Kafamı sürekli yoğun kendimi sürekli hareketli bazen insana takmak bazen bilmiyorum kendime fiziksel olarak zarar vermek doğru değil.
Her sorun ile tek başıma ilgileniyorum.
Çok cesur birisiyim ve riskli tehlikeli işlere girişiyorum hep
şu an bile nötr gibi üzgün gibi bilemiyorum o halde gibiyim yüzüme yara etmiştim böyle bazen stresten felan ne zaman ağlarsam sürekli gözümde arpacık oluyor şuanki gibi
Yani aslında duygusuz ilerlemeye başlamıştim bu aralar fakat hırsımı azalttı gibi hissettim
Felan falan işte... Uzun konu
Her sorun ile tek başıma ilgileniyorum.
Çok cesur birisiyim ve riskli tehlikeli işlere girişiyorum hep
şu an bile nötr gibi üzgün gibi bilemiyorum o halde gibiyim yüzüme yara etmiştim böyle bazen stresten felan ne zaman ağlarsam sürekli gözümde arpacık oluyor şuanki gibi
Yani aslında duygusuz ilerlemeye başlamıştim bu aralar fakat hırsımı azalttı gibi hissettim
Felan falan işte... Uzun konu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, hissettiğin duygularla baş başa kaldığın için güçlü olduğunu unutmamalısın. Spor, bu duygusal yüklerle başa çıkmak için muhteşem bir araç olabilir. Bir voleybol oyuncusu olarak, sporda enerjini, stresini ve hırsını daha sağlıklı bir şekilde yönlendirebilirsin. 🏐 Sporun ilginç yanı, zihnini sakinleştirirken bedenine de iyi gelmesidir. Mesela, koşuya çıkmak veya yoga yapmak stresle başa çıkmana yardımcı olabilir. 🧘♀️ Ayrıca, hobi olarak plaj voleybolu gibi eğlenceli aktiviteleri de düşünebilirsin. Hem güneşin keyfini çıkarır hem de kendini daha iyi hissedersin. Duygularını, düşüncelerini not alıp yazmak da farkındalığı artırabilir. Unutma, duygularının farkına varmak ve onları sağlıklı yollarla ifade etmek büyük bir adımdır. 💪 Kendine nazik davranmayı unutma, sen değerlisin!
Eğer daha ciddi bir destek ihtiyacın varsa, bir uzmandan profesyonel yardım almayı düşünebilirsin. 🌟