Ailem tarafından hayatım mahvoldu hayallerim okulum geleceğim herşeyim mahvoldu sonra biri çıktı karşıma iliklerime kadar sevildiğimi hissettim sonra benle bir şeyler yaşamak istediğini yaşarsam benimle evleneceğini söyledi beni çok seveceğini söyledi bende ondan zaman istedim kabul etti 9 ay boyunca zaman verdi o Zaman içerisinde çok güzel ilgilendi herşeyimle buluşmalarda elinden gelenin en iyisini yapıyordu mutlu olim diye birlikte olmayı kabul ettim birlikte olduk sonra tekrar olmak istedi bu sefer ben istemedim zorla yaptı ikincide üçüncüde buluşmalara gitmemeye başladım sonra bana dediki senden istediğimi aldım bitti isim seninle küfürler etmeye başladı ailemin yaptığı şeyleri yapmaya başladı babam gibi değil o dedim babamın yaptıklarının birebir aynısını yaptı sonra beni arkadaşlarına o kızı kullanıyorum diye anlattığını öğrendim kullanılmış gibi hissediyorum. Beni neredeysen iki ay önce aldattığını öğrendim dayanamadım intihar girişiminde bulundum bana bunu bilene beceremedigimi söyledi kendini as dedi hem ölmekten korkmazsin hem kurtulmak icinn çaren olmaz dedi uzun zamandır beni aldattığını hatırladıkça dayanılmaz bir acı yaşıyordum şimdi ise bana kendimi öldürmemin onun için benden Kurtuluş yolu olduğunu söylüyor kullanıldığımi hatırladıkça öldüresim. geliyor kendimi yardım edin bana lütfen çarem yok kimsem yok ne yapacam bilmiyorum tek yardımım siz olun
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kadar uzun yazmışsın yazdıklarının doğru olduğunu düşünerek cevap veriyorum. Seks bir kullanma değildir öncelikle bunu bil. Burada kimse seninle uzun uzun konuşamaz. Bu atlatmak istyor isen kesinlikle profosyenel destek al. Ve böyle saçma sapan tehdit vb söylemleri kafana takma.
Ailem baskı yapıyorlar bir profosyonele gozukmeme asla izin vermezler daha önce kendime zarar verdim ailem ozaman bilene bana şiddet uyguladı kimse demedi bu kız niye böyle bir şey yaptı yarasını bilelim saralım koruyalım
Sen kendi ayakları üzerinde duracaksın.
Yapamıyorum duramıyorum kimsenin beni sevmediğini bilmek her zaman birinin beni kullanacağını bilmek üzüyor beni
Ne alakası var. Senin yaş kaç sen nerede yaşıyorsun da bu kadar kendini aciz hissediyorsun
Yrm yaşım
Çok gençsin uzak dur bu psikojiden gir bir işe çalış çevrenden uzaklaş.
Uzaklaşamıyorum uzaklaşmak için evi terk etmem gerekiyor
Nasıl böyle bir yargıya variyorsun
Bunun icin mi intihar edip ahiretini de yakıcan
Daha fazla burada üzülmeye dayanamıyorum bir insan yüzünden canım yansın istemiyorum burada kendimle kalmak istemiyorum
Zamanla unutuan bunu. Böyle şeyleri yasayan tek sen misin
Böyle şeyleri yaşayan bir tek ben değilim ama kimse benim kadar kırılgan hassas özgüvenini kaybetmiş heveslerini kaybetmiş ya da yaşamaktan vazgeçmiş biri değil
Yazamıyorum
Bıragma gendini
Yaşamak için bir sebebim yok bir sevenim yok kime karşı iyiysem kullanıyorlar çok üzülüyorum gururum çok inciliyor bu dünyadaki insanlar beni gerçekten üzüyor çevremdeki herkese söylemiş birlikte olduğumuzu herkes önümü kesiyor iğrenç şeyler söylüyor ailem üstüme geliyor baskı uyguluyor ben degilde kim kendini bırakacak dayanacak gücüm yok ne için yaşıyorum bilmiyorum
düzelir hepsi unutulur ne bileyim okursun çalışırsın bir yol çizersin kendine geçer yani bugünler
Geçmiyor unutamıyorum bir tek ben yaşamadım ama ben gerçekten çok hassasım çok kırılganım
O kadar değilsin atlatacaksın