Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğer verilmeme hissiyle başa çıkmak zorlayıcı olabilir, ancak bu duygularla daha iyi başa çıkmanızı sağlayacak bazı adımlar atabilirsiniz:
- Duygularınızı Kabul Edin: Öncelikle kendinize bu duyguları yaşamanızın normal olduğunu hatırlatın. Herkes zaman zaman böyle hissedebilir.
- Kendi Değerinizi Fark Edin: Başkalarının size değer vermemesi, sizin kendi değerinizi düşürmez. Kendi içsel gücünüzü ve pozitif yönlerinizi hatırlayarak kendinize olan saygınızı artırabilirsiniz.
- Olumlu Kendi Kendinizi Konuşmalar: İçsel diyalogunuzu olumluya çevirin. Kendinize pozitif ve destekleyici cümleler söyleyerek olumsuz düşünceleri sınırlandırın.
- Kişisel İlgi Alanlarınızı Geliştirin: Kendinizi değerli hissetmek için hobilerinizle uğraşın, yeteneklerinizi geliştirin ve zamanınızı keyif alacağınız aktivitelerle doldurun.
- Sağlıklı İlişkiler Kurun: Kendinize saygı duyan, sizi değerli hissettiren insanlarla ilişkiler kurun. Destekleyici arkadaşlık ve aile ilişkileri, olumsuz duygularınızla başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
- Profesyonel Yardım: Eğer bu duygular uzun süreli veya yoğunsa, bir terapist veya danışman ile çalışmak faydalı olabilir. Duygusal sağlığınıza odaklanmanız ve daha sağlıklı bir benlik algısı geliştirmeniz için size rehberlik edebilirler.
- Olumsuz Sosyal Medya Etkisini Azaltın: Sosyal medyada diğer insanların "parlak" anlarını görerek kendinizi daha değersiz hissetme eğilimi olabilir. Bu nedenle, sosyal medya kullanımını sınırlayabilir veya olumsuz etkilerini azaltmak için takip ettiğiniz hesapları gözden geçirebilirsiniz.
- Meditasyon ve Zihinsel Farkındalık: Meditasyon ve zihinsel farkındalık teknikleri, duygusal dengeyi sağlama, içsel huzuru bulma ve olumsuz düşünceleri yönetme konusunda yardımcı olabilir.
- Kendinize İyi Bakın: Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz ve yeterli uyku, fiziksel sağlığınızı destekleyerek duygusal olarak daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir.
Unutmayın ki kendinizi değerli hissetmek bir süreç gerektirebilir. Bu adımları yavaş yavaş uygulayarak, duygusal zorluklarınızla daha sağlıklı bir şekilde başa çıkabilirsiniz. Eğer bu duygular sizi çok fazla etkiliyorsa, profesyonel yardım almak önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tanıştığın herkesle sevgili olmak zorunda değilsin. Erkekler sadece sevgili olmazlar. Arkadaşında olabilirler. Sen arkadaş edinirsin ama bakarsın onun arkadaşı kuzeni vs ile geleceğini kurabilirsin.
Erkekler sizinle konuşmak isteyince höt zöt çekmeyin yeter.
00 Yorumla
Tamamen benzer sorunu yaşıyoruz kardeşim inan bana ben yıllardır bunun düşün düşün çözümünü bulamadım gösteriş ve lüksün samimiyetin ne yazıkki çok düştüğü bir dönemde yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum... yardıma ihtiyaç duyarsan ben buradayım her zaman...
