Ilac kullaniyorum uzun suredir. Hic bir sey eylenceli gelmemeye basladi. her seyden sikiliyorum. erkek arkadasim pes etdi benden. cok mutsuzum. onu cok ozluyorum.
Nasil un uturum onu bu sureci nasil hizli atla ta bilirim?
Ilac kullaniyorum uzun suredir. Hic bir sey eylenceli gelmemeye basladi. her seyden sikiliyorum. erkek arkadasim pes etdi benden. cok mutsuzum. onu cok ozluyorum.
Nasil un uturum onu bu sureci nasil hizli atla ta bilirim?
Ayaga kalk ve kendine gel ilk önce sen toparlanmalisin ve de hemen o ilaçları bırak kanaatimce. Kendine bir aktivite bul kitap seviyorsan sık sık oku meditasyona baslayabilirsin yoga yapabilirsin spor vs bunlar evde yapılabilecek şeyler onun disinda imkanin varsa gardırobunu yenileyebilirsin bir kursa başlayabilirsin ama once kendine inanman lazim🥺🥺 zamanla kendini seveceksin kötü bir donemde oldugun icin her olay us uste gelmiş olabilir ama gecebilecek seyler inan bana ölüm disinda herseye care var eger bir adim atarsan bu yazdıklarımla ilgili lutfen haber ver❤
istersen yazabilirsin bende aynı durumdaydım 2 ay önce hatta daha beterdim yatağa bağlanıyordum şimdi kendime geldim dün gece bende tekrar düşececektim eski halima dönüşecektim sabaha kadar savastim dönmedim bana da iyi olurdu konusmak
Cevap
4Cevap
Beni de kimse sevmiyor bence mutlu olmayı deneyin
Duygusuz ol yoksa çok üzülürsün seni üzerler kalpsiz ol asko
Sevmekten oluyor bunlar. Ya sevmeseydin ne olurdu?
İlaçlar da bir yere kadar niye kendini sevmiyorsun? İlk başta bu sevmeme olayının nedenini çözmen laizm🌝
Seven vardır elbette sen görmüyorsundur
şu an aynı şeyleri yasiyorum
duş al pasta ye geçer
Egitimine odaklan eylenceli yazmissin
neden sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?