3 ay

Kanserim diye terkedildim herşeyi bile bile?

Trabzonlu bir Ofluydu aynı şehirdeyiz tanıştık daha ortada bir ilişki yokken hastalıgimi tük detayıyla anlattim eğer iki gün sonra vagececeksen hiç başlamasin ilişki vs dedim, dedi hayır seviyorum seni vazgeçmem senden birlikte atlatacağız hastalığı sözleriyle inandım ciddi bir ilişki diye başladık planlar yapıyorduk annesiyle vs tanıştım görüştük ve sevdim çok hemde, o da sevdi sevgisinden şüphe etmedim hiç, ameliyat oldum destek oldu kemoterapiye başladım destek oldu, ailesine cesaret edip anlatamadi için hastalıgimi 9 ay sonunda ısrarlarımla ailesine anlattı hastalıgimi kemoterapi aldığım gün evde canimla cebelleşirken aradı görüntülü mutsuzdu ağlamakliydi babası ondan olan çocukta hasta olur demiş benim için buda aileme karşı gelemem mecbur ayrılmak zorundayız dedi ve o anda dedim ki bitsin ben sana hep dedim ailen karşı çıkarsa diye sen hep yanında duracagin diyordun niye beni inandırdın dedim ve telefonu kapatıp sildim o anda herşeyi bir yandanda kemoterapinin etkileriylr cebelleşiyordum ama bulantı vs ama nasıl canım acıyor tarifsiz hem kemoterapi hem onun yaptığı ikisi bir arada çok çok kötüydü... kemoterapi ilacım zar zor bitti güçlükle ama sürekli ağlıyorum kalbimin ağrısıni hissettim ilk defa hayatımda, gözyaşım hiç mi kurumaz günlerce tam 5 kilo vermiştim hatta yeme içme sıfırdi uyanıyorum ağlamaya başlıyordum uyku vs de yoktu çok kötü bir süreçti, sonra kemoterapi zamanım geldi ilacı almaya güç bulamadım kendimde reddettim tedaviyi o gün onun yüzünden onkoloji binasında oturdum ağladım doktorum geldi kızdı ölmek mi istiyorsun pes edemezsin ilacıni almak zorundasın dedi vs sonra zar zor iknayla kemoterapiyi aldım o günde ağlaya ağlaya... Çünkü babasının ondan olan çocukta hasta olur cümlesi inanılmaz canimi yakıyordu hasta olduğum için kendimi suçlu hissettirdiler bana. Hakkım helal değil asla ona ve ailesine bu yüzden
Kanserim diye terkedildim herşeyi bile bile?