Anksiyete ile mücadele eden var mı?

Arkadaşlar 30 yaşındayım, üniversite 2. siniftan beri yani yaklaşık 10 senedir antidepresan hap kullanıyorum. Bazen ara verdiğim oldu. İlk zamanlar faverin 100 mg ile başladım, birde antipsikotik hap. O zaman koyulan teşhis obsesif kompulsif bozukluk vs. Sonralarinda anksiyete dendi, selectra kullandım, + antipsikotik hap, şimdilerdede misol 100 mg, birde stilizan diye bir hap kullanıyorum. Ama artık bu kullandiklarim fayda etmiyor. Kendimi tamamen tükenmiş bitmiş hissediyorum. İşe zor gidip geliyorum. Kafam hep anlamsız, gereksiz şeylerle dolu. Tahammülüm kalmadı artık. Baskalarini görünce onlara o kadar imreniyorumki keşke onlar gibi başkaları gibi olabilsem. Hep içime ata ata kendimi yiyip bitiriyorum. İçimde geçmişte olanlarda dolayı çok yüksek bir öfkede mevcut. Beynim kaldırmıyor iflas etti artık, çok zor durumdayım. Beynimi sağlıklı birinin beyni ile değişmek istiyorum. Bünye olarak sessiz, suskun, bazen çok sinirli ve öfkeli biriyim. Benim gibi bu durumda olan var mı aranızda veya bu durumu atlatmış olan?

Anksiyete ile mücadele eden var mı?