Artık hiç kimseyi ve hiç bir şeyi umursamayacak duruma geldim. Mutsuzum. Ne yapabilirim?

hayatımda hiçbir zaman kimseyi kırmadım onlar 10 söylediyse ben 1 söyledim hatta bazen hiç söyledim hep kırmaktan korktum kırıldım ama kimse hakkıma kötü düşünmesin istedim herkese eminim ki hep iyi davrandm ve kendimden tavilzer verdim şuan okadr mutsuzm ki yani sebep ne tam olarak bilmiyorum sebep ne ama çok mutsuzm ve sevgilim bugün bişiler var sende dedi ve en açık çık çok mutuszm sorun seninlemi alakalı bilmiyorum ama gerçkten bana dokunma ilk defa canını yakabilirim özgürsün çnkü yaptığın hiçbişiyi umursamayacak haldeyim umrumda değilsn dedim oda çok üzüldü sonra çok yakın arkadaşımada onu çok severim ama aramızda bişi olmuştu dikkat et takmayacak kadr sinirliyim mutsuzm dedim arkadşlar neden grçktn bilmiyorm neden bukadr tş kalpli oldum anlamıorum kendimi tnıyamıorm kmseyi umursamıyorum sevgilimide üzdüm belki ama umurmda değil 4 yllık bir ilşkimz var yakında 5 yıl olarak ama kimseyi umursamıyorm ama bu ben değilm işte ben bu değilim hatamı yapıorrum bilmiorum ama mutsuzum sebebini bilmiorum ama mutsuzm
Artık hiç kimseyi ve hiç bir şeyi umursamayacak duruma geldim. Mutsuzum. Ne yapabilirim?