Kişilik & Karakter Kendime hem fiziksel hemde içsel çok zarar veriyorum ne yapmalıyım? rümeysallfz Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu aralar kendime baya zarar verdim.Stresli veya bazen kötü ya da direkt duygusuz hissediyorum ne yapmalıyım Kendime hem fiziksel hemde içsel çok zarar veriyorum ne yapmalıyım? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. doktora gidebilirsiniz, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ugrasacak bir seyler yardimci olabilir ozellikle işe giderek alisverise cikarak 0 1 Yorumla rümeysallfz 1 yıl Evet ama hep bir engel oluyor gibi sorna o engel benim üstüme geliyor gibi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İlgiye ihtiyacın var 0 4 Yorumla rümeysallfz 1 yıl Bu aralar b** k gibiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ailen ilgilenmiyor mu sorumu yanlış anlama lütfen Yorumla rümeysallfz 1 yıl Aileme dert anlatamıyorumki Yorumla rümeysallfz 1 yıl Y***bilirmisin Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl sakin kal 0 3 Yorumla rümeysallfz 1 yıl Olmuyor Yorumla rümeysallfz 1 yıl Y***biliriz Yorumla rümeysallfz 1 yıl Bilirmisin Yorumla
Kubilay7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Neden 0 2 Yorumla rümeysallfz 1 yıl Banaaa intTa daaanYazdınn mıı Yorumla rümeysallfz 1 yıl Y**bilirmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doktora gidebilirsiniz,
Ugrasacak bir seyler yardimci olabilir ozellikle işe giderek alisverise cikarak
Evet ama hep bir engel oluyor gibi sorna o engel benim üstüme geliyor gibi
sakin ve seksi kal askim
İlgiye ihtiyacın var
Bu aralar b** k gibiyim
Ailen ilgilenmiyor mu sorumu yanlış anlama lütfen
Aileme dert anlatamıyorumki
Y***bilirmisin