mesela esneme hareketi ile nefes alıyprum çok nadir burun paikolog saçma sapan ilaçlar yazdı kullanmadım internette yan etkilerine baktım çok ağırdı ekim ayında uçağa binmem lazım nasıl yapıcam bilmiyoeum😔
mesela esneme hareketi ile nefes alıyprum çok nadir burun paikolog saçma sapan ilaçlar yazdı kullanmadım internette yan etkilerine baktım çok ağırdı ekim ayında uçağa binmem lazım nasıl yapıcam bilmiyoeum😔
Yan etkiler her ilaçta bulunur. Bunlar etkin maddeye alerjisi olanlar için yazılır. Yani %100 sana zarar vermezler. Ama kullanmazsan maalesef esneme hareketi ile nefes almaya devam edersin.
Anksiyete psikoterapi ile kontrol alına alınabilir zamanla. Ama fiziksel semptomları rahatlatmak için ilaçtan yardım alınır. Kaygıyı tamamen yok etmese de, Daha normal düzeyde bir gün geçirmeni sağlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pskolojinle ilgili bir problem oldugunu hissediyormusun.
anksiyetem var psikolog tanı ooymuştu
Ben de koydum tam oldu
Panik atak hastası mısın?
anksiyetem var ama by kadar sıkıntı olacağını düşğnmemiştim
Düzenli kullandığın ilaç var mı
Tekrar prof. destek alman lazım ve ilaçları kullanman lazım..
ya mesela sevgilim yanımdayken hiçbiri yok gayet normalim ilacım o galiba odlakskdkd
Konuşmak ister misin..
Yarım saate kalmaz öleceksin
Panik atak
anksiyetem var ama by kadar sıkıntı olacağını düşğnmemiştim
YAB tanısı ise belirtiler daha ağır olur ama sakin ol korktuğun kadar büyük bir problem yok
nefesim kesilmez değil mi😔
Asla öyle bir durum yok. Nefes egzersizi yapmanı öneririm.
Yan etkiler her ilaçta bulunur. Bunlar etkin maddeye alerjisi olanlar için yazılır. Yani %100 sana zarar vermezler. Ama kullanmazsan maalesef esneme hareketi ile nefes almaya devam edersin.
haklısın öyle yapacağım ama mesela düzelme ihtimali var mı
Anksiyete psikoterapi ile kontrol alına alınabilir zamanla. Ama fiziksel semptomları rahatlatmak için ilaçtan yardım alınır. Kaygıyı tamamen yok etmese de, Daha normal düzeyde bir gün geçirmeni sağlar
ya mesela sevgilim yanımdayken hiçbiri yok gayet normalim ilacım o galiba odlakskdkd
Güvendiğin insanın yanında kaygı düzeyin azalır. Bu normal bi durum
ben kaygıyı azaltmaya çalışacağım
Geçmiş olsun
teşekkür ederimmm yardım ettin😇
🤍🤍