Çok içiyordum tiroid hastasıyım birde sürekli canım istiyor alıştı vücut hastayım yüzüm cildim kötü oluyor enerjim düşüyor içtiğim zaman fark ediyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valla bende bir şey var elektronik gibi bir iki neves alıyorum 3 saat falan sigara dumanı içmiyorum artık şimdilerde daha iyim iyi hisediyorum kendimi..
Sigara duman zehiri harbidende cigeri kötlüyor nefes alıs veriş ciltdin güzelliğini ve hareketini kısitlıyor sigara içimini baya düşurdüm.
Champix onunla bıraktım hemde kısa sürede
Bendemi alsam
Çok yararını görürsün de bulabilirmisin reçetesiz vermiyorlar
Tiroidi kötü mü etkiliyomuş
Evet
Daha önce bırakmaya çalıştınız mi?
Azaltmaya çalştm
Ama bir şekilde tamamen bırakmanız lazım sağlığınız için hani şu anda bilmiyorum sizin ne derece etkiliyor ilerisi için gerçekten çok kötü olabilir. Başka şeylerle zaman geçirin spor yapan yürüyüş yapın size birden bırakın demiyorum ama azalta azalta azaltı bırakmaya çalısin
Çok pis ya kolum kaldıramıyorum içince fazla özellikle pis kokusu var bide
Ama işte bu ilerleyen zamanlarda sağlığımızı daha çok etkileyecektir şu anda Gerçekten sizin azminiz ve kararınız sizi bu illetten kurtaracaktır. Sağlam bir iradeniz olduğunu düşünüyorum bence başarabilirsiniz bakın size zarar verdiğinin farkındasınız zaten bu bile bir başlangıçtır
Teşekkür ederim inşallah en azından azaltmayı başardım zor olsada darısı bırakmama inş
İnşallah umarım sizin için en iyisi olur
İnşallah sizin kullandnzmı hiç
Ben bugüne kadar ne sigara içtim ne alkol aldım Tam bir Yeşilayciyim🙂
Çok iyi☺️kahve çay içermisiniz
Evet kahve ve çay benim için vazgeçilmezdir.. özellikle sabah uyandigim da güne kahvesiz baslayamam. Siz peki?
Bende günde bir tane kahve iki bardakta çay içmeyi seviyorum çok içince kahvede rahatsız ediyor beni
Benim de kahve konusunda biraz dikkatli olmam lazım sanırım. Şu an bile elimde kahve var
Gündüz bir fincan yeterli diye düşünüyorum
Günde 4-5 defa içiyorum. Çayı çok açık içerim ama
Kahvede fazlası zarar günde bir iki fincan geçmeyin kafein var ya ben 4 ne içsem kalp çarpntıdan duramam uyuyamamda akşam😂
Ya ben sanırım sporcu olmamın ekmeğini yiyorum beden eğitimi öğretmenim her zaman sporla iç içe olduğum için çok fazla etkilemiyor beni. Ama bazen gerçekten o kadar abartıyorum ki benim de çarpıntım olabiliyor 😂
Ne güzel beden öğretmeni sigara içmediğiniz ama en güzeli bende komple keseyim sigarayı spora gitmeyi düşünüyorum sigara içip spor yapınca iyi olmuyor😂
Aslında çok güzel olur sigarayı bırakıp spora da başlamanız sizin için inanılmaz bir değişim olur hem kendinizi daha rahat hissederseniz hem de zaten spor yaptığınız zaman mutlu olursunuz 🙂
Ne gibi sporlar önerirsiniz bana beden öğretmenisiniz☺️ ya ondan sormak istedim belki daha iyi başarılı olurum
Mesela pilatese başlayabilirsiniz O sizin için de çok güzel olabilir. Daha önce Peki hiç yaptınız mı?
Plates hiç yapmadm
Bence deneyebilirsiniz ve eminim çok hoşunuza gider fizik olarak da gerçekten sizi çok daha fazla güzelleştirebilir ve özgüveninizi daha da artırır
Topu oluyor sanırsam plates o şartmı yoksa düz zeminemi nasıl yapabilirim
Şu şekilde söyleyebilirim eğer evde yapacaksanız pilatesle ilgili videolar var onlara bakıp da yapabilirsiniz Ama yok gidebileceğiniz bir salon varsa özel öğretmen eşliğinde çalışırsanız sizin için çok daha iyi olur
Anladm peki teşekkür ederim bilginiz için
Rica ederim Umarım bir nebze de olsa size yardımcı olabilmişimdir. Bu Azime hırkla bırakabileceğinizi düşünüyorum bence siz de o güç var
İnşallah evet içimde var başta sigarayı bırakıp sonrada spora başlamayı düşünüyorum☺️
Spora en kısa sürede başlayın lütfen 🙂 yarın yarın demeden
Hergünmü yapayım birde bir saatmi
İlk başlarda her gün yapabilirsiniz ama süreleri çok uzun tutmayın vücut ham olabilir daha sonra daha sonra arttırabilirsiniz baktınız ilk günlerde ağrınız oldu arada dinlenebilirsiniz 🙂
irade de bitiyor
Aynen ben