Kolon kanseri olduğumu öğrendim, tedavi harici artık nasıl geçirmeliyim hayatı?

Bugün dünyam başıma yıkıldı.

Arkadaşlar , burda uzun süredir var olan bir üyeyim . Yeniler hariç çoğu insanla tanışmışlığım konuşmuşluğum var , ama gizleniyorum bugün

Çünkü dünkü tetkiklerin snuçları belli oldu , sabahtan beridir kafayı yiycem o derece dertliyim . Yapılan sonuçlara göre kolon kanseriyim .

B safhasındaymış . Yani yakında kemoterapiye başlayacağım .

Bense daha bir hafta öncesine kadar huzurlu mutlu bir insandım , birileri ile tanışıp mutlu bir hayat sürmek için uğraşıyordum , şimdi o umutlarım o mutluluğumun hepsini yitirdim . Sevdiğim dostlarımdan da uzaklaşacağım artık . Sonu belli bazı şeylerin . Kimseye de umut veremem artık , kız arkadaşım zaten yok ama olmak üzereydi . Onla da vedalaşırım birazdan . Ailen destek olur derseniz . zaten anne baba ve abimi 13 sene önce kaybettim tek yaşıyordum . Soru nerde derseniz . tedavi harici artık nasıl geçirmeliyim hayatı? neler yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap veren herkese teşekkür ederim .

Çok güzel öneriler , moral demişsiniz yüksek tut demişsiniz.

Moralimi yüksek tutmam için bir sebebim bile yok aslında

Zaten kimsem yok çok yakın olarak etrafımda .

Dün buraya yazdıktan sonra çocuk esirgemeye gittim ziyaret ettim ,ordakilerin yalnızlıklarını paylaştım. Bugun de huzurevine gidicem birşeyler alıp . Ama hala moralim feci halde bozuk .
Güncellemeler
+1 yıl
Kimsem yok

Kemoterapiye gitmeme kararı aldım . Kimse de bana baksın istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bir gün daha geçti ömrümden , bir günü daha tükettik boşa oksijen alarak. Ne işe yaradık sanki

Yedik içtik gezdik eğlendik . Hayattaki edindiğim misyonu bir kenara bıraktım , artık ne yapacak işlerim ne insanlar ne de hayallerim önemli benim için . Plansız yaşamayı seçiyorum artık .

Kemoterapi için tekrar aradılar . Umrumda değil .
Kolon kanseri olduğumu öğrendim, tedavi harici artık nasıl geçirmeliyim hayatı?