Psikoloğa gitsem ilerde sorun olur mu benim için?

Özelde gideceğim yani hastane değil böyle ev gibi oluyor ya öyle anladığım kadarıyla internetten araştırıp buldum yorumları falan. E nabız da vs kayda geçip gözükmez değil mi?3 4yerle görüştüm telefonda seans ücreti vs sormak için ve sadece 1 tanesine sordum aklıma gelince " kayda geçer mi kimlik vs alacak mısