Çok Zor bir dönemden geçiyorum kendime zarar verecem yardım edin?

Ailem tarafından hayatım mahvoldu hayallerim okulum geleceğim herşeyim mahvoldu sonra biri çıktı karşıma iliklerime kadar sevildiğimi hissettim sonra benle bir şeyler yaşamak istediğini yaşarsam benimle evleneceğini söyledi beni çok seveceğini söyledi bende ondan zaman istedim kabul etti 9 ay boyunca zaman verdi o Zaman içerisinde çok güzel ilgilendi herşeyimle buluşmalarda elinden gelenin en iyisini yapıyordu mutlu olim diye birlikte olmayı kabul ettim birlikte olduk sonra tekrar olmak istedi bu sefer ben istemedim zorla yaptı ikincide üçüncüde buluşmalara gitmemeye başladım sonra bana dediki senden istediğimi aldım bitti isim seninle küfürler etmeye başladı ailemin yaptığı şeyleri yapmaya başladı babam gibi değil o dedim babamın yaptıklarının birebir aynısını yaptı sonra beni arkadaşlarına o kızı kullanıyorum diye anlattığını öğrendim kullanılmış gibi hissediyorum. Beni neredeysen iki ay önce aldattığını öğrendim dayanamadım intihar girişiminde bulundum bana bunu bilene beceremedigimi söyledi kendini as dedi hem ölmekten korkmazsin hem kurtulmak icinn çaren olmaz dedi uzun zamandır beni aldattığını hatırladıkça dayanılmaz bir acı yaşıyordum şimdi ise bana kendimi öldürmemin onun için benden Kurtuluş yolu olduğunu söylüyor kullanıldığımi hatırladıkça öldüresim. geliyor kendimi yardım edin bana lütfen çarem yok kimsem yok ne yapacam bilmiyorum tek yardımım siz olun
Çok Zor bir dönemden geçiyorum kendime zarar verecem yardım edin?