Sağlık Uyku tutmadığı zamanlarınız oluyor mu? Manolyalı Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Bir dakika bile derin uykuya dalamadım😣ve sadece 2 saatim kaldı umarım artık uyurum 🤦🏻♀️ Güncellemeler7 ay İşte şimdi uykuyla buluşma vakti hadi bakalım bugün olacak :) İyi geceler herkese 🌝 Uyku tutmadığı zamanlarınız oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 7 ay Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Kafam bir şeye takıldı galiba.. Yorgunlukta olsa istesende uyuyamıyorsun.. Ara ara oluyor ama genelde uyurum. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 6 ay Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayır uykum her daim vardır gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. oluyor evet 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 7 ay Sağlık konusunda 340 cevap paylaştı. Evet bu gece bende uyuyamadım nerdeyse her saat başı kalktım niyeyse sürekli uyandım.. Bendeolan jrisey değil aslında bu.. İlginç geldi :)) 1 6 Yorumla Manolyalı 7 ay Yine en azından aralıklı da olsa uyuyabilmişsin ya son 15 dk falan uyudum sadece Yorumla Onemortime 7 ay Harikq bir gün sizi bekliyor o zaman.. Evet aralıklı uyudum ama verimli olmadı.. Muhtemelen yıllar sonra ilk defa aksqm üstü uyuduğumu için oldu :)) Yorumla Manolyalı 7 ay Evet müthiş bir gün olacak inanıyorum 🙃 iyi tarafı akşam erkenden güzelce uyurum artık :) Yorumla Onemortime 7 ay Pozitif bakmanız güzel. Sizin için gün zor geçmez bence bu ruh haliyle :)) Yorumla Manolyalı 7 ay :)) teşekkür ediyorum güzel bir gün olsun hepimize 🌸 Yorumla Onemortime 7 ay İyi uykular :) Yorumla
Gezgn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Bütün gün mahvolucaksın nasıl dayanacaksın böyle? Sanırım akşam kendini ewe zor atıcaksın 1 0 Yorumla
Yamaç3531 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Evet uyku tutmazsa seks yapıyorum çok iyi geliyor 1 0 Yorumla
Loeyin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Oluyor geçen iki gün uyuyamadım aha gece çöqmüşüm gene deli hadi ordan uyandım 1 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Dinlenmeye çalış uyumasan da dinlenince idare ediyosun. Gün içinde de çay kahve takviyesiyle akşam edersin. Ben böyle yapıyorum 0 2 Yorumla Manolyalı 7 ay Ama hiç uyuyamamak çok ilginç ya 🤦🏻♀️ Yorumla Korayby3434 7 ay Ben çok uykusuz geceler geçirdim çeşitli nedenler var Kafanda bir şeyler illaki vardır seni uyutmayan yoksa enerji patlaması diyelim 😊 Yorumla
Garipkalp1607 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 6 ay Bir tarif var uygulamayı düşünüyorum olursa uyku sorununa katkısı çok iyi olur 1 16 Yorumla Garipkalp1607 6 ay Senin uyuyumama sebebin nedir Yorumla Manolyalı 6 ay Herhangi bir sebep yok, o gün uyku tutmamıştı sadece Yorumla Garipkalp1607 6 ay Genelde böyle bir sorunun yok o zaman Yorumla Manolyalı 6 ay Evet genel değil neyseki, çok nadir oluyor Yorumla Garipkalp1607 6 ay MAŞALLAH diyeyim o zaman çünkü uyuyamamak çok zor ve yaşam kalitesini düşürüyor Yorumla Manolyalı 6 ay Yani nadir olduğu halde bile etkiliyorsa hep öyle olanları düşünemiyorum ya Yorumla Garipkalp1607 6 ay Bende bir ara aylarca sürdüğü oldu Rabbim afiyet versin sağlık huzur gibisi yok Yorumla Manolyalı 6 ay Amin, sağlık en önemlisi 🙏 Yorumla Garipkalp1607 6 ay Sağlığın önemini bilmen çok güzel Yorumla Manolyalı 6 ay Bilmeyen var mıdır ki :) Yorumla Garipkalp1607 6 ay Sağlıkla ilgili belli süre problem yaşamayan lar genelde bilmez etrafına dikkat edersen sağlıksız beslenen vb çok Yorumla Manolyalı 6 ay Hmm o anlamda diyorsun, evet herkes dikkat etmeyebiliyor tabi 👍 Yorumla Garipkalp1607 6 ay 3 şeyin degeri kaybolmayana kadar anlaşılmıyor Sağlık, boş zaman ve gençlik Yorumla Garipkalp1607 6 ay Hadisi Şerif bu dediğim bu arada 😅 Yorumla Manolyalı 6 ay 👍😊 Yorumla Garipkalp1607 6 ay EYVALLAH 🙃 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 607 cevap paylaştı. En erken yatış saati 2 olan birine bu sorulur mu :D 0 3 Yorumla Manolyalı 7 ay Geç saate kalanlar nasıl dayanıyorsunuz ya ben dün uyuyamadım, sabaha karşı nerdeyse ağlayacaktım artık 😀 HeartofFire 7 ay Dayanmak değil ki bu aslında alışkanlık ve yapı meselesi :D sevemiyorum oldum olası gece erken yatmayı :D ama siz bana uymayın ahshdh Manolyalı 7 ay Evet yapı meselesi gerçekten de :)
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% 7 ay Çok oluyor gelmeyince gelmiyor 2 1 Yorumla Manolyalı 7 ay Maalesef Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Hemen hemen her gece uyku tutmuyor 3'te gibi yattım 7.30'da Kendi kendime uyandım ben de anlamıyorum 0 0 Yorumla
hayatınızınᰔerkeğii Takip Et Xper 3 Yaş: 41 7 ay Evet oluyor özellikle gece çalıştığım için gündüz uyku zor oluyor 1 0 Yorumla
Prenses0_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 7 ay Evet daha dün gece 3 gibi uyudum ya tutmuyor uyku 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmuyor ben gözümü kapattıysam uyurum 1 0 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Hemde çok oluyor hiç sevmediğim bir durum 1 0 Yorumla
Ankara_Ferhat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Evet evet o bana da olur bazen ama normal değil 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 7 ay Bu aralar aşırı uyuyorum hayvan gibi 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oluyor maalesef 1 0 Yorumla
kuzennn000_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 400 cevap paylaştı. Evet bazen uyuyamıyorum 1 0 Yorumla
bibaqipcikacaqim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Evet dingin tut kendini oluyor arada 1 0 Yorumla
Ayyuka Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% 7 ay Ikı gun oldu yatmadım ya ben 1 3 Yorumla Manolyalı 7 ay Seni de mi uyku tutmadı Yorumla Ayyuka 7 ay Ya sorma gece calısıydum hep Yorumla Ayyuka 7 ay Şimdi izn yatım gece uykusuna alıştım öyle oldu Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 7 ay Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet bazen uyuyamıyorum 1 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 7 ay Sağlık konusunda 341 cevap paylaştı. Evet oluyor yaaa :( 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 448 cevap paylaştı. Pek olmaz 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 384 cevap paylaştı. Ebevt 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. şu an 😞😞😞 0 5 Yorumla Manolyalı 7 ay Kaçta uyanman gerekiyor Yorumla Hatırlasevgilim55 7 ay 11-12 gibi 8 de iş başı Yorumla Manolyalı 7 ay İyi vakit varmış daha Yorumla Hatırlasevgilim55 7 ay Evet ama uyku yok 😂 Yorumla Hatırlasevgilim55 7 ay Sen niye uyumadın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kafam bir şeye takıldı galiba.. Yorgunlukta olsa istesende uyuyamıyorsun..
Ara ara oluyor ama genelde uyurum.
Hayır uykum her daim vardır gadası
oluyor evet
Evet bu gece bende uyuyamadım nerdeyse her saat başı kalktım niyeyse sürekli uyandım.. Bendeolan jrisey değil aslında bu.. İlginç geldi :))
Yine en azından aralıklı da olsa uyuyabilmişsin ya son 15 dk falan uyudum sadece
Harikq bir gün sizi bekliyor o zaman.. Evet aralıklı uyudum ama verimli olmadı.. Muhtemelen yıllar sonra ilk defa aksqm üstü uyuduğumu için oldu :))
Evet müthiş bir gün olacak inanıyorum 🙃 iyi tarafı akşam erkenden güzelce uyurum artık :)
Pozitif bakmanız güzel. Sizin için gün zor geçmez bence bu ruh haliyle :))
:)) teşekkür ediyorum güzel bir gün olsun hepimize 🌸
İyi uykular :)
Bütün gün mahvolucaksın nasıl dayanacaksın böyle? Sanırım akşam kendini ewe zor atıcaksın
Evet uyku tutmazsa seks yapıyorum çok iyi geliyor
Oluyor geçen iki gün uyuyamadım aha gece çöqmüşüm gene deli hadi ordan uyandım
Dinlenmeye çalış uyumasan da dinlenince idare ediyosun. Gün içinde de çay kahve takviyesiyle akşam edersin. Ben böyle yapıyorum
Ama hiç uyuyamamak çok ilginç ya 🤦🏻♀️
Ben çok uykusuz geceler geçirdim çeşitli nedenler var Kafanda bir şeyler illaki vardır seni uyutmayan yoksa enerji patlaması diyelim 😊
Bir tarif var uygulamayı düşünüyorum olursa uyku sorununa katkısı çok iyi olur
Senin uyuyumama sebebin nedir
Herhangi bir sebep yok, o gün uyku tutmamıştı sadece
Genelde böyle bir sorunun yok o zaman
Evet genel değil neyseki, çok nadir oluyor
MAŞALLAH diyeyim o zaman çünkü uyuyamamak çok zor ve yaşam kalitesini düşürüyor
Yani nadir olduğu halde bile etkiliyorsa hep öyle olanları düşünemiyorum ya
Bende bir ara aylarca sürdüğü oldu Rabbim afiyet versin sağlık huzur gibisi yok
Amin, sağlık en önemlisi 🙏
Sağlığın önemini bilmen çok güzel
Bilmeyen var mıdır ki :)
Sağlıkla ilgili belli süre problem yaşamayan lar genelde bilmez etrafına dikkat edersen sağlıksız beslenen vb çok
Hmm o anlamda diyorsun, evet herkes dikkat etmeyebiliyor tabi 👍
3 şeyin degeri kaybolmayana kadar anlaşılmıyor
Sağlık, boş zaman ve gençlik
Hadisi Şerif bu dediğim bu arada 😅
👍😊
EYVALLAH 🙃
En erken yatış saati 2 olan birine bu sorulur mu :D
Geç saate kalanlar nasıl dayanıyorsunuz ya ben dün uyuyamadım, sabaha karşı nerdeyse ağlayacaktım artık 😀
Dayanmak değil ki bu aslında alışkanlık ve yapı meselesi :D sevemiyorum oldum olası gece erken yatmayı :D ama siz bana uymayın ahshdh
Evet yapı meselesi gerçekten de :)
Çok oluyor gelmeyince gelmiyor
Maalesef
Hemen hemen her gece uyku tutmuyor 3'te gibi yattım 7.30'da Kendi kendime uyandım ben de anlamıyorum
Evet oluyor özellikle gece çalıştığım için gündüz uyku zor oluyor
Evet daha dün gece 3 gibi uyudum ya tutmuyor uyku
Olmuyor ben gözümü kapattıysam uyurum
Hemde çok oluyor hiç sevmediğim bir durum
Evet evet o bana da olur bazen ama normal değil
Bu aralar aşırı uyuyorum hayvan gibi
Oluyor maalesef
Çok nadirdir uyku tutmadığı zamanlar..
Maalesef oluyor can sıkıcı
Evet bazen uyuyamıyorum
Bugünlük kaçırmışsın. Yarın denersin
Neden uyumadın