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba. Kendinizi değersiz hissetmenizin altında yatan inançları ve düşünceleri sorgulayın. Kendinizi eleştirel bir gözle değil, daha objektif bir şekilde değerlendirin. Kendi yeteneklerinizi, başarılarınızı ve pozitif özelliklerinizi hatırlayın. Kendinize değer vermek, başkalarının size değer vermesini beklemekten daha önemlidir. Kendinize zaman ayırın, kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın ve kendinizi sevin. Kendinize değer verdiğinizde, başkalarının da size değer vermesi daha olasıdır. Değer verilmeme hissi, yanlış insanlarla ilişkide olmaktan kaynaklanabilir. Sağlıklı ve destekleyici ilişkiler kurmaya çalışın. İnsanlarla bağlantı kurmak, paylaşım yapmak ve destek almak, değer verilme hissinizi artırabilir. Kendinizi destekleyen ve sizi değer veren insanlarla çevreleyin. Olumlu ve sağlıklı ilişkiler, değer verilmeme hissinizi azaltabilir. Negatif veya toksik ilişkilerden uzak durun ve size olumlu enerji veren kişilere odaklanın. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Kendi benliğinizi keşfedin ve kendinizle barışık olun. değer verilmeme hissi zaman zaman herkesin yaşadığı bir duygu olabilir. Ancak, kendinizi değerli hissetmek ve sağlıklı ilişkiler kurmak için çaba göstermek önemlidir. Kendinize değer vermek, başkalarının size değer vermesi için önemli bir adımdır.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılMilletten değer vermesini beklemeyin
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar, böyle düşünmeyin. Bakımlı olduğunuz sürece her zaman birileri vardır. Bu konularda dış görünüşten ziyada bazı uyumlar önemli. Mesela suratlarınız birbirine benzemesi ile zaten birbirinizi otomatik çekici bulursunuz. Ama en önemlisi kafa uyuşması aynı dilden konuşmanız, emin ol ki yeterli olacaktır. Not: Sokakta birini görüp de olmuyor maalesef bazı tesadüflerin; mucizelerin bir arada olması lazım, sanırım. 🙂
00 Yorumla
+1 yılKaliteli insanlar dış görünüşten daha fazlasını görür. Öyle insanlarla olmaya bak. Ayrıca değer görmek istiyorsan fazla verici olma. İnananların hayatlarında yeri görmeleri için ara sıra onlardan git baktın bir fark yok kolar bağları. Pişman olacaklar. Ama kendini böyle üzme. Sen kendine değer ver insanla rboş ve geçici.
00 Yorumla
+1 yılÜzülme. Gerçek aşkı seni olduğun gibi seven bir insanla tadabilirsin. Ama nasip işidir gönül işleri.
00 YorumlaDış görünüşün harika olsaydı, bu kez de "herkes dış görünüşümle ilgileniyor. Kimse karakterimi merak etmiyor!" diye dert yanacaktın.. Sorun tipte değil aslında karakterde.. Kimin eli kimin cebinde belli olmayan dönemlerden Geçiyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok kimse dış görünüşü begenmezse içini merak etmiyor
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen kendine değer verdiğinde, kendini sevdiğinde bir başkasının verdiği/vereceği değeri düşünmeyeceksin bile.
İnsanları bu kadar önemseme ve beklenti içerisinde olma derim. Önemli olan ve aynı zamanda ihtiyacın olan kişi yalnızca sensin. 💫00 Yorumla
+1 yılSen kendine değer verirsen karşındaki sana değer verir. İnsanların sana olan bakışının nasıl olacağına senin kendine olan davranışın ve düşüncelerin belirler.
10 YorumlaÇıkar sana da değer veren biri hiç üzülme hayatın bazı dönemlerinde böyle düşünebiliriz yalnız oldugumuzu sevilmedigimizi ama bazen öyle bişey olur ki herşeyi unuturuz kendini sev
00 Yorumla
+1 yılolur mu öyle şey sana başta annen baban sağlamsa onlar değer verir ayrıca söyle bi konuda insanın kendi değerini bilmeli bırak başkalarını sen önemlisin sen kendine değer verirsen çevrendekilere sana değer vermeye başlar görürsün o zaman aa ne kadar yanlış düşünüyorum diye
00 Yorumlaniye böyle bir şey yazdın çok mu çirkinsin sorunun ne? çirkinde olsan karakterin ve bilgin varsa bunlar için yine değer görürsün. hayatta her şey güzelilk değil...
00 Yorumla
+1 yılKimse sana değer vermiyorsa sen kendine değer vereceksin zaten sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez dik durup onurlu yaşa sızlanma şükür et ve hayallerin olsun onlar için yaşa
00 Yorumla
+1 yılGerçekten böyle düşünüyorsan,
Ya kendini tanımıyorsun ya da etrafında çok az insan var ve onlarda sıkıntılı tipler. Bence daha çok insan hayatına dahil edebilirsin , sana değer verecek birileri karşına çıkacaktır.
Bir önerimde etrafındaki insanlara sen değer veriyor musun? bunu bir düşün çünkü mutlaka verdiğin değerin bir karşılığı olacaktır.00 YorumlaSen insanları fazla önemsiyorsun bu kadar önemseme herkese değeri kadar önem göster, ne düşündüklerini umursama. Diğer insanlarında fizikleri, ciltleri, yapıları, saçları, tırnakları (aklına ne gelirse) emin ol mükemmel değil, herkes kusurlu önemli olan sen kendi kusurlarınla birlikte kendini sevmen;)
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah tan başkasının değer vermesine ihtiyacın yok bence. Tabii insanlık hali. İyi bir insansan. Ben değer veriyorum sana.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKimse sana değer vermiyorsa, kendine değer vermeye kendinden başlamalısın. Değer bekleyen değer görmez.
00 Yorumla İlk önce sen kendine değer ver. Sonra da sana değer verenlere değer ver. Sana değer vermeyenlere , sen de değer verme ve önemseme.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendine değer ver her şey kendiliğinden gelecektir... boş ver sen kendini sev yeter insanları napcan salla gitsin...👍
00 Yorumla Keske sadece dıs görünüş olsa. Parası olmayan kadında istenmiyor. Hos parası olsa bakımını falanda yapar zaten güzel kadın olurdu..
00 YorumlaÖnce kendini seveceksin kendinle barışık olacaksın kimseyi de umursamiycaksın seni sevmeyen kim olursa olsun takmiycaksın
00 YorumlaAllah bize değer veriyor herkesi boş ver aç Kur'an'ı Kerim oku yemin ruhun tek dostu ilacı bende senin gibiyim o kadar iyi geliyor ki
00 Yorumla
+1 yılDeğeri kimseden bekleme kendine değer ver ha yanlızlık hissediyor canın yanıyorsa ya alış ya da hayatına sil baştan başla
00 Yorumla
+1 yılSen dışını begenmedigin birisiyle arkadas olur musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılOlurum ama onlar olmuyo
- +1 yıl
Hic inandırıcı degil ama inanmis gibi yapayim bari
Soran+1 yılBana herkes güzel geliyor bi tek Ben sevmiyorum kendimi
- +1 yıl
Boyle söyleyen kizlarin hepsi genelde guzel oluyor ama kendisini çirkin saniyor bence sende onlardan birtanesinin
Soran+1 yılIçe kapanik olduğum için mi sevmiyorlar sence
- +1 yıl
Yani tanimadan yorum yapamam ama bence kesin guzelsin
+1 yılSen insanlara fazla değer verdiğin için bu haldesin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizim için değerlisin KScan burada olman çok güzel.
02 Yorumla
Soran+1 yılAy eyw seni site mi tutuu
- +1 yıl
Yoo ne diyim benim için değerlisin mi çok saçma olmaz mı
Tanımadığın birisinin davranışı
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında kimse değil, sen kendine değer vermiyorsun. Erdem Taşkınsu videolarını öneririm.
00 Yorumla Kendinize değer vererek bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz
00 YorumlaZaten dış görünüşe bakanlarda hayır çıkmıyor, sen olduğun gibi kal yeter.
00 Yorumla
+1 yılElbet bir gün sizi de gören olacaktır umudunuzu yitirmeyen.
