasın zaten istemiyorum Sevmiyorum abi
Ben Neden bana ayrlmwk yerne çözüm yolu olarak caba gostermyorsn
Sevglm : Sondu bu olmuyo abi engelle sende sevemiyorum yapcak bişey yok
Sevglm : Çözüm yok
Ben. neler hayal edyorm yasin neden hayallerimi yok edip gdyorsn sürekli herkesin borcu harcı var çözüm seni seven insanı her seferde basitce brakp gtmek mi seni seven birinin hayatına basitce ckp gtmek mi sevmyorsn madem neden gelyorsn neden kırıyorsun yasin bu kadar neden bu kadar
Sevglm Tamam artık etme. Abi sevmiyorum napim aynne ytr üzdüm engelle sende
Sevglm : Sevgi yetmiyo bazen ben sevemiyorum diyorum anlıyonmu
Aralarda konusma vardı atmadım eski sevglmle brlkte olduk tehdt etti buna dyemedm 1 ay once seni seviyorum dyen bunu dyor bugun
Bnde Off yaa yine ne oldu boyle aptal aptal knsyorsnn
Ben: Neden boyle dıyıpte morelimi bozuyorsun sen surekli ayrlma derdindesin benle bosa vakit geçiriyorsun falan en basta benmle cıkarkn bosa vakit harcayacm dye mi cıktm bu yola ben yasin veya sen neden caba harcamak yerine devamlı kolay yolu seçip bu seklde knsyorsn
Ben: Allah askına daha da sacma sacma knsma bna tm
Sevglm: Ben yapamıyorum abi sevmiyorum seni sevemiyorum olmuyo boşa vakit bak yoluna senn
ben: Bana yalan soylyor sn
Ben: Sevmyorm dyorsn cunku benden ayrlmak için
Ben: Sana dedm ki bu sefer bterse olmaz
Sevglm: Vallahi sevmiyorum ne yalanı atıcam olmasa direk ayrılrım olmasın zaten istemiyorum Sevmiyorum abi
Ben Neden bana ayrlmwk yerne çözüm yolu olarak caba gostermyorsn
Sevglm : Sondu bu olmuyo abi engelle sende sevemiyorum yapcak bişey yok
Sevglm : Çözüm yok
Ben. neler hayal edyorm yasin neden hayallerimi yok edip gdyorsn sürekli herkesin borcu harcı var çözüm seni seven insanı her seferde basitce brakp gtmek mi seni seven birinin hayatına basitce ckp gtmek mi sevmyorsn madem neden gelyorsn neden kırıyorsun yasin bu kadar neden bu kadar
Sevglm Tamam artık etme. Abi sevmiyorum napim aynne ytr üzdüm engelle sende
Sevglm : Sevgi yetmiyo bazen ben sevemiyorum diyorum anlıyonmu
Aralarda konusma vardı atmadım eski sevglmle brlkte olduk tehdt etti buna dyemedm 1 ay once seni seviyorum dyen bunu dyor bugun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne demeye çalıştın anlamıyorum
Okumamıssınız yaa sevglm bir iki gün tartstık daha önce bir cok kez ayrıldı barstk anlasamdgmz konular oldu bna ilkten benle bosa vakit harcıyorsun dedi knstm ettm seni sevmiyorum sevemyorm sevgi yetmiyor dedi maddi sıkıntılarda var yalan soylyn ayrlmak için dedm vallahi sevmyorm neden yalan atıcam dedi daha öncede dedi geldi barıstk sonra seni seviyorum dedi kahroldum inancım kalmadı iki sevglm brlkte olduk ikiside beni boyle braktı cok aptalım
Seni kullanmışlar biraz cidden üzücü umarım daha düzgün biri çıkar karşına
Ama benm evlilik hayalim yok artık kmseyke evlenip onlara bunu yapamam dyemem bunu kimse kaldramaz
Türkçe yazarsanız seviniriz xd
Ya ne olur uzun ama oku aramzda sorunlar vardı maddi skntısı vardı anlasamdgmz konularda tartstk sonra seni sevmiyorum sevemyorm sevgi yetmiyor dyor
😅 tdk geliyah
@ŞahsınBiri szce sevmyor mu
İlişkilerde ki yaşadıklarınızı tümüyle siz bilebilirsiniz. Enine boyuna derinlemesine konular bunlar.
Kendinizi yıpratmanın bu kadar manası yok. Olmuyorsa bazen zorlamayacaksın, bırakın kendi haline sizde kendinizi toparlamaya çalışın.
@ŞahsınBiri braktm zaman alacak ama toparlayacam elbet sadece ben nye boyle insanlarla ksrsılasyorm kmseye bsey yapmadm sevmiyorsa gderler ilkten yazarm ederm ama sonra rahatsz bile etmyorm geliyorlar yne beni kandryorlar seviyorum dye
Maksatları sizinle birlikte olmakmış öyleyse.
Gec farkettm evet
Bosyere kendini yıpratma
Cok üzülüyorum insan kendine beddua eder mi ettim ölürüm diye nye ya neden boyle bu insanlar kimseye güvenim kalmadı kmseye kötülük etmedim en ufak olsn ama hep sevgmi kullandılar
Hayat çok kötü ve acımasız
Dayanamıyorum işte bnde artk
Kafam karıştı resmen
Ya ne olr oku aramzda sorunlar vardı maddi skntısı vardı anlasamdgmz konularda tartstk sonra seni sevmiyorum sevemyorm sevgi yetmiyor dyor
Okudum soruları cvpla
Maddi sorunu için senden para talep etme durumu ne?
Ne kadardır berabersin?
Sevgin % kaç?
Aranızda en fazla ne oldu?
Anlasmamzlk %70 dyeym para talep sadece 2 kere oldu ufak 50 100 tl bu ama en cok kendı verdı bna %100 sevgim aramızda ben nerde olursam olayım aradgnda acarm ama ben aradgmda dsarda acmyor o an mesgul oluyor en son ki olay bu acmyor sonra kendı de aramyor dyor hep dsarda bunu yapyn evde yapacak deglm ki oldu illa aradm zman ama hep boyle yapıyor snra bna dyor bunu
Acmadı zman o an üst üste aradm oldu blym yanls ona da dedm fakat aramyor acmyor kzdm da güzelce knstm da
Böyle karmaşık adamlarla karmaşık ilişki sorunlarınla uğraşacağına daha düzgün bir insan bulabilirsin
1 adam dediğin adam asla maddi durumunu göstermez paylaşmaz
2 asla telefonu açmamazlık yapmaz
3 asla sevgilisine bitti oyunu yapmaz
Bilemiyorum artk neden ben nedem bana bunun yapıyorlar kmseye kötülük etmedim
Yapıyorlar derken? Kaç kişi bunlar
Sanırım uykun geldi düşünme ve uyu :)
2 kişi eski sevgilim bide bu
Kötü olmuş
Psikolojim bozuldu