Herşeye sinir oluyorum. Psikiyatriste gitsem işe yarar mı sizce?

herşeye sinir oluyorum. artık karakterimi bile değiştirmeye başladı. Şu an yaşım genç. haliyle kaldırabiliyorum ama ilerki zamanlarda hastalık olarak döncek bunlar bana. eskileri açıp açıp düşünüp düşünüp sinir oluyorum. ama anlatamam öyle böyle değil feci sinir oluyorum. sinir olduğum insanlar aklıma gelince sinir oluyorum. ruyamda sinir olduğum insanlarla habere kavga ediyorum. burdakilere bile sinir oluyorum. oysaki yüzlerini bile görmemişimdir. verdikleri cevaplara sinir oluyorum. tam bir sinir hastası oldum. napsam bilemedim. psikiyatriden randevu aldım ama işe yararmı bilmiyorum. ilaçlara yüklenmek istemiyorum. bu kadar sinir akla zarar. napsam ben arkadaşlar. bana bir yol gösterin. içimde düşünüp düşünüp sinirden delircem bigün. kimseye karşılığını veremiyorum beni sinir edecek bişey söylediklerinde. yuta yutamı bu hale geldim bilmiyorumki. napıyım ben? psikiyatriye gidince işe yararmı? acaba ilaç verip gönderirmi yoksa benimle konuşup beni biyerlere yönlendirirmi? bir yardımcı olun lütfen..
Herşeye sinir oluyorum. Psikiyatriste gitsem işe yarar mı sizce?