AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Dünya da öncelikle kendin için yaşamayı öğrenmek lazım çevreye bakma hayat hikaye
Çok geçmiş olsun. Zor bir süreç ama güvenilmez birinden kurtulmanı nasip etmiş rabbim
Adınıza üzüldüm adam demişsiniz ama o vasfı haketmeyen biri erkek olmak ayrı adam olmak ayrı
İnsanlar ne kadar kalpsiz ulan kıza destek olıp zor günleri atlatmak varken yanında olmak varken yapılır mı ulan bu
Korkak olmak belki de...
Korkaklık değil bu şeref…kik
Ne yazık ki..
Moral olacaksa hep yanındayım
Minnettarım
Bir dm uzaktayım yanında olmak isterim
Geçmiş olsun öncelikle. boş ver sen haketmemis seni
Herkese inat iyi ol mutlu ol inşallah
Yaşasın 😊
Hiç üzülme, emin ol onlarında başına gelir. Sen sağlığına düşün.
Gözyaşlarim ahim hep üzerlerinde dilerim ki
Üzme kendini hatun. Burası dünya. İyilere yer yok burada
Pet nedir bilmiyorum ama acil şifalar dilerim sana
Ne diyeceğimi bilemedim sadece sana iyi dileklerde bulunmak istiyorum. Umarım en kısa zamanda Şifa bulursun o adamın kat ve kat iyisi karşına çıkar.🙏🪻
Allah acil şifalar versin bacım çok geçmiş olsun
kötü olmuş ama üzülme kaötü gününde yanında olmayacak biri hayatından çıktı
Amaaaaan askom boş ver o pisliktenkurtuldun en azindan
Geçmiş olsun. Yol yakınken Allah, kurtarmış seni seni gerçekten sevmeyen birinden.
bence senşn için daha iyi olmuş. ya evlendikten sonra kanser olsaydın. şimdi okkalı bir küfür savur ve bu günden itibaren daha da güçlenerek çık bu süreçten
Allahından bulur o neyse ki gerçek yüzünü görmüş oldun. Geçmiş olsun. Çabucak iyileşirsin umarım 💐
Geçmiş olsun bence hata yapan karşı taraf senin değil onun üzülmesi lazım bence sen iyi olmaya bak her şey den ders çıkartıyor insan sen iyi olmaya bak üzülmesi gereken karşı taraf
Allah'ın izniyle sen bu durumdan kurtulursun ve şifanı bulursun ama onun gibi bir karaktersiz senin gibi bir altını kaybettiği için kendi derdine yansın asıl!!!
seni bu düşünceye iten arkadaşa yazıklar olsun sakın böyle düşünüp te karamsarlığa çekilme bak burada kimseyi görmezsin dokunmazsın ama binlerce dostun var
seven adam her koşulda yanında olurdu boş ver kurtulmuşsun
hiç bir şey senden önemli değil
çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak kan lazım olursa vereyim
Kanserli bir sevgilim vardı onu asla bırakmadım maalesef öldü onu çok özlüyorum
Ya hadi ordan kuzum çocuğunu karaktersiz güzel kardeşim. Senin a teline 7 sülalesi kurban olsun. Moralini yüksek tut yapılacaklar listeni genişlet çünkü sen yeneceksin önünde kocaman bi hayat var bebitom 😘
Ya çevirmiş saçma sapan kusura bakma
Rabbim yardımcındır. Duam senle
Arkasından kapıyı sıkı kapat. Ki geri donemesin. Sende iyileşmene bak. Hayat onun üzerine kurulu değil.
Aman O grizekaliyi kim napsın. Kimseyle evlenemez O, merak etme sen.
Ayrıca kanser günümüzde genetik faktörler ziyade çevresel faktörler yüzünden daha çok meydana geliyor.
Yarın başlarına gelmeyeceğinin garantisi yok.
Nankörmüş. Gerçekten seven bunu yapmaz. Ne zamandır sevgiliydiniz?
9 aydi arkdaşken herşeyi e başta anlatmiştim ben herşeyi biliyordu yanimda olacağini söyledi sürekli ben demiştim yoksa ilerde vazgeçeceksen başlamayalim dedimdi
Sen çok dürüst davrandığın için çok haklısın. O demek ki kendi başına karar alabilecek kadar öz güveni yok. İyi ki arkadaşlığınız çok ilerleyip sevgili düzeyine geçmemişsiniz. İleride ayrılman daha zor olurdu. Kendini sakın üzme. Erken ayrılman daha güzel. Bunda da bir hayır vardır. Sakın kararını değiştirme, hatta sen ona hiç yüz verme, arayı aç, mesafeli davran, küsme se. Ama özel hiç bir şeyini artık onunla paylaşma. Tedavine, beslenmene, uyku dğzenşne dikkat et ve sakın hiç bir şey için kendini üzme. Rabbim daha güzel imkanlar sınacaktır. Pozitif ol. Bardağın doku tarafını öne çıkar. Bak bu sayede benim gibi bir arjadaşınnoldu, uzaktan sa olsa. Sağlıklı güzel günler diliyorum.