00 Yorumla
+1 yılSen bile kendine değer vermiyorsun. Önce sen kendine değer ver
00 YorumlaDünya bu elinden bir şey gelmiyorsa kabullenip işine bak.
00 Yorumla
+1 yılDeğer sahibi olmayan insanlardan değer beklersen eğer daha çok üzülürsün 🤷🏼♀️
00 Yorumla
+1 yılPsikoloğa git bence özgüven eksikliğin var 💖💗💘💝💓💕
00 YorumlaKimsenin tasması değilsin herkezi beğendirmeye bırak aç olan ruhunu doyur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBunu yeni mi anladın herkes dış görünüşe parası var mı diye bakıyor o yüzden evde kaldık diyelim ğ
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Emin ol bends öyleyim insanlar hiç deger vermiyor bu hayatta ölmeyi cok istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de öyle hissediyorum.. kelimelerim yok daha fazla yazacak, sen de yazmamışsın zaten. zor geliyor.
11 YorumlaAslında böyle hissetmen çok normal. İnsanın yapısında var bu duygu, hep alıştığından fazlasını istiyor. Yani belki de çok değer verilen birisin ama bu sende standart haline geldiği için bunu fark edemiyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi değerini kendin belirleyeceksin. Sen kendine değer vermedikten sonra hiç kimse veremez bu bir gerçektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni anlıyorum yalnızlıkta bir yere kadar insan sevilmek istiyor bir zamandan sonra dış o kadarda önemli değil önemli olan kafa yapısı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKardes aynı durum bende de var her yer soğuk herkes soğuk sıcak yere hasret kalmışım. Yuregim yorgun dayanamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk görüşte herkes dış görünüşe bakar ama sonrasında işler değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoş ver milleti özgüvenli ol kendini geliştirmeye çalış gerisi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünümüzde kimse kimseye değer vermiyor. Dış görünüşü iyi olsa bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanlar çıkarcı olmuş kimse kimseye artık değer vermiyor
00 Yorumla
+1 yılAilen dışında kimsenin değer vermesine gerek yok. Fazla insan fazla dert insan yaşlandıkça yalnizlasiyor zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şey diş gorunuş degil sanki ya insanlarin seni sevmesiyle alakali.
00 Yorumla
+1 yılHerkese diğer veren birileri vardir ama bazen insan böyle hissedebilir o da geçici bir süreçtir. Sıkma tatlı canini
00 YorumlaBu kız güzel değil buna güzel diyorsanız ben artık ne diyim
05 Yorumla
Soran+1 yılAhaha görüp görebileceğiniz en güzel kız
Soran+1 yılSenin zevksizligin umrumda değil🤡 bay bay
+1 yılBazı şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin. Bunu düzeltmek o kadar kolay ki.
11 Yorumla- +1 yıl
@Whatever84 örneğin nasıl kolay sence
+1 yılÖnce sen sana değer ver. Başkasından değer beklemekten vazgeçersin
00 Yorumla
+1 yılÜzülme dış görünüşle alakası yok karşına değer veren biri elbet çıkar
00 Yorumla
+1 yılKendine değer verdiğinizde başkasının verdiği vereceği değeri düşünmeyeceksiniz
00 YorumlaDış görünüş artık baya ortada ama üzülme kendinle barışık ol
00 Yorumladış görünüşten ziyade kendine verdiğin değer.
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
+1 yılHangi filmdendi bu resim bilen var mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılSöylemiycem işte 😒
- +1 yıl
Söyleme, yinede bulurum.
Soran+1 yılBulamayacaksın, kız çok güzel diye dimi 😘
- +1 yıl
Evet baksana efsane
Soran+1 yılBen bile yükseldim de ona 😣
- +1 yıl
Detachment
- +1 yıl
Aynen kanka bulamadım 😘
Soran+1 yılYa sevgilime bakma anladın mı
- +1 yıl
Sami Gayle şu an 27 yaşındaymış tamda benim yaşıtım 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce fiziğini düzelt o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılAşkım fiziğim iyi
- +1 yıl
Fiziği güzel olan bayanı kimse es geçmez. Ama bayn değilsen bilemem
Kendine değer vererek ınsan önce kendını sevmelı
00 Yorumla
+1 yılKabulleneceksin, ben öyle yaptım
00 Yorumla
+1 yılBence sen kendine değer vermiyorsun.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yıldış görünüşünü güzelleştirerek başlayabilirsin.
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne