ölüm gibi yani. aklıma geldi yine beynime de engel olamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Başkalarına zarar veririm kendime niye verim bilerek trafiğe çıkardim illa kavga olur diye şimdi cezalar geldi mecbur yolda millete çarpa çarpa yürüyoruz kavga çıksın diye
İlaç tedavisi görmen lazım. Kendine ne yapmak geliyor aklına
Ne bir ders verebilmiş olursun ne de çözüme ulaşmış; dolayısıyla sırf boş yere olacağı için değmez
ders verecek kimsem yok ki bu sıkıcılıktan kurtulmak istiyorum
Sıkıcılık dediğin şey evrenin varlığı gibi, sonsuz ve sürekli, kurtuluş imkansız
Kendine hakim ol bir uğraş edin boş kalmamaya çalış elbette hepimiz bir gün ölecrğiz ama bunu kendi ellerinle kendine yapma uzun bir süre boş kalmamaya çalış
Biraz açıklarmısın bi hastalıktan dolayı mı yoksa başka bişeymi
hastalığım yok yalnızım
Kaç yaşındasın ve yalnızlıktan kastın arkadaş olarakmı erkek olarakmı yani demek istediğim bi travma ne biliyim hayatında bi olay olmuştur ondan sonra bunu düşünmeye başlamışsındır
20 yaşındayım küçüklükten beridir var zaten bu düşünce 6. sınıfta hapları karıştırıp son anda birinin gelmesiyle çöpe attığımı hatırlıyorum
Hap kısmında zamanında bende yaşamıştım 8-10 küsür hap aldım bünyem biraz sağlam normalde ilaç kullanan birisi değilim kullansamda pek etki etmiyor o gece sabaha kadar karın ağrısı çektim bağırsaklar bozuldu sabahı zor ettim demek istediğim o şeyleri ergenlikte bende yaşadım yalnızlık kötü bişey değildir kendini büyütmen lazım hayatta bi amacın olsun sana zevk veren bişey bul tavsiyem adranalin içersin mesela ben motor severim çıkıp gazlarım yüksek süratlerdir akrobasik hareketlerdir benim hoşuma gidiyor 10 küsür kazam var 8 senedir kullanıyorum son 2 yıldır kazam yok ama kaza yapıcak gibi olunca adranalin gelince kahkaha atıyorum kendimden geçiyorum zevkten biraz şizofrenik durucak bu dediklerim ama az çok anlamışsındır kısaca sana zevk veren bi uğraş bul
içinde bulunduğum hissi anlatmak çok zor. yemek yemek, içmek, uyumak ve diğer insanın doğal ihtiyaçları olan şeyleri gram canım istemiyor. eskiden de vardı ama şu an daha şiddetli arzuluyorum ölümü tıp okuyorum bölüme başladıktan sonra hayat daha da boş gelmeye başladı ben ölsem de hayat yine devam edecek olduğu gibi neden kendime engel olmaya çalışıyorum onu da bilmiyorum sanki dünyanın merkeziyim
Şöyle düşün tek bir hayatın var o hayatı neden çöp edesin ki olum saçmalamayın la tıp okuyorum diyorsun çalışırsan geleceğin parlak senin yerine olmak isteyen insanlar varken niye ölmek isteyesin ölmek yerine amaç koy kendine sıkma canını be
yalnızlığın insanın hayatını ne denli etkilediğini bilmediğin için çok şanslısın ben hep yalnızdım hayatım boyunca yalnız oldum yalnızlığın beynimin kimyasını bozduğunu da düşünüyorum
ayrıca en basitinden eli kolu olmayan bir insan seni görse senin yerinde olmak isteyecek bu bir ölçüt değil
Şöyle söyliyim aileden bi halt görmedim peder bey ölümden döndüğüm zamanlarda gelip kemiklerimi kırarcasına dövdü okul zamanları hep yalnızdım dışlandım kendim kendimi büyüttüm 50 den fazla işte çalıştım çok ezildim şimdi durumum iyi ortamım çok ama tercih etmiyorum derler ya insanları tanıdıkça yalnızlığı sevdim diye çok kazık yedim bence biraz da bu yönleriyle düşün
dediğim gibi belki de benim beynimin kimyası bozuktur benim komplekslerim dertlerim yok sadece yalnızlık bunalıma sürükledi tuhaf bir şekilde ölümden de korkmuyorum gömülmekten de korkmuyorum ama yalnızlıktan korkuyorum işte
Paranormal bişeyler görüyormusun
küçükken az biraz kilom vardı büyük çaplı body-shaming denilen şeye maruz kaldım ondan sonra zayıfladım şu an bir bakan yeniden bakıyor ama tüm sosyal becerilerimi kaybettim o dışlamalardan sonra. kimseyle iletişim kuramıyorum algılarım da bozuldu sadece tabletimi açıp ders çalışıyorum bunaldım
Kız veya erkek arkadaşların var mı
dediğim gibi ben kimseyle iletişim kuramıyorum özgüvenden dolayı değil. yanıma yaklaşıp sohbet etmek isteyen oldu ama saniyesinde terk ediyorum ortamı elimdeki bir şey değil geriliyorum. birisi benle konuşmaya çalışırken beynim kaç moduna giriyor
İsmini kimliğini gizli tutarak konuşmak istersen bildiğin platform varsa yardımcı olabilirim sana bu konuda şey gibi düşün sanaldan bir psikolog gibi dert dinlemeyi severim anlatırsın o terk etmende bana kalırsa insan yabancı bi ortama girince ister istemez ufaktan çekinir bu herkeste vardır sendeki de o mantık uzun zamandır kimseyle konuşmuyorsan artık beynin biriyle konuşunca yadırgıyor
Hobiler edin , boş durma
Kafanı dağıt çok dusunme
Bana da arada geliyor yav he he diyoru
Gerek yok..