Aşırı anksiyete sorunu yaşıyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşımla aramız açıldı bu sefer ömürlük olabilir. Ben bu kızı üç gündür aramiyordum. Beni üç gün sonra aradı hayır ola üç gündür aramıyorsun falan dedi. Bende o kadar boş ruh halim iyi olan beynim bir anda doldu. Onun heyecanına ortak olmak yerine eski iş arkadaşlarımın benimle konuşmadından bahsettim bir an tavrı doğal olarak değişti. Ben sonra mesaj üstüne mesaj attım kızdı diye. Pazar günü evlerine gittim barıştık gibi oldu ama bir arkadaşıyla cumalikızığa gideceklermiş beni de aldılar. Sonra yine inşallah beni affedersin özür dilerim falan filan mesaj üstüne mesaj attım yazınca benim bile güleceğim geliyor gerçekten çok aptalca ya. Pztsi salı mesaj üstüne mesaj atınca çok güzel saygılı cevap verdi damla bak yoğunum falan filan dün sabah attım sinirden gülüyorum 😆😆 artık delirdi yeter seni engelliyorum yazmış ben sonra mesajla evet bencilim ama eskidendi iki arkadaşı kendi hayatlarıyla kaşarlık yapmışlardı onlardan bahsettim sanane benim arkadaşlarımdan yazdı ona daha çok kızdı. Facebook instagramım o bana kizmamişken kapanmıştı yenilerine ekledim ama onlara kabul etmedi gibi engellemedi de whatsap ve mesajlardan engelledi buraya kadar okuduysaniz Allah razı olsun şimdi aramı nasıl düzeltebilirim mümkün mü?
Güncellemeler
1 yıl
Ben okudum ayrıntıyı okumak o kadar zor değil inşallah okursunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer