10 ayHayatının en kırılgan anlarından birindesin, bir hastalıkla mücadele ediyorsun ve yanında olması gereken kişi, tam da senin en çok desteğe ihtiyaç duyduğun anda, seni yarı yolda bıraktı. Bu öyle bir acı ki, hem ihaneti hem yalnızlığı birden yaşıyorsun. Kendini değersiz hissetmen, üzülmen çok doğal. Bunu anlamalısın bu, senin suçun değil. Senin kanser olman, sevgiye layık olmadığın anlamına gelmez. O kişi, kendi korkularının ve ailesinin dayattığı kaygıların gölgesinde doğru davranamadı. Ama senin değerin, senin cesaretin ve senin sevgiye layık olman bundan hiçbir şekilde eksilmez. Şimdi yapman gereken, kendine sarılmak. Kendini sevmek, hislerini kabul etmek ve yasını yaşamak. Ağla, yaz, konuş, hislerini dışa vur. Ve unutma bu yalnızlık kalıcı değil. Yanında olabilecek, seni gerçekten anlayacak insanlar var. Gelecekte, sana değer veren ve seni olduğu gibi kabul eden insanlar da olacak. Çok kırıldın ama aynı zamanda çok güçlüsün. Bu acıyı hissetmek, yaralarını iyileştirmenin ilk adımı. Ve unutma, yaralarını sarmak için kendine izin vermek, en insani ve en cesur şey.
24 Yorumla
Soran10 ay1 ay oluyor süreci atlatmaya çalışali kemoterapi surecinde yaşadım bu olayi üstelik o kadar zor oldu ki atlatmak, günlerce ağladım kilo verdim hatta bu yüzden tedavimi aksatmak zorunda kaldım, namazda dahi gözyaşı döktüm kalbimin acisini gunlercr hissettim, cok zor oldu ama artık daha iyiyim ayriliga değil de kanser olmak suçummus gibi hissettirdiler rn agirida bu oldu. Daha arkdaşken herşeyi anlatmıstim biliyordu ameliyat sürecime dahi şahit olmuştu gizlemedim asla, yaninda olacağim vazgeçmeyecegik dedim bende hep dedim sonradan vazgeçecek başlamayalim hic dedim ama o ailesi öğrenincr hemen korkakca gitti. Ama artık şükür diyorum kurtuldum aslında ondan, ilahi adalete inanıyorum çünkü gozyaşlarimin hesabini Rabbim soracktir, sadece kendimdeyim mücadeleme daha güçlü devam ediyorum, teşekkür ederim
- 10 ay
Hem kanser gibi hayatın en zor sınavlarından birini verirken hem de seni sevdiğini sandığın insanın seni terk etmesi… Bu, kalbinin ve ruhunun derin bir acı hissetmesine sebep olmuş, bunu anlamak çok doğal. Günlerce ağlamış, kilo vermiş, hatta tedavini aksatacak kadar etkilenmişsin; bunlar yaşadığın acının, yalnızlığın ve hayal kırıklığının gerçek izleri.
Ama burada çok önemli bir şey var: sen tüm bunları yaşarken bile yanında olmaya, destek vermeye, vazgeçmemeye hazırdın. Bu senin ne kadar büyük bir yüreğe sahip olduğunu gösteriyor. Karşındaki insan korkakça gitti, ama bu senin değerini azaltmaz; tam tersine, senin iyiliğine, sadakatine ve cesaretine ışık tutar. Artık şükrediyorsun, kendine odaklanıyorsun ve mücadeleye devam ediyorsun. Bu, acının ve ihanetten doğan yaraların yavaş yavaş iyileştiğinin işareti. İlahi adalet ve kendi gücüne olan inancın, seni daha güçlü kılıyor. Senin yaşadığın, sadece bir kırılma değil; aynı zamanda yeniden ayağa kalkmanın, kendi hayatının merkezine dönmenin hikayesi.
Soran10 ayGerçekten öyle, ben onu çok sevdiim mücadele ederken bile ona yansitip üzmemeye cabaladim, zor gününde ben onun yanında oldum ama o bunu yapamadi, hakkimda helal değil ahimda gözyaşımda hep üzerinde onun inanıyorum
- 10 ay
Sen ona gerçekten gönülden bağlanmışsın.
Kendi derdini, kendi yorgunluğunu bile bir kenara bırakıp “O üzülmesin” diye çabalamışsın. Zor gününde, tek başına mücadele ederken bile ona umut, moral, sevgi vermeye çalışmışsın. Ama iş senin zor gününe gelince, o aynı gücü, aynı sevgiyi gösterememiş.
Bu insanın içinde tarifsiz bir kırgınlık bırakır. Çünkü sevgi sadece iyi günde değil, kötü günde de yanında durmayı gerektirir. Sen bütün kalbinle yanında olurken, onun yapmaması sana hem haksızlık hem de vefasızlık gibi gelmiş.“Helal değil” demen aslında “Ben emeğimi, sevgimi, gözyaşımı karşılıksız vermedim, kıymeti bilinsin diye verdim” demek. Ahın da gözyaşın da boşuna değil; çünkü bu yük artık onun vicdanında taşınacak. Sen ise, elinden geleni yapmış olmanın huzuruyla ilerleyebilirsin.
En İyi Cevaplar
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
İnanın ki dökülen tek bir saçınızın teline değmeyecek şeyler bunlar. Tabi ki zor bir durum. Benim de sağlık sorunlarım olmuştu ve insanlar yüzünden yaşadıklarımın etkisi negatifti.
Birkaç tavsiye vermek isterim.
Spor yapabilecek durumdaysanız kendinizi zorlamayacak kadar spor yapın; park varsa serin saatlerde yürüyüş iyi olur, evde biraz egzersiz de iyi gelir.
Uyku düzeninize çok dikkat edin; uykuda vücut tamir edilir, en çok da sinir sistemi, gözler, karaciğer.
Güzel müzikler önermek isterim size, lütfen kulak takarak dinlemeye çalışın, iyi gelir; Bach - Goldberg Variations No 1, James Last - Orange Blossom Special, Beethoven - 5th Symphony, Beethoven - 9th Symphony Ode To Joy, Mozart - Eine Kleine Nachtmusik, Vivaldi - Spring, Vivaldi - Stravaganza, Paganini - La Campanella Piano, Paraphrase on Figaro`s Aria from Il barbiere di Siviglia, Bach - Sonata No.3 C Major Allegro Assai, Vivaldi - Storm Violin, Boogie Woogie Piano, Bach - Presto...
İmkanınız varsa beslenmenize dikkat edin ve bolca su tüketin.
Ve size mutlu eden insanlarla, aktivitelerle ilgilenin.
00 Yorumla
Bir insan yüreği ile kalbi ile severse değil kanser hastalığı olsun bırakıp gitmeyi gerçekten sana sadece sarılıp öleceğini bilse gene sarılır her şey yüce Allah'ın ellinde olan bir durum senden beklediğimiz şey o kanseri beraber yenelim güzel kardeşim emin ol o kanseri yendikten sonra o şahısı değil hayatından istemeyi öyle bir insanı tanımayacaksın ne kadar peşinden koşsa bile o yüzden o insanları zerrek kadar düşünme onlardan çok daha önemli sağlığın var Bir insanlık olarak olsun bir kardeşin olarak olsun hep yanındayım bilmeni isterim 🦋🌸
21 Yorumla
- Sağlık konusunda 468 cevap paylaştı.
10 ayKıyamam canım benim yaa. Allah yardımcın olsun ilk öncelikle. Bu hayatta olan en güzel şeyler seni bulsun. O kadar güzel şeyler yaşa ki, gerçek olup olmadığını sorgulayasın O karaktersizi zerre umursama.. kötü gününde destek olmayan birisi iyi gününde de olmasın hiç, sana değer vermeyen sevmeyen kimse için üzülme 🌹
18 Yorumla
Soran10 ayYaa cok teşekkür ederim çok artık geride biraktip ona dair herşeyi, unutuyorum acim dindi artik 1 ay zor oldu ama o sureci geçti gibi, zor bir sürecti kilo kaybi sürekli aglamalar namazda dahi agladim ve hatta tedavimi aksatmama sebep oldu o onu asla affetmicem ahimda gözyaşımda onunla, şükür ediyorum artık Allah beni kurtardi ondan biliyorum, desteginiz icin minnettarim, ayrılık değilde kanser olmak benim sucummuş gibi hissettirmesi ağır oldu benim için
- 10 ay
Rica ederimm ne demek.. 😊 amann kızzz ona mı kaldınn yahuuuu Allah önüne öyle bir kısmet çıkarsın kiiiii o'dan ayrıldığın için yatıp kalkıp şükür edesinnn 😂. Hastalığın geçti mi yoksa hâlâ devam mı ediyor? Durumun nasıl
Soran10 ayKemoterapi alıyorum, bu olayi da kemoterapi aldigimin 3. günü yaşattı üstelik hep üst üste geldi, Pazartesi pet cekinecegik tek duam temiz sonuçlar almak, diğer yandan 3 aylık kemoterapi aldim şimdi de 3 aylık akilli ilac alacağım
- 10 ay
Ayy inşallah Temiz çıkarr. Kızz beni de bilgilendir unutma
Soran10 ayYaa haberdar ederim tabiki , inşallah amiin amiin🙏🏻
- 10 ay
Kızzz sonuççç
Soran10 ayYarın sabah pet çekineceğim canim dua istiyorum🥺
- 10 ay
Ederimmmmm 🫠🫠🌹🥹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 ayÜzülme bizler buradayız gadası böyle olmasına sevin ileride yarı yolda kalmaktan böyle olmasi daha iyidir
00 Yorumla - Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u 10 ayZamanla geçer tedaviye odaklan
00 Yorumla
10 ayCanım benim kıyamam sana öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Şöyle düşün evlenince terk edilseydin? Öye bir adamın zaten senin yanında olması sana bir şey kazandırmazdı çünkü zaten adam değilmiş. Bence otur şükür et ki öyle bir karaktersizden kurtuldun, seni zor anında bırakan insan herşeyi yapmaya müsait dir unutma. Bu süreçte bence doğaya kendini teslim et, deniz, su sesi, toprağa ayak bas. İnan insana o kadar iyi geliyor ki, manzaraya karşı duygularını bir deftere yazıp kendinle sohbet edebilirsin mesela. Ben sürekli böyle yapıyorum ve Allaha sığın, mutlaka dualarını et inancın ne bilmiyorum ama maneviyata yönelmek sana çok iyi gelecek ve bu durumlarda moral motivasyon sana şifa bile olabilir. Kimse ettiğini yaşamadan ölmez unutma, terk eden terk edilir. Seni kocaman öpüyor ve sarılıyorum. Manevi olarak destek de istersen ekleyebilirsin seni dinlerim her zaman.
31 Yorumla
Soran10 ayÇok çok teşekkür ederim Allah razı olsun, ekledim sizi🌼
Sağlık konusunda 317 cevap paylaştı. Bunun vebalini ve bedelini öder sen hiç merak etme... Birini sevebilmiş olsaydım şayet kanser engel teşkil olmazdı... Milyarlarca hücreden oluşan canlının kendisi kansere yakalanma riski fazladır... Yani sadece kalıtsal yolla değil..
Çok geçmiş olsun..🙏
Umarım daha iyi bir insana denk gelirsin...65 Yorumla
Soran10 ayCok cok teşekkür ederim, dilerim ki ödesin bedelini, onca umut verdi beni kendine bile bile inandırip güvendirdi, kilo verdim tedavimi aksattip onun yüzünden çok cok zor sürecti kabimin agrisini günlerce hissettim çok zordu
Soran10 ayDilerim ki...🙏🏻
Kanser bulaşıcı ve genetik değil, o ucube dölleri bunu bilmiyor.
Ben çok sevdiğim, değer verdiğim birini çok genç yaşta olmasına rağmen bu illet yüzünden kaybettim. O yüzden, hislerini anlayamasamda, nelerle uğraştığını çok iyi anlıyorum.
O yüzden, O seni hak etmiyor, anlamıyor ve anlamaya çalışmıyor. Neden? Çünkü senin en ihtiyacın olan zamanda yanında olmak bu yükü seninle kaldırabilecek güçte biri değil, bir korkak ve menfaati için '- mış' olmak için yanında olacak olsa bile. Sana acıyarak bakacak, sana güç vermeyecek güçsüz bir müsvedde için üzülme.
Lütfen, güçlü ve metanetli ol. İyileşeceğine, çok çok mutlu olacağına ve mükemmel zamanların seni beklediğine inanıyorum. Her gecenin bir gündüzü vardır, bunu unutma.10 Yorumla
10 aySenin ne denli kıymetli olduğunu ve verilen değerin çok çok üstünde bir sevgi ve değer göreceğini ve göreceklerini bilselerdi inan kapından da yanından da ayrılmazlardı. Allah her insana iyiliğin idrakini Nasib etmez , sebebi ise buna layık olmamalarıdır. Sen kazanacaksın İnşallah lakin onlar seni kazanamadılar. Keşke diyor insan , keşke böyle bir sevdiğim olsa , yanında olsam en büyük destekçisi olabilsem diyor. Ben biliyorum ki , burada bir sevgili bir eş değil ama seni sevip sana değer verenler olarak , kimi arkadaş kimi abla kimi abi, kimi dost , olarak belki seni sevenler olarak buradayız. Üzüldüğünü düşünmüyorum. Sen buna üzülecek biri olmamalısın. Daha nitelikli bakış açın olduğunu düşünüyorum.
11 Yorumla- 10 ay
Rabbim en hayırlı en güzel şifalarını Nasib etsin. Amin. Dualarımızdasın 🌷🌷🌷
10 ay“Biliyorum çok ağır bir şey yaşadın, kalbinin ne kadar kırıldığını tahmin edebiliyorum. Ama inan bana, seni sırf böyle bir sebeple terk eden biri gerçek sevgiyi hiç bilmiyor. Senin değerin bir hastalıkla ölçülemez, senin kalbin, ruhun, varlığın her şeyden kıymetli. Belki acı veriyor ama aslında sana değer vermeyen birinden kurtuldun. Senin yanında gerçekten seven, iyi günde kötü günde bırakmayan biri olmalı. Sen çok güçlüsün ve çok değerlisin, bunu sakın unutma.”
12 Yorumla
Soran10 ayİyi ki varsınız iyi ki çok teşekkür ederim 🙏🏻
- 10 ay
rica ederim ne demek sende iyi ki varsın ve kıymetini bil❤️
Çok üzüldüm çocuk şart mıydı diye önce bi düşünemedi mi önemli olan sen değilmişsin demek çocuk için ilişki istiyormuş kurtulmuşsun umarım sadece seni ön planda tutup hayatının merkezine koyan biriyle karşılaşıp yeniden doğarsın. Daha sağlıklı günlerin olması dileğiyle 🤍
13 Yorumla
Soran10 aySevmemiş sevdigine inandırdi sadece, o cok zorlu 1 aylık toparlanma sürecinde emin oldum buna, ama ilahi adalete inanıyorum, sadece kendime odaklandim artık tek mücadelem iyileşmek🙏🏻
Soran10 ayDilerim ki.. Cok teşekkür ederim çok
Gizli Üye(25-29)10 ayO seni demek ki gerçekten sevmemiş. Sevse sırf hastasin diye terk etmezdi. Bence bu aşkınızın bir sınavı olmuş. O da bu sınavı kaybetmiş. Ben kanser değilim ama mesela benim de sağlık sorunlarım var. Bu yüzden beni istemeyecek kişi de zaten beni cidden sevmemiştir. Bu hayatta herkesin sağlık sorunları olabiliyor. Bu insani bir durum. Belki şu anda sağlık sorunu olmayan biriyle evlenecek ama belki evlendikten sonra bu kişinin sağlık sorunları ortaya çıkacak. O da bir ihtimal. Yani işte dediğim gibi sen boş ver. Seni olduğun gibi kabul eden birini bul. O sana gerçekten aşık olan kişidir çünkü
10 Yorumla
10 ayOnun ben cibiliyeti s kim. Böyle o evladından erkenden kurtulduğun için sevin. Bundan ne eş, ne de baba olur... Sen hastalığın için tedavine devam et ve moralini yüksek tut. Böyle o evlatları için üzülmek ayrı dursun, bir saniyeliğine aklına gelmesi bile fazla..
30 Yorumla
10 aySenin tek hatan yanlış adamı seçmen, tabi onun yanlış olduğunu başka türlü de anlayamazdın. Erkenden kurtulduğunu düşün. İleride başka sebeplerden de ayrılabilirdi. Sen mutlu olmaya bak. Boş insanların seni karamsar düşündürmesine izin verme. İyi olacağını bil (düşün demiyorum çünkü iyi olacaksın) ve hayatına odaklan
31 Yorumla- 10 ay
Moralini yüksek tutt. Her şey çok güzel olacak. Allah şifa versinn. Kanseri YENDİM. Mesajını bekliyoruzz
- Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı.
10 ayGeçmiş olsun sana diyecek kelime bulamıyorum çünkü ne desem kâr etmeyecek oncin bunu zamana bırak zamanla bununla yaşamayı öğrenin biliyorum bu biraz sana zor gelecek ama yapacak bişey yok maalesef. Burası ölümlü dünya insan sevdiğini her şekilde kaybedecekti zaten. En azından yol yakınken görmüş oldun onun gerçek yüzünü. Sen kendi tedavine bak düzelmeden de yeni bir ilişkiye başlama.
30 Yorumla Hayatta kendin dışında hiç kimse kalıcı değil. Hepsi hayatına girecek ve zamanı geldiğinde hayatından çıkacaklar. O yüzden bunlara takılma. Hastalığın için üzüldüm. Crsipr ve immunotherapy gibi yöntemler inanılmaz bir hızla gelişiyor. 5 yıla kalmaz kansere karşı çok ciddi ilerleme sağlanmış olacak. Bu tedaviler sana ulaşana kadar kendine iyi bak. Uygulanan tedavilere devam et. Bir de hayatın tadını çıkar ;)
30 Yorumla
10 ayAllah şifa versin. İnsanoğlu vefasız ve nankördur. Herkes her sorumluluğu taşıyacak kapasiteye ve yüreğe sahip değil. birtakım düşüncesiz beyin yoksunu insanlarin seni üzmesine izin vermeyeceksin herhalde. Allah gerçek yüzlerini bu vesileyle göstermiş seni kurtarmış. Kim kimi bu zamanda gerçekten seviyor ki? İnsanlar sadece şekle önem veriyor duygulara ruha önem vermiyor. Seni anlayacak başkası çıkar zaten. Hayırlı birini dile Allah tan. Böylesini ne yapacaksın? İmtihan bunlar
20 Yorumla
10 ayNekadar acı anlıyabılıyorum bende bırlıkte oldugum Sevgılımın kansere yakalandıktan sonra aylarca suren tedavı surecınde yanından bırkere ayrılmayısıma karsılık vefasını benı terkederek gösterdi. insanlar çok acımasız. Umarım hayatlarımıza iyi
İnsanlar cıkarlar20 Yorumla
10 ayAdam değilmiş erkenden öğrenmiş oldun sen daha iyi bilirsin ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR konunun sadece hastalıkla ilgisi yok. Kendini bırakma sağlığına dikkat et iyileş ve yoluna daha güçlü devam et öldürmeyen acı güçlendirir seni yıkılmaz yapar. Geçmiş olsun.
20 Yorumla
10 ayBence üzüleceğine sevin. Gerçekleri çok geç olmadan gördün. Hayattan mutlu olmak bu kadar kolay aslında. Rahatsızlığını da atlatacağına yürekten inan. Başarabilrceğinin farkında ol, yeter.
İki kere geçmiş olsun. Hem o gereksizden kurtulduğun için hem de rahatsızlığın için.20 Yorumla
10 ayZor bir durum heralde kimse zorluğa katlanmak istemiyor aslında evlilik iyi kötü günde denen bir şey daha bunun başında terk edilmek aslında kötümü kötü ama birde evlilikten sonra olması var onun için iyi olmuş diyebiliriz inşallah daha iyi birisi ile karşılaşırsın mutlu olursun hastalık bu kime ne zaman geleceği belli olmaz onun için kendini üzme inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşursun
20 Yorumla
10 ayBak ne olursa olsun ama ne olursa olsun bu olayı düşünme, öncelik hep senin sensin önemli olan, o karaktersiz çıkmış ailesi de dahil ama lütfen bak lütfen bu konuyu hiç ama hiç düşünme sen güçlü ol kendini topla kanseri yen inşallah emin ol senin için hayat çok daha güzel olacak öyle bir insandan kurtulmuşsun gerçek yüzünü görmüşsün bu konuda da üzülme olur mu hiç
10 Yorumla
10 aySevgi zor zamanlarda belli olur güzel günlerde yanında olup fırtınada kacan sevgi degil sadece çıkar ilişkisidir eminim sen çok güçlü bir kadinsin bu hastaliginda üstesinden geleceksin umudunu hiç yitirme yeter ki ALLAH tan kalpten dile o kalpten edilen hiçbir dua yi geri çevirmez çok geçmiş olsun🙏 💕❤
10 Yorumla
10 ayErkeklerin asla gerçek sevmediğine inanmaya başlayacağım. Kendilerini kabul eden biraz da seksi ve güzel biri olmasına bakıyorlar sanırım sadece. Beni kabul etsin yeter gibisinden. O erkekten de sana hayır gelmezmiş zaten. Ailesinin sözünden çıkmayan biriyle olmaz. Geçmiş olsun canım sana da.
10 YorumlaAşağılık şerefisz köpek sıkma canını sen daha güçlü çıkacaksın bu durumdan şu an en önemli olan sensin kimseyi kafaya takma enerjini düşüren herkesi çıkar hayatından sadece kendi sağlığın önceliğin olsun ve moral motivasyonunu asla düşürme ve beslenmene çok dikkat et yalnız değilsin merak etme ☺️
11 Yorumla- 10 ay
Yarın her şey yolunda gider umarım ve hastalığı yavaş yavaş atlatıyorsundur inşallah Allah kolaylıklar versin ama herşeye rağmen enerjini morailini yüksek tut bunu belki dışardan söylemek kolay gibi gelebilir sana ama bundan sonra sadece kendi sağlığınla ilgilen hiçbişiyin moralini bozmasına izin verme umuyorum kısa zamanda geçicek bu hastalık 💪 sen halledersin üstesinden gelirsin saygılar ☺️
Gizli Üye(25-29)10 ayÖncelikle geçmiş olsun kardeşim, şöyle düşün demek ki hayırlı biri olmayacaktı senin için, bu aşamada bitmesi daha iyi, hiç takma kafaya, hastalığın ilede ilgisi var diye düşünme toplumda görüyorsun artık evlenip ayrılmak çok fazla olan bir durum. Moralini yüksek tut, tedavine odaklan sadece, gez toz, sevdiklerinle vakit geçir takma kafana olumsuz düşünceleri, kitap oku boş vakitlerinde, komedi filmleri izleyebilirsin
40 YorumlaBir arkadaşım vardı Nişanlıyken kanser teşhisi konulmuş hastalık teşhisi konduktan sonra nişanlısı nişanı atmış. Aradan zaman geçmiş arkadaşım kanseri atlatmıştı. (Ben tanıdığımda hasta değildi.) sonra sevdiği birisi ile evlendi. Ama hastalık nedeniyle terk edilme olayını her anlatırken gözleri dolardı. Ve süreçleri çok ağır geçmiş. Allah güzellikler yaşatsın sana da onun gibi 🌸
23 Yorumla
Soran10 ayCok sevindim atlatmiş olmasını dilerim darisi başıma inşallah, o kadar aci zor bir sürec oluyor ki gerçekten kilo verdim tedavimi aksattim gunlerce agladim, cok zor oldu toparlanmam
Soran10 ayAllah razı olsun cok teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)10 ayBenim sevgilim de kanserdi. Son günümüze kadar hep yanında oldum. Bazı savaşlar dışarıda değil insanın içinde verilir.
Şu cümlesi hayatı bambaşka yaptı benim için,
Ben bu şekilde hasta olmaya da razıyım, yeterki yanımdan hiç ayrılma.
30 Yorumla
10 aySevdiklerinle bol bol vakit geçir ve gezmeye çalış. Bu yüzden streslenme lütfen. Eşin olmadığı için sana böyle bir borcu yok esasen. Herkes böyle bir yüce gönlü taşıyamaz. Hasta olan birine küsülmez bile bize öğretilen ama ailesi bile böyleyse şimdiden bitmesi iyi olmuş. O insanların daha imtihanları bitmedi. Şimdi sen hastasın ama o hastalığın onları bulmayacağının bir garantisi var mı? Sana değil de onlara yazık olacak gibime geliyor. Beddua bile etme ama döner dolaşır bazen.
13 Yorumla
Soran10 ayCok teşekkür ederim, sildim artık onu önüme bakıyor şükür ediyorum hem artık o gitti diye. Geziyorum çokca yine eski halime döndüm ve kahkahalarimi atiyor mutlu oluyorum arkdaşlarim ailem o kadar iyiler ki onlar şükür sebebim o kadar cok destek görüyorum ki şansliyim ben, her animi keyiflr yaşıyorum mücadeleme daha sımsıkı sarıldım çünkü savasim büyük ve kendimi cok seviyorum, ömürluk affetmeyecegik onuda gözyaşlarimla ahimla Rabbime havale ettim onu ailesini, onun da imtihaniydim belkide ama o gecemedi bu imtihani..
- 10 ay
Senin adına çok sevindim. Ailen ve arkadaşlarının desteğinin olması gerçekten büyük şans. Rabbim yolunu bahtını açık etsin ♥️
Soran10 ayÇok cok teşekkür ederim🌼
Bence sevinmelisin böyle bi adamla evlenip sonrasında kanser olduğunu öğrenseydin ne olacaktı bu döneminde belli olur seni gerçekten seven
22 Yorumla
Soran10 aySeviniyorum artık sürecide atlattım sayilir çünkü çok zor oldu ama oldu şükür ki
10 ayAllah yardımcın olsun. Tabii ki üzüleceksin, fakat üzülmek yerine şükretmelisin. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta durumundan uzak olabilen biriyle yollarınız en başta ayrılmış olması, ileride seni daha güçlü yapacaktır.
30 Yorumla
10 aySevmeyen birisiyle evlenmekten kurtulmuşsun sevse asla bırakmazdı dimi? Sen sevdiğin birisini bırakır mıydın?
11 Yorumla
Soran10 ayAsla birakmazdim o bile biliyordu bunu
10 ayÇok geçmiş olsun o adamdan ve ailesinden kurtulmuşsun kendini düşün moralini yüksek tut
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBenim de 5 senelik ilişkim vardı başımda tümör var dedi ailem akrabaların çocuğunuz olacak bu iş ilerisi için sorunlu dediler ama biz bikere yola çıkmıştık her koşulda benimsin dedim ve sonda öğrendim ki öyle bir hastalığı yokmuş ve üstüne üstün terk edilen de ben oldum hayat işte herkes bir şekil de kalbinin sınavını veriyor
29 Yorumla
Soran10 ayAcımasizca işte
Cevap sahibi10 ayHersey bahane Hersey sınav imtihan isyan etmemek lazım şükür etmemek lazım
Soran10 ayÖyle elbette ki, ama biliyorum ki Allah beni o vicdansiz insanlardan kurtardi
Cevap sahibi10 ayAynen öyle senin şer bildiğini Allah hayıra çevirir de bilemezsin bu arada Allahın sevgili külüymüşsün seni korumuş ve senin üstünde hesapları var sana burada çok güzel mesaj verilmiş değerini bil
Soran10 ayKesinlikle öyle ama inanıyorum ilahi adalete gözyaşlarimin kalbimin acisinin hesabimi Rabbim soracak
Cevap sahibi10 ayOna şüphe yok amannn iyi olsunlar be hatta bizden de çok iyi olsunlar bizim hesabımız onlarla değil Bizim hesabımızı yapanla işimiz olsun boş ver
Soran10 ayÖyle elbette ki, boşverdim artik hem
Cevap sahibi10 ayDavasına sadık olmayanlar bizim için bırak ayrılmayı ölmüştür trafik kazasında öldür onu ve ruhuna Fatiha oku beynine onun trafik kazasında öldügünğn telkinini ver bayram dan bayrama Fatiha oku ruhuna gönder
Soran10 ay1 ay oluyor içim sogudu ona karşı öldü olarak kabul etti kalbim artik hem
10 ayBu duruma tavsiye akıl verilmez ki belli ki içini dökmek için yazmışsın çok üzüldüm geçmiş olsun sana layık değilmiş kanser yenemeyeceğin bir şey değil değmeyecek birinin seni güçsüzleştirmesine izin verme❤️
20 YorumlaAh be güzel dostum seni çok iyi anlıyorum bende görev eğitiminde diz. kapamı kopardım ağır ameliyat oldum benide arayıp ben evleniyorum demişti ben o haldeyken
30 YorumlaSağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Teyzesini daha yakın zamanda kanserden kaybeden biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki, seni zor zamanlarında terk eden kimse eğer, illaki ettiklerini çekecektir.
Rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲🏻10 Yorumla
10 ayDerdi veren rabbim en kısa sürede dermanınıda verir inşallah üzülmeyin asla aileni ve yakınında sana destek olup yanında bulunan arkadaşlarını düşün ve hayata tutun en güzel şekilde …☺️
20 YorumlaOnu da suçlayamayiz senin için de zor bir süreç onu içinde. İnsan yükü ağır. Herkes böyle kriz donemlerini iyi yonetemez. En yakınlarımız bile ilgisiz kalabilir. Sen önüne bak sağlığını düşün, kendine odaklan şu an..
25 Yorumla
Soran10 ayAma daha arkdaşken anlattim ben ona herşeyi ameliyatıma dahi şahit oldu ben hep sonradan vazgececeksen hic başlamasin ilişkimiz dedim vazgeçmem yanındayım dedi hep onu asla affetmicem bu yüzden, beni bile bile kendine inandirdi guvendirdi hayal kurdurdu
Soran10 ayİşte bu yüzden dedim ailen öğrendiginde onlarin değil senin tepkin önemli benim için diye o zaman bile halledicez ben vazgecmicem dedi beni o kadar inandirip ikna etti ki bu yüzden affetmicem onu, yüzleşme gününde herşeyi yüzüne Söyledim aci cektigimi vs herşeyi bilsin nasil bir aciya sebep olduğunu diye. Tedavimi aksattim bu yüzden ben kilo verdim 1 ay oluyor henüz kendime geliyorum cok büyük yikikliga sebep oldu o bende
Soran10 ayArkdaşlarimla vakit geçiriyor geziyorum bu da çok iyi geliyor cok destekcim var şükür ki, ayrılık değil ki üzen kahreden kanser olmanın ben suçummuş gibi hissettirmeleri oldu beni en çok üzen bunlari yaşatan
10 ayBunu canlı dinledim onkoloji önünde beklerken bir bayandan, o kadar canı yanmışki ordakilere anlatıyordu, çocuga geçme olasılığını zaten genetik testinde biliyorlar onlar sana nankörlük etmiş
20 Yorumla
10 ayAllah şifa versin. En azından gerçek yüzünü görmüş oldun öyle düşün... İyi ki varsın, umarım hayatın bundan sonra heppp güzellikle geçer 🤍
30 Yorumla
10 ayAllah sifa versin
Morelini yüksek tut guclu ol
Birak varsin gitsin herkes hakk ettini bulur
Bu surecde kendine cok iyi bak30 Yorumla
10 ayİğrenç bi hareket :(
Ben de atlatım. ve hep yanımda oldular. ondan 1 sene sonra çocuğumuz oldu
30 Yorumla
10 ayÖncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın ve onun da zaten şimdi seni bu halinle bile üzdüyse elbet yaşar aynısını hiç merak etme tekrardan geçmiş olsun
11 Yorumla- 10 ay
Allah yardımcın olsun umarım her şey iyi olur güçlü dur hep
10 ayCanım öncelikle Allahh bol şifa versin. Kendine çok iyi bak bu dönemde lütfen kafandan onu atmaya calis. İnan hayırlısi olmuş en azından daha da ilerleyebilir di o oe ile. Bu zamanları atlatacağından inan şüphem yok. Umarım iyi olursun bir an önce. ✨🦢
10 YorumlaZor gününde yanında olmayan insana üzülmemek gerek diyeceğim ama bende çok üzüldüm zamanında ama senin morale çok ihtiyacın var böyle insanlara inat güçlü olacaksın kanseri de yenecek mutlu olacaksın herkese inat kendin için
14 Yorumla
Soran10 ayİyi olacağim onlarda inat, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Soran10 ayCok cok teşekkür ederim, inşallah
Sağlık konusunda 503 cevap paylaştı. Karaktersiz...
Bu adamdan kurtulduğun için şükret40 YorumlaAllah'ın seni koruduğunu unutma. Şu an çok üzgünsün ama Rabbim seni korumuş
40 Yorumla
10 ayAllah yardımcın olsun kimseye ihtiyacın yok senin sana ihtiyacın var bunu unutma Rabbım şifalar versin inşallah iyi olacaksın
20 YorumlaÇok sükür ki evliyken veya çocuğun varken böyle bir şey yasmaamısısn🌷
Rabbim tez vakitte acil Şifalar versin🦋💐
20 Yorumla
10 ayO seni zaten hiç sevmemiş sen de onu sevmemişsin sadece hasta ve zayıf bir kızın zaafını kullanarak sevgili olmuş
20 Yorumla
10 aysenı cok ıyı nalyorum ınsan en cok zoruna gıden sevdıgı deger verdıgı kısının vefasızlıgı onun bahcesınde acmayan bır cıcek oldugunu anlaman allah yardmcın olsun bundan sonra gul ıns ben vazgectım ınsanlara guvenım yok kalmadı allah ıyılerlre karsılastırsın senı.
23 Yorumla
Soran10 ayGüven verdi umut verdi sevdiğine inandım inandirdj vazgeçmeyecegini söyledi hep.. Cok teşekkür ederim
- 10 ay
aynı kaderı yasadık ben saglamdımda neoldu terkeldım yarı yolda bıraktı 12senemı yedı
- 10 ay
yanı yanlıs anlamada hastalıgım da yoktu gayet bahene bunlar seven ınsan hıcbırseyı herseyıyle sever degılmı ama allah yar ver yardmcın olsun
Eski sevgilin ve ailesi genetik bilmiyor sanırım.
Çoğu kanser kalıtsal değil.
Ayrılmak istemeyen kişi doktora götürüp bunu doktora sorabilirdi.
Kusura bakmayın ama o kişi yanlış kişiymiş.
(Sert bir teselli verdim sanırım)
Geçmiş olsun.
21 Yorumla
Soran10 ayEstağfurullah, herşeyi bilip hep yanındayım dedi oysa ki, zorlu bir sürecti ama atlattım şükür Allah kurtardi biliyorum ki,
Tebrikler Allah seni imtihan ediyor ve ibadet yaparak ulaşamayacağın mertebelere sabrederek ve
İsyan etmeyerek ulaşabilirsiniz
İnşallah20 Yorumla
10 aySen onu boş ver öyle insanlar için kendini üzme senin morale ihtiyacın var sen tedavine odaklan
30 YorumlaAyyyu pislikmis resmen
. Eden bulur merak etme.. sen sağlığına odaklan üzülme31 Yorumla- 10 ay
Eden bulur bu doğru. Ama kanser bitirir insani. Anlatma bana doktor. Dayım Dayım amcam amcam halam annemim kiz kardeşi ve babam kanserden gitti. Annem rahim kanseri gitti. Kanseri mi? İflah etmez doktor...
10 ayKendine inanıp güvenerek kimse olmasa da tek başına güçlü olacağına inanarak ☺️
30 Yorumla- Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı.
10 ayDaha iyilerini bulursun yeter ki kendini sev kendini öne koymadıkça böyle merdiven altı insan müsbetteleri ile karşılaşırsın hep
10 Yorumla Zor günde kaçar gider öylesinden hayır gelmez zaten. Ayrıca benim başıma gelmez diye düşünüyorlar ya çok komik
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayRabbim seni ve bütün hasta kardeşlerimin şifasını versin inşALLAH.
21 Yorumla- 10 ay
İnşallah amin
Gizli Üye(25-29)10 ayÖncelikle çok geçmiş olsun Rabbim inşallah en kısa sürede bu kötü hastalığının iyileşmesini nasip eder. En başından beri biliyordu ama ailesi baktı ki iş ciddileşti maalesef seni istemedi ve oğlanda ailesini dinleyip ilişkiyi sonlandırdı. Ama hiç üzülme sen onu değil o seni kaybetti. Bak burada kaç kişi senin yanındayız yalnız değilsin😊 şunuda paylaşmak istiyorum bende epilepsi hastası olduğum için terkedildim
20 Yorumla
10 aygeçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin
20 Yorumla
10 ayGeçmiş olsun güzel kız. Hayat çok güzel ve merhametli insanlar var. Bunu unutma.
22 Yorumla- 10 ay
Ben de nikaha bir ay nişandan döndüm zamanında
- 10 ay
Bütün güzel dualarımız seninle
- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası