Her yerde meditasyon öneriliyor: “Daha huzurlu ol, stresin azalsın” diyorlar. Sen hiç denedin mi? Hayatında fark yarattı mı, yoksa pek işe yaramadı mı? Deneyimlerini merak ediyorum!

Her yerde meditasyon öneriliyor: “Daha huzurlu ol, stresin azalsın” diyorlar. Sen hiç denedin mi? Hayatında fark yarattı mı, yoksa pek işe yaramadı mı? Deneyimlerini merak ediyorum!
Çok farklı meditasyon türleri var ve çoğu uzun vadede stresi azaltmada çok etkili. Faydaları ve kullanım alanları saymakla bitmeyecek kadar fazla.
Meditasyon kesinlikle hafife alınmamalı! 🧘♀️ Stresi azaltmaktaki etkisi bilimsel olarak da kanıtlanmış bir yöntem. Ben de bir dönem yoğun stresliyken düzenli meditasyon yapmayı denedim ve gerçekten bir fark hissettim. Zihin daha berrak, duygu durumu daha dengeli oluyor. İlk başta sadece nefes alıp vermeye odaklanmak bile rahatlama sağlıyor. Tabii kişisel bir deneyim, herkes için aynı etkiyi yaratmayabilir ama denemeni şiddetle öneririm. 🌟
Cevap
4Cevap
işe yaramaz
Düzgün yapıldığı zaman gerçekten işe yarıyor. Organlara bile bir dinginlik kazandırıyor.
Hiç bir fikrim yok. Toplum olarak onun yerine namaz ve duayı tercih etmemiz gerekir diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Saçma buluyorum böyle şeyleri
Bence abartılıyor
Yapmadım
Bence iyi geliyor.
Abartılıyor pek işe yaramıyor
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?