Eşim epilepsi hastası görümcemin bizde olduğu gece kriz geçirdi görümcemde bunu herkese eşim ilişkide kriz geçirmiş gibi anlatıyor?

Görümceme karşı nasıl bir tavır alabilirim? Benim eşim epilepsi hastası ara ara sara nöbeti tutuyor krizler geçiriyor, biz yeni evliyiz görümcem şehir dışında yaşıyor buraya geldiğinde annesinde kalmak yerine yeni evli olmamıza rağmen gelip bizde kaldı, eşimde bende istemediğimiz halde sırf alınıp gücenmesin diye bi kaç günlüğüne bizde kalmasını kabul etmek zorund kaldık aksi gibi görümcemin bizde kaldığı gün eşim epilepsi krizi geçirdi, gece kendi odamızdaydık bir anda eşimin krizi tuttu görümcemde sesi duyup dan diye odamıza girdi, neye uğradığımı şaşırdım zaten eşim için yeterince üzgünken bide ona sinirlendim sonuçta biz yeni evliyiz ve benim üstüm çok müsait değildi onunla da yetinmedi herkese eşim ilişki sırasında kriz geçirmiş gibi lanse etti. O kadar kırgın ve sinirliyim ki bi insan kardeşine neden böyle bir kötülük yapar eşim bunları düşünmekten toparlanamıyor art arda krizler geçiriyor. Allah aşkına yardım edin bana ben ne yapmalıyım?

Eşim epilepsi hastası görümcemin bizde olduğu gece kriz geçirdi görümcemde bunu herkese eşim ilişkide kriz geçirmiş gibi anlatıyor?