Surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı içimde hissetmedim ama sızı ve kan geldi aylar once dr a gitmeyi düşünüyorum ama bi cesaret edemiyorum iyicene psikolojim bozulurmu sizce ben bu olayı kabullenemiyorum lütfen kötü yorum yapmayın ben yeterince pişmanım zaten bundan sonrasını düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aklında kalmasın ya, git Dr. a göster, sor
Kafandan kalksın,
Derler ki: Ölüm ölüm bir ölüm (şimdi sen her gün ölüm gibi yaşıyorsun ki aylar olmuş)
Hata değil, bir anlık kontrolsüzlüktü. Bu seni kirletmez. Doktora git, geç kalma. Bedenini önemseyen, ruhunu da korur.
Bişey olmuşmudur sence
Sanmıyorum
Sızı hissetmiştim ama ve kanama oldu
Bu anlattığın durum, kızlık zarında zedelenme ya da yırtılma olmuş olabileceğini düşündürüyor. Ama tam olarak ne olduğunu anlamanın tek yolu doktora gitmek. Kafanda kurmaktan çok daha hafif geçebilir. Gerçek netleşince, korku da azalir
bir şey olmaz takma bu kadar. insan vücudunun normal işleyişinin bir parçası
Bilmiyorum insanlar bunu önemsiyor
boş ver sen onu önemseyen insanları eskide kaldı o. ha yarın öbür gün evlenirim ihtiyaç olur falan dersen ameliyatı var eskisi gibi oluyor merak etme
Eminmisin ayrıca ben ailemle yasıyorum hastane yatışı oluyomu ya da yürümede oturmada zorluk illaki olur
hayır çok basit bir ameliyat. yatış falan yok. hiç bir şey anlamaz kimse
Nerden biliyosun bukadar bide tutmayabilir korkuyorum ben ondan yani nasıl hareket etcemki acısı da olur
Kayıtlara gecebilir sonucta bi ameliyat
hiç bir kayıda geçmez. bu ameliyatı yapan doktor zaten biliyor ne amaçla yapıldığını. ama bence sen buna da boşuna takılıyorsun
Birde onu evlenmeden 4 gün önce falan yapıyorlarmış kalıcı olana ömürlük yazıyo internette ama yaptıranlar hep geçici yaptırmış
Neden bişey olmamışmıdır?
iki çeşidi var. biri dediğin gibi kısa süre önce. biri kalıcı.
büyük ihtimalle de bir şey olmamıştır. ama olduysa da boş ver. bunu dert edecek biriyle evlenmezsin zaten. yani bu devirde öyle bir adam o olmasa başka şeyleri dert edecek kafasız bir adamdır. uzak dur zaten onlardan
Ama sevgilinede kalkıp anlatamazsın ki anlatsak yatmak ister ben ilişkiye girmiyorum zaten bu olaylarıda yapmıyodum sevgilim beni ikna etti onu suçlamıyorum zorla değil ama ondan önce hiç bişey yaşamamıştım öpüşme dahi şimdide çok rahat davranıyor bana karşı biliyor korkularımı oyüzden onu bıraksam mesela bi başkasıyla ilerde sevgili olsam anlatamam zaten ben cok utangacım sevgiline söyleme zaten nişanlanırsan falan söyle dersen ozaman işler ciddiye biniyor aileme duyurma ihtimali var yani cok karışık mevzular ben ilişki yaşıyor olsam kimseye bişey açıklama durumu olmaz ama gerçekten yaşamıyorum bu olayda iyice beni itti zaten
Anlatmassanda kandırmış gibi olur zor yani
eğer nasıl olsa beni bırakamaz diye seni umursamamaya başladıysa hemen yarın ayrıl. ya hatasını anlar adam gibi davranmaya başlar barışırsınız. ya da kısa yoldan kurtulmuş olursun. gelecekte başka bir olayın olursa biliyorsun yolu var. bu kadar stres etmeye gerek yok. gidersin bir doktora. yapar ameliyatını kist var diye rapor yazar ağrın sızın olsa bile kimse bir şeyden şüphelenmez. yorma kendini böyle.
kandırmış gibi falan olmuyor. o anlatıyor mu anlatmıyor mu ilişkiye girdi mi girmedi mi bilme şansın var mı. evrimin erkeklere geçtiği bir kıyak bu.
ilişkin başladıktan sonra onu aldatmadıktan kötü bir şey yapmadıktan sonra onu ilgilendirmez önceki olanlar. kötü bir şey yok bunda. ne kötülükler yapıyor insanlar açıktan açıkdan. dolandırıcısı hırsızı arsızı. sen mutlaka söylenmesi gereken bir kabahat işleme bundan bir şey olmaz.
Teşekkür ederim yazdıkların için maalesef ayrılamıyorum birine söyler falan nebileyim her erkek senin gibi değil bu arada gerçekten bakmayın bu olaya insanların psikoloji okadar çok bozuluyorki ben kendimi biliyorum tanıyorum sevgilimi eşimi asla aldatmam mesela karakterimi biliyorum sizde zaten sevgilinizi eşinizi tanırsınız mutlaka az çok karakter olarak düzgünlüğünü anlarsınız ya da cok genişmi bunuda tavırlarından yaptıklarından anlarsınız gerçekten zara değilde tavra bakın sen zaten öyle bi adama benziyosun. Çok kız arkadaşım var hepsinin kendi özeli beni ilgilendirmez aslında ama bakire olup evli adamla sadece ön kısmına girmeden herseyi yapan bi tanıdıgım var aynı iş yerinde çalışıyoruz bak sen dikim öneriyosun anlaşılmıyo diyosun misal bozulduysa bile diktirsem kimse anlamıyomuş yani bu devirde kimin ne oldugu kısaca zarla anlaşılmıyo gerçekten diyorum kadınları değersizleştirmeyin nolur benim çocuğum oldugunda ona benden korkmaması gerektiğini bana gelip her derdini anlatması gerektiğini öğreticem ben 23 yaşındayım 59 yaşına gelmiş babamdan korkuyorum ya duyarsa diye o farketmiyo belki ama yüzüne bakamıyorum utandıgım için.. içimi kemirdi bu durum kısacası malesefki küçücük bi doku benim psikolojimi bozdu korkuma doktora bile gidemedim 3 aydır
birilerine duyuracaksa sen ayrılmasan da duyurur. sen kendini birine köle ettin diye adamın karakteri değişmez. iyiyse iyidir kötüyse kötüdür
Söyleme diyorsun da ben doğru kişi diye düşünüp biriyle ciddi yola girsem ilk gece anlarsa bana demezmi bana niye söylemedin
söyleme demedim. bunu dert etmeyecek biriyle birlikte olursun dedim. yok eğer sana gelip de bacak aranda bir parça et eksik diye seni değersiz görecek biriyle evlenmek zorunda kalırsan onun puştluğuna layığıyla karşılık verirsin diyorum
Bilmiyorum dediğim gibi çok üzgünüm kendimi suçluyorum kendime kızıyorum bi yandan geleceğimi düşünüyorum bi yandan duyulurmu diye ağır geldi bu bana ve dediğim gibi ben bu durumu anlatamam kimseye gibi geliyor bu kandırmak saklamak için değil ben bile kabullenemiyorum ki ilişkide yaşamıyorum kimin de ne oldugunu bilemiyosun adam umursamıyor gibi gözükür ilk gece sıkıntı cıkarır belli olmaz
Senin hatan yeterince güvenilir olmayan bir adamla bunu yaşamak olmuş. Olur da ikinci bir sevgilin olur o da senin için yeterince güvenilir olmayan bir adam olursa sen adam değil öküz seçiyorsun demektir. Artık öküze de öküz muamelesi yaparsın
Evet öyle ben maalesef ayrılmaktanda korkuyorum doktora gitmekten bile korkuyorum o dikim tutarmı anlaşılırmı nebiliyim ya zor bi durum
Hissetmediysen bişey olmaz rahat ol
Sızı oldu ve hemen sınrasında kanama
O zaman girdi ama sen anlayamadın sanirim
Enkeneceksen onunla sorun olmaz ama başka biriyle olacaksa evlilik sorun olabilir
Senin adına üzüldüm bir anlık dikkatsizlik aslında suç sende değil onda bunu sana yapmayacakti
Bana karşı çok rahat davranıyor bu olay oldu olalı huyu tavrı değişti işin en kötü tarafı bu:(
Aslında tam tersi olması lazım seni sürekli arayıp sorması lazım var mı bir sıkıntı diyerek sana yardımcı olması gerekiyor
Yoksa alacağımı aldım deyip seni hicmi umursamiyor
Bu olay oldu olalı rahat davranıyor bana karşı kırıyor üzüyor herşeye ağlıyosun ruh hastası falan neler neler korkuma bırakamıyorum bak bi kadın olarak bütün dürüstlüğümle yazıcam inşallah bendede bişey çıkmaz neyse bi kadında bu küçücük doku parçasına bakmayın benim psikolojim nasıl bozuldu bi Allah bi ben biliyorum kimsenin karakteride zarından ölçülmüyo iş arkadaşım mesela anlatıyor bize molalarda evli bi adamla takılıyor parasını yemek için bi girmediği kalmış adamın onun harici hersey aklına gelebilecek absürt seyler oda onun özeli ama burdan şunu çıkartmanız için diyorum bu devirde kimsenin ne oldugunu bilemezsin bizim ülkemizde o küçücük doku kadınları namyslu namussuz yapıyor benim gibi bu konudan psikolojisi bozulan çok kadın var bak kendimden örnek vericek olursam bundan önce öpüşme bile yaşamamıştım aptallıgımdan oldu hersey de. Erkekler için diyorum bakmayın zara mara kadının karakterini gözlemleyin huyu suyu iyimi sana uyumlumu asıl namusu karakterinde saklıdır bilemezsin kimin ne oldugunu
Bu biraz derin konu kişiden kişiye farklılık gösterebilir sen evlendiğinde eşinin başka bir kadınla ilişki yaşamasını istermisin bunu cevapla yeterli benim icin
Benden sonra kesinlikle hayır ama öncesinde yaşamış olduğunu söylese ben problem etmem kadınlar coguda etmiyor bu arada erkekler ediyor
Psikolojin neden bozulsun ki?
Ne diyeceksin edepsiz
Sevgilin evlenmez mi seninle
Sevgilimi ben aslında seviyorum onunla evlenmekte isterdim ama bu olaydan sonra çok rahat davranmaya başladı hataları oldu bana ve hiç önemsemiyor eskisi gibi yani korktum ağladım aylar gecmesine ragmen hala bu konuyu konustugum için bu kız beni bırakamaz diye düşünüyor maalesef buda beni ondan itiyor zaten çok pişmanım bu bana bi ders oldu yırtılmışsa bile yapıcagımı sanmıyorum kimseyle
Gerçekten senin moralini çok bozmuş psikolojini bozmuş bu çocuklar sana hayır gelmez bence iletişimini kes İstersen bir detaylı konuşalım bu konuyu
Detaylı konusucak bişey yok özele gecmiyorum neticede en başta bi sevgilim var dediğim gibi onu seviyorum ama bu hareketleri beni kendisinden itti korkuma bırakamıyorum önceden görseydim bu yaşicaklarımı hiç konuşmazdım tanışmazsım çünkü ben bakirelige önem veriyorum hiç yaşamamıştım en ufak seyi bile o bana hiç bişey olmicagını bunların normal oldugunu vs ve bi tln şey söyleyerek ikna etmişti bu olay da ya 4. de ya da 5. de oldu yani zorla yapılan bisey yok tabiki ama yinede kanamadan sonra aşırı rahat davranmaya başladı bu rahatlığı beni rahatsız ediyor
O seni kullandığını kar sayıyor senin düşündüğün gibi birisi değil ciddiyetsiz de kayıt birisi bundan sana koca olmaz yine de kendin bilirsin
Ayrılsam hayatım iyice sarpasaracak ama
Ben seni gerçekten çok merak ettim istersen destek olurum sana
Yok sağol
Gerçekten çok üzüldüm Senin için değmeyecek birisi ile berabersin
Zaten kızlık bozulmuş ne yapacaksın söyle bundan sonra
hisetmediysen bşi yoktur. bastırdıysa ezilmiştir
Doktora gidebilirsin çok takılma
Ya bozulduysa basıl takmıyım
Bozulmamıştir öyle hemen bozulmaz zaten doktora gider halledersin herkes sorun etmiyor böyle şeyleri seninle sevgili olsam ve evlenecek olsam önemsemem sonuçta erkeklerde birileri ile evlenene kadar birşeyler yaşıyor
Herkes bu kafada değil ama ayrıca ben ilişki yaşamıyorum bunuda kalkıp hiç kimsenin sevgilisi falan sormaz ilişki yaşamadığı için öyle düşünür zaten bu sefer kandırdın muhabbeti olursa
Evleneceğin kişiye bağlı tabi ama ilişki yaşamıyor olabilirsin takılacak bişey yok bunda düşünme doktor bir günde halleder önemsiyorsan bence benden önemlisi önemli değil sonuçta benimle olduğun zaman bana sadık olman onemli
Yaşın yanlış sanırım
23
Yaz istersen
Yaşıtın biri olarak akıl verebilirsem vermeye çalışırım
Kontrole git bir şey olmaz
Ya yırtılmıssa sence nolmustur
Sen bana detaylı anlatayım sana
kontrol ettir
İyicene psikolojim bozulur diye korkuyorum açıkcası
kafan rahat olur
Ama yırtılmış derse iyice bozulmasın
bilmiyorum ki