Psikolojik sorunlarım var ama kimse önemsemiyor ne yapmam gerekiyor?

Sosyal ansiktiye ve kişilik bozukluğum var, bu hayatıma büyük bir etki ediyor. İş hayatı mı desem, sosyal çevremi desem hiç birinde iyi değilim. Evde odamda tek başımayım ve dışarı çıkamıyorum bazen ama oda çok az, bir işte çalışmıyorum, çalışamıyorum, zaten bunu baya bir sorun ediyorlar ailem ve çevrem, neden etmesinler ki 20 yaşına gelmiş ama evde öylece oturuyorum, ama ben bunu istemiyorum, bir ara psikoloğa gittim şu gün gel dedi ve korkudan gidemedim, zaten o gün psikoloğa gideceğim gün baya bi sorun yaşadım giderken, çok düşündüm acaba ne desem ya da ne demem gerek diye diye baya bir düşündüm kaygılandım, prova bile yaptım kendi kendime, baya bir kafam ağrımıştı o gün, soru soruyor kafam sanki boşmuş gibi hissediyorum boş boş cevap veriyorum, hiç bir şey düşünemiyorum, ve zaten sonrada gidemedim korkudan. Üniversite sınavına hazırlanmak istiyorum ama olmuyor her zaman bir baskı görüyorum ailemden ya da çevremden ,2 yıl mezuna kaldım bir daha çalışmak istiyorum sınava ama artık geç olduğunu söylediler, zaten onlar yüzünden böyle kazanamadım sınavı, hiç bir destek göremedim onlardan, ayriyettende baskı gördüm, askerliğimi tecil ettirdim ama ailem bunu bilmiyorum, sonra gitmek istiyorum askerliğe, şu an benim az bir sürem kaldığımı düşünüyorlar askerliğe, onlara nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, eğer söylersem beni evden kovarlar, zaten sorunlarımı düşündükleri yok, onlarla da bu konuyu konuşmak istemiyorum, sanki artık yabancı gibi geliyorlar bana iğreniyorum onlarla konuşmayı ya da duygularımı paylaşmayı. Ne yapacağımı bilmiyorum bi yardım etseniz.
Psikolojik sorunlarım var ama kimse önemsemiyor ne yapmam gerekiyor?