Aşk İlişkileri Sık sık uykunuz kaçar mı? Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sık olmasa da son zamanlarda çok 😒 Güncellemeler+1 yıl Aşk ilişkileri ne yaa😏 Sık sık uykunuz kaçar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hayır kaçmaz çok nadir kaçar o zaman da derdim büyüktür. Düşüncelerim çoktur o zamanlarda olabiliyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Evet sık sık uykum kaçıyor aslında akşam 11 gibi geliyor ama 1 gibi kaçıyor sonra 3 gibi geliyor tuhaf bir uyku düzenim var 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bu aralar hastalık nedeniyle kaçıyor ama normal şartlarda hiç kaçmaz.. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. şu sıralar uyuyasım gelmiyo hiç bezginlik war biraz 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Dolunayın etkisi olabilir 😄 kozmosun çok etkisi var bunda 0 0 Yorumla
tamircik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Hayır kaçmaz. Sadece son zamanlarda uykudan sık sık uyanır oldum 🤧 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ara sıra oluyor. Aklımı kurcalayan bir şeyler varsa hemen uyuyamam. 0 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Benim şu an kaçtı öylesine KS'ye girdim bu post tesadüf oldu 😶😅 0 0 Yorumla
hebelehop Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl sevişemediğim için uykum gelmiyor zorla uyuyorum bok gibi hayat 0 0 Yorumla
sürekli_işçi Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl İşte olduğum için geceleri vardiyada ve kız arkadaşım yeni uyandığı için orada (yurt dışı) gündüzleri uyuyorum daha çok 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eskiden daha çok olurdu bu. 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gece uykum olmaz aşırı yorulmam lazım anca 1 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eh bazen herzaman degil. 1 0 Yorumla
вεzgιηвεүү Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Kaçıyor ya bu hayat nereye gidiyo düşünmeden edemiyorum malum yaş oldu 25 elde var sıfır 0 0 Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Arada öyle 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır kaçmaz çok nadir kaçar o zaman da derdim büyüktür. Düşüncelerim çoktur o zamanlarda olabiliyor
Evet sık sık uykum kaçıyor aslında akşam 11 gibi geliyor ama 1 gibi kaçıyor sonra 3 gibi geliyor tuhaf bir uyku düzenim var
Bu aralar hastalık nedeniyle kaçıyor ama normal şartlarda hiç kaçmaz..
şu sıralar uyuyasım gelmiyo hiç bezginlik war biraz
Dolunayın etkisi olabilir 😄 kozmosun çok etkisi var bunda
Hayır kaçmaz.
Sadece son zamanlarda uykudan sık sık uyanır oldum 🤧
Ara sıra oluyor. Aklımı kurcalayan bir şeyler varsa hemen uyuyamam.
Benim şu an kaçtı öylesine KS'ye girdim bu post tesadüf oldu 😶😅
sevişemediğim için uykum gelmiyor zorla uyuyorum bok gibi hayat
İşte olduğum için geceleri vardiyada ve kız arkadaşım yeni uyandığı için orada (yurt dışı) gündüzleri uyuyorum daha çok
Arada kaçıyor
Eskiden daha çok olurdu bu.
Gece uykum olmaz aşırı yorulmam lazım anca
Eh bazen herzaman degil.
Uyudum mu tam uyurum o yüzden kaçmaz
Kaçıyor ya bu hayat nereye gidiyo düşünmeden edemiyorum malum yaş oldu 25 elde var sıfır
Evet çok
her zaman değil ya
Arada öyle
Hayır
Nasılsın
Evet kaçıyor
Evet oluyor
Evet kaçar 😢