Allah yardımcın olsun şimdi ne desem boş işin içine aile girince karışıyor işler
Desteğe ihtiyacın olursa burdayız
Umarim iyilesirsin 💓💓 sen önce kendine değer ver hep iyilesecegim ben güçlüyüm diye düşün çünkü bu dünyada senden bir tsne daha yok❤️
Ben olsam böyle bir dönemde kanser de olsam yenerim. Beni terk edenleri teker teker bulup tecavz ederim.
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin. boş ver bence
Zor dönemin yok kurtulmuşsun şerefsizden ve her günün varlığının hediyesi. Kimseye ihtiyacin yok sen değerlisin o yüzden her anın tadını çıkart 🤗🤗
yawşaklık işte ne diyeceksin , yaşın kaç bilmem ama , yenemeyeceğin bir şey değil, kendini bol bol sosyal aktiviteye ver , o kardeşim sktret
Ya benim yerimde olsan napardin acaba kanserden dqha kotuyum Şu an
Bence verilmiş sadakan varmış böyle biriyle ya evlendeudin
Aslansın sen kısa zananda iyileş bizi de mutlu et
Abla sen hiç üzülme o seni kaybetmiş , boş ver sen kazanmış oldun öyle bir insanla ömür geçmezdi zaten sen hep mutlu ol arkandayım❤️
kurtulmuşsun öyle bir adamdan baba da olmazdı kötü gününde olmicaksa hiç olmasın sen iyileşmeye odaklan
Abim geçmiş olsun
Bunu iyi olarak al
Kurtuldun
Geçmiş olsun, kurtulmuşsun böyle birinden. Şükret derim. Evlilik demek hastalıkta da sağlıkta da beraber olmak demek. Bu kişiyle evlenseydiniz demek ki en ufak zorlukta seni bırakacaktı.
Rabbim şifa versin dost eş zor zamanda belli olur
Rabbim şifa versin. demekki size layık değilmiş ki gitmeyi tercih etmiş
Yol yakınken hatta başlamadan kurtulmuşsun o şerefsizden
Ben de çok hastayım kardeşim, ölüme çokta yakınım. Burada beni tanıyanlar var, o yüzden açık açık yazamıyorum. Bende senin yaşadıklarını yaşadım diyebilirim, rahat kpnuşamadığım için kusura bakma.
Siz işinize düştüğünüz de bizi görüyonuz zaten. Sağlıklı olun her şey yolun da olsun görükmüyor erkekler kadınlara... Ne zaman bir şey oluyor o zaman varlığı hatırlanıyor erkeklerin.
Kimseyi unursamayarak hayatın senin başkasına ihtiyacın yok sakin üzülme değmeyecek mahlukat için
Allah büyüktür fil suresini Kevser suresi oku bol bol Allah şifa versin
biz seni seviyoruz kalbimiz bu soruyla tanışmadı mı yetmez mi bu sevgi canım dost💓🌸
İyi ki varsiniz 🙏🏻
Bak herşeyden önce bi insanın davranışlarının seninle ilgili olmadığını bil. İnsanlar manüplasyon yapar kendine değer vermediği için değer vermeyi bilmez cebinde 5 kusurun yolsa hiç birşeyi veremezsin dimi sevgiyi öğrenemeyen kişinin davranışı senle ilgili değil bunu öğretecek kişi de sen değilsin kardeşim emin ol kendinden başka değer vermen gereken hiç bir şey yok bu dünyada bir tanesin unutma kıymetli olduğunu bil bilinçaltını yönet hastalıklar bilincdısıba attığımızda oluypr. Travmalarını farket konuş içine atma eşsiz benzersiz bir çiçeksiz bunu unutma en sevdiğin müzikleri dinle doğaya ada kendini gökyüzüne bak çok mavi nefes al derin derin denize gir denizi dinle ağaçlar çok huzur veriyor beslenmene dikkat et uykunu al bol su iç tüm hücrelerin sevgi ve sağlık dolu olsun dualarım seninle sevildiğini bil bu gece tanımadığın bir közle kız kardeşinin güzel duaları srninle 🌸💓😘💜 kendini sev değerini bil kimsenin gözünden ölçme
Ahh benim canım ablam hiç merak etme bu süreci atlatacaksın o giden adamıda boş ver senin onun gibi birinin sevgisine ihtiyacın yok
Terkedilmemişsin bacım. Allah onu, sana lâyık görmemiş hepsi bu.
Arkadaşlarından ailenden destek almaya çalış çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
En başında görmüşsün yüzünü
Geçmiş olsun
Allah var gam yok
Duamız seninle
Allah şifanı tez versin inşallah
Yuh allah kahretsin ya insan sevdiğini rahatsızlığından ötürü terk mi edermiş 😱
boş ver karaktersizden kurtulduğuna sevin
bazıları böyle kalpsiz oluyor hiç kafana takma
Çok kırıcı bir şey çok üzüldüm:(
Sen kazanmışsın boş ver
Çok teşekkür ederim
Kurtulmuşsun kanını s. Adamından. Hastalıktan da kurtulacağına eminim