Arkadaslar dun nisanlim ameliyat oldu, ama ondan oncesi gun iste gezdik filan, guzel giyin suslen filan dedi, bende neyse dedim ertesi gun ameliyat olcak diye guzel giyindim, sonunu mahfetti, yorgunum bir otele gidelim biraz dinlenip oyle geri yola cikariz dedi, ya otelciye rezil oldum adam nisanli oldugumuzu bilmiyo kim bilir ne dusundu, sonra iste soz vermisti dokunmicam diye yinede rahat durmadi, bende simdi hazmedemiyorum, sozunde durmadi diye, vede beni oyle otel koselerinde rezil etti diye, dun ameliyat oldu ziyaretine gitmedim, aradi beni sordu ben hic kisadan konustum, vicdanimda rahat degil, kansermis ne yapcagimi bilmiyorum, ölum korkusu yasanan yanlislari unuturuyor, ama gururum vicdansizliga surukluyor, bilmiyorum ne yapim?
Cevabın nedir?
+1 yılAdam hiçbir şeyi sana zorla yapmamış ki birine kızacaksan kendine kız, gitmeyebilirdin, kalmayabilirdin, dokundurmayabilirdin bu kadar basit. O gün bırakmak gelmemiş içinden ama sonrasında kanser birini bırakmayı için el veriyor
11 Yorumla
Soran+1 yılGittim cunku gel son gun gezelim dedi, uzaga gittik ve gercekten yol yorgunu sandim, bittik bir sekilde duruyodu, kaza yapar diye dinlensin bir saat filan oyuzden kabul ettim, kalmadimki o gun otelden kavgayla ayrildik, yittim ama erkek gucuyle kadinin gucu birmi? o gun birakmadim cunku bana dediki benden ayrilirsan ben yarinki ameliyata girmem sende öldum diye sevinirsin dedi, bende hayir birakmiyom seni dedim, tamam ozaman ameliyat olurum dedi, simdiyse vucudu ameliyata tepki vermiyo bilmiyorum simdi kafam karisik vicdanim rahat degil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNisanlinla yasadigin seyler bu kadar zoruna gidiyorsa sen o adama aşık bile degilsin. Milletin ne dusunecegini umursamayacaksan nisanlini sormadigin icin nisanlinin ne dusuneeginide umursa.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa beni otele sanki sadece bir sey icin goturmus gibi oldu, madem uyumican niyetin farkli ozaman beni salak yerine koyupta goturme, ben yorgundu gercekten dinlenmek icin gidiyo sandim oyuzden bukadar zoruma gitti
Cevap sahibi+1 yılTamam da ameliyat oldugunda arayip sormaman hatta yanina gitmemen hangi mantiga sigiyor? Sevgilin degil Nişanlın.
Soran+1 yılAma niye salak yerine koyuyo, hemde otelci bile beni sey zannetti, niye beni elaleme rezil ediyor gururum incindi :/ agir geliyo, sevgimden daha baskin cikti bu duygu, sanki sevgili sökup atti icimden hic bisi hissetmiyorum, oysa ben onu ölecek kadar seviyodum, o derece agrima gitti
Cevap sahibi+1 yılBunu onunla konuşursun. Gonlunu alir alamazsa da nisani atarsin. Ama seninde yaptigin hata. Onunkide hata konusup anlasabilirsiniz
Soran+1 yılKonusursam yine kancam yalanlarina
Soran+1 yılCunku hala seviyorum
terk et adamı, ölsün gitsin sanane.
tecavüz etti sanırım sana.
ver polise tutuklasınlar... gebersin hapishane köşelerinde...025 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama ölcek okadarini yapamam merhametim el vermiyo :/ biraktim onu sadece kafam karisti hastaligi kafai karistirdi bilmiyorum ayrildim
Soran+1 yılevet :/
- +1 yıl
evlen onunla, dinle beni... ölecek nasıl olsa değil mi... kısa yoldan emekli olursun. dulmaşı alırsın... illaki mirasını da alırsın... ölene kadar cinsellikte yaşayamaz.. böylesine bunu yapacaksın... evlen onunla... biraz garip gelecek ama.. polise veremiyorsan. hem namusunuda temizlemiş olursun... cidden düşün. kimin ne dediğine bakma.
Soran+1 yılHahaah dedigine bak:) öyle birinin arkasindan tek bir kurus bile istemem, benden uzak olsun, evliligen bile katlanaimiyorum, sesine bile katlanamiyorum, bilmiyorum :( cok kotuyum :/ ona ayit hic bisi istemiyorum, sadece cok uzak olmak istiyorum herseyden, uzak kalmak istiyorum
Soran+1 yılHaha :D yasasin kotuluk bu lafi baydir duymamistim :D o Şu an zaten diyetini öduyor, bensizlik ona Şu an en agir cezadir beni kaybetti
- +1 yıl
bekaretin gitmiş... bu 1...
ikincisi velevki ilerde evlenmek istedin, adam sana soraacak ne oldu bekaretine ne diyeceksin? tecavüz etti. okey. ne yaptın adama? dava açtın ne kadarceza aldı? dava açmadım, kanser oldu öldü. adam doğru olsa bile yemez bunu.. hankında iyi düşünmez. ama kocam öldü dersen iş degişir. emekli maaşı almanda cabası, devir ekonomi devri, adam geberdiğinle kalsın. sen paranı al , dediğim gibi namusun temizlenecek, üstüne para alacaksın... akıllı yatırım diye buna derler. nasıl olsa adamın kuş da kalkmaz bu saatten sonra. cidden bunu düşün.
Soran+1 yılAslinda dogru, ben nasi dicem boyle boyel oldu diye inanmazlarki, bide ustune canimdan olururm ://
Soran+1 yılNamus diyip öldururler, belkide evlenmek en iyi cözum, baska carem yok
Soran+1 yılHaklissin bana inanmicaklar
Soran+1 yılBen illerisini dusunemedim :/ tsk ederim gercekten tsk ederim
- +1 yıl
dediğimi yap sen. en mantıklısı bu... hazır adam nişanlın... ver gazı al nikahına, kuşta çalışmaz, ölmese bile çalışmaz kanserde gider testisler filan. kanserse zaten ölür. ölünce sgk da 900 günü varsa digortası, hoppp meklilikte var. toplu para filan. mezarına işersin pisliğin yersin parasını. sonra hayatını yeniden kurarsın. ama bu sefer aptal olmak insanlara tam anlamı ile güvenme. bak valla kimse inanmaz sana... mahkemeye ver veya evlen.
Soran+1 yılEvlencem, ama ölmesin, ben bosaniyim ondan, ya ölmesin bensizligi bir hissetsin böyle ölup gitmek olmaz, hem adimi temizlerim, hemde yoklugumu hissetsin yaptigi yanlisi anlassin yanlsini anlamasini istiyorum, onunda benim gibi cani yansin istiyorum
Soran+1 yılHaha ya erkekler icin kus bukadar önemlimi gercekten? Niye ama niye? Ben anlamiyorum, niye herseyi buna bagliyorlar neden bukadar önemli, tamam dicem evlencem dicem
Soran+1 yılHahahahah 😂 niyeki hatun adayi olmak kötu bisimi, gerci sende haklisin, bayan olmak böyle bir devirde zor, böyle bir dunyada zor
Soran+1 yılErkeksin ama adam gibi adamsin, iste senin gibilere erkek derler, en azindan kadinlarin ne zor bir durumdq oldugunu anliyosun, digerleri ise sadece kadinlari zor duruma sokmaktan baska bisi degiller, sonrada erkeklikten bahsederler, ilk defa bayanlari gercekten anliyan birini göruyorum, normalde hepsi anlattigin gibi, iste senin gibilere erkek derler, kadinlara deger veriyosun kadinlari ne sorunlari oldugunu anliyosun
- +1 yıl
biz bu saçları değişrmende ağarmadık..
Tecrübe yenilmiş kazıkların toplamıdır derler.
benim yediğim kazıkları bilsen, hadi len oradan dersin.
ilk eşim öldü, doğumdan 5 gün sonra. iki harika kızım var. tanrıya şükür.. ikinci evliliği yaptım hani erkeğiz zina yapmayalım dedik, karı 6 ay sonra bana ihanet etti. adamı ve karıyı hastanelik ettim. adam evliydi. adamın karısını ve kızını gındılladım. bende kötüyüm aslında biraz.
ama dürüstüm, verdiğinin fazlasını veririm. iyisen iyiyim, kötüsen kötüyüm, acımam vallahi, ama iyisen , dürüstsen, hata yapsanda ahlaki hata olmadan. ses etmem, insanız , beşeriz hata bizler için, biz anamızdan kusursuz doğmadık... bak buraya yazdım herşeyi özelime gel demedim, demem de, sen bir bayansın, bunu saygısızlık görürüm dersem. gelmek isteyen kendi gelir. o ka. :;)))
Soran+1 yılVayy ilk defa biri boyle diyo, normalde hemen özele gel filan gibisinden diyorlar, bende hep dusunuyodum ben nayanil filan neden özele geliyim gibisinden, ama benim gibi dusunun biri daha var ustelik bir erkek, acikcasi cok sasirtici, dediklerinin hepsinide dogruluk payi var bende öyleyim, ama kadin ve kiza yaptiklarin onlar oyun disiydi onlar sana hic birsey yapmadilar, sen sala yapanlarin belasini vermissin zaten, ama esinin sana boyle birsey yapmasi bence seni hak etmedigi anlamina gelir, senin seviyen ona baya fazla gelmis kaldiramamis seni, oyuzden senin seviyende olan birisi cikar karsina, aslinda iyi birisinde sadece fazla kötuluk görmussun buyuzden zirh kaplamissin kendini koruma amacli, illerde dogru insan ciktiginda karsina zirhini indirirsin, ama dgoru kisiye yoksa kilic darbeleri agir olur
- +1 yıl
hayatımda bir kadın var. psikoloğum. hatun bana aşık oldu.
eh bizde eşek değiliz. verdik karşılığını.
hatun beni düzeltecem diye psikolojisini bozacak diye korkuyorum :)
kadınım yabancı, bende orada yaşıyorum TR de değilim. genelde türk kzılarından uzak duruyorum. kiminle konuştuysam ragmetli annenim ısrarı ile ya ev istediler ya da kızlarımı istemediler. bende vaz geçtim Türk kızından. vel hasıl böyle işte. hayat hepimiz için acımasız. - +1 yıl
al hediyem olsun sana. gece gece iyi gider dinleyebilirsin umarım.
https://youtu.be/ja-1OZ4iIsc
Soran+1 yılHaha ayni durumdayim gercekten
+1 yılOtel koselerinde surundurdu ne demek, hem otelcinin fikri neden umrundaki seni coktan unutmstr bile
03 Yorumla
Soran+1 yılYa otelcinin bakisini ben unutamiyorum? adam cok pis pis bakiyodu, ya cok pis bakiyodu, dusuncesi neden önemli cunku gururum incindi beni böyle baskalarina karsi kucuk dusurmesi, onlarin o pis nefsini kabartmasi, madem nisanlinim ozaman bekleye bilirdin, otel odalarina goturupte millete maskara yapmazdi, otelci bana affedersin ama seymisim gözuyle bakti, sence senin umrunda olmazmi? Sen esin olacak kisiyi otele gotur sonra millet yan gozle baksin, icinden yanlis seyler dusunsunler sen hazmede bilirmisin benim gururum incindi
- +1 yıl
Bende nisanlimin sinavlari varken farkli sehirde otellerde beraber kaldik, insanlarin nefsi hep kabarik yolda otobuste markette , insanlarin nasi dusundugunu biraktigin an mutlu olmayi basarabilirsin cunku insanlar surekli bisi dusunecek..
Soran+1 yılAma nasi desem, beni suslendirdi oraya o sekil getirdi, kendimi kotu hissettim, hemde niye durust olmadi, hem niye iyi niyetimi suistimal ettiki, uyku bahanesiyle zorla goturdu, made niyetin buydu bilmiyorum hastasin dimi daha guzel daha farkli gecire vilirdik, beni altzm yerine koymasina gerek yoktuki? Tamam nisanli olarak gitmisiniz ama sizin niyetiniz farkli, onun niyeti farkli, sen nisanlini yalanlarla dolanlarla otelere goturupte bisiler mi yaptin, arada cok fark var
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
+1 yılsirf bana dokunabilmek icin otel odasina sürükleyen bir adamla asla olmazdim, böyle bir olaydan sonra da yolumu bir ömür ayirirdim ondan
13 Yorumla
Soran+1 yılSonunda benim gibi dusunen biri, ama bide vicdanim rahat degil ne yapcam, ustelik oda degil, bana uyicam diyip salak yerine koymasi, bende masumca diyomki yazik onca yol geldi uyusun dinlensin biraz, yok ya ne uyumasi, ustune bide otelciye rezil oldum kim bilir ne dusunduler biz oraya gelince demistir hatun suslenmis puslenmis buraya getirmis, ya bilmiyorum cok kotu oldul bide ustune okadar suslendirdi beni, dedim morel olsun yarin ameliyata gircek, yemek yeriz hem birazda guzel gorukuyum mutlu olsun dedim, suslen demesinde ayri bir maksat varmis bilmiyorum benmi yanlis dusunuyorum :( diyo maksadim dinlenmekti bide ölmeden önce seni bir kee suslu göruyum dedi ya dedikleri dogruysa ya da benmi hala saf gibi davraniyorim?
- +1 yıl
suc sende kapiyi cekip gidemedin mi?
Soran+1 yılNasi gitcem taa nereye gittik bir bilsen, araba onda hersey onda, yayanmi gelim, bide sadece oda degil zaten gucum yetmedi, morelmen okadar coktumki agliyamaeim bile, eve gittigimde aglamak istedim agliyamadil bile, butun duygularim yok olmus gibi, nasi gitcektim, gercekten uyicak sandim, zaten sonrasindada olan oldu, guvendim, ama guvenimi oyle bir yiktiki beni kaybettigine cok pisman olcak cok
+1 yılİstemediğim halde bana dokunan sevgili kanserden ölebilir umrumda olmaz
Affetme sürünsün03 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim, zaten affetmek istesemde icimdeki ben affetmiyo :/ sadece vicdanimla benligim arasinda kaldim :/
- +1 yıl
Bir tacizci beni eksilemiş cehenneme kadar yolun var iblis
Soran+1 yılHahaha cok super tepki veriyosun 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam gidecek son zamanda bir şeyler yaşamak istemiş kızma ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle dusundum, ama durust ola bilirdi, ben saf gibi inandim uyicak galiba dedim, ya beni okadar suslendirip otellere goturuyor ben bunun neresini affedimki? Gururum incindi, tamam dediign dogruda ama rezil etmesimi, yoksa salak yerine koymasimi, bilmiyorum?
Sana ne yaptı oteldet neden nefret ettin?
00 YorumlaZiyarete git bukonuyu sonra tartisirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılOzaman affetmis olmazmiyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSil gitsin ya zorla sahip olmus güzel kardeşim
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin oyel yapcam bosuna vicdan yapiyorum dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet.
+1 yılSenin aklın yok mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Senin için yanlış olanı bilmediğin için
Soran+1 yılTamam iste yanlisi fark ettim benim en buyuk yanlisim beni gercekten seviyo sanmam, kimse beni sevmiyo, aklim yok evet, ilk defa biri beni gercekten seviyo dedim, gercekten seven yok, sevgi diye bisi cikarmislar, ama kullanmaktan baska birsey degil
+1 yılNe kanserli?
013 Yorumla
Soran+1 yılIdrar kesesi kanseri :/
Soran+1 yılBelki tum vucuda yayilmis ola bilir doktorlar umutsuz konusuyo
- +1 yıl
Sen neden otele gitmek istemedin kötü niyetli olduğunu mu düşündün?
Soran+1 yılOtele gittik, ama ben neden gitmek istemedim cunku, ya bana sacma geldi nisanli cift olarak simdiden otellere filan gitmek, genelde erkekler yanlarina fuhus yapan kafinlari göturuyorlar otellere, yani toplum bunu dusunuyo, evlilik cuzdanini gostermedigin surece sana o gozle bakiyolar, zaten resepsiyondakide belli etti kendisini, bakislariyla bile taciz eder gibi bakiyodu, ondan gururum incindi, gercekten yorgun diye gittik oda niyetini bu sekilde belli etmis oldu, zaten gururumu yere alarak gittim ustune bide iyi niyetimden boyle suïstimal etmesi, madem niyetin bozuktu beni kerkz yerine koymasaydin bilmiyorum öfkelenemiyorum bilene okadar zoruma gidiyo, sinirlensem belki öfkem gececek ama olmuyo öfkelenemiyorum bilene hic gecmicek bu biliyorum
Soran+1 yılTatil oteli degil, nasi desem hani oyle kafana gore bir otelle hemen gidersin ya, sanki ke bilim ya hemen herseyi yapim oyle doneriz havasindaydi, affetmicem onu, beni o insnalara karsi kucuk dusurmesini, beni kendime karsi bile kotu hissetirdi keske hep insanlarda iyi niyet aramasam, iyi niyet filan kalmamis, keske o sekilde yola cikarsaydim kaza filan yapiyosada yapsin en azindan ne bilim :/
- +1 yıl
Ama hasta kanserli tehlikeli beddua etme bence
Soran+1 yılYok beddua etmem, sadece kendime kiziyorum, herkez yalanci olmus en sevdigin bile
- +1 yıl
Senin yas kaç? Nerde tanıştın nişanlı la? Yeni mi kamser oldu? Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılBenim yas 21, dort senedir taniyorum, ben kaza gecirdim carpan kiside oydu :) yeni kanser oldu, gercekten bilmiyorum :(((( ne yapcagimi bilmiyorum
- +1 yıl
Yanlış anlama tecavüz etti ya seni bozdu mu peki? Yaptığı hoş değil ama hasta halde uçkurunu düşünmesi
Soran+1 yıl:/ evet
- +1 yıl
Kötü olmuş bence ayrılmalısın hem onu görüp üzülme sin artık tavsiyem bu
Soran+1 yılEvet oyle yaocam, sadece bir an merhametime yenik dusup ondan bu soruyu sordum ama dusundukce dahada sinirleniyorum
Git ziyarete
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki nicin?
Soran+1 yılOzaman affettim sancak? Yine herseyi tekrarlicak
Soran+1 yılBende boyle dusundum, ama artik tahamul edemiyorum nasi morel vercem? Biliyorum tutamicam kendimi kavga etcez, ama morel vermek istiyorum benim yuzumden ölurse cok uzulurum, ama icimdende gelmiyo yanina gitmek onu gormek sesini duymak hic bisi istemiyorum
Soran+1 yıl:/ artik kimseye uzulmuyorum, orda onun sayesinde butun duygularimi yitirdim
Soran+1 yılUmarim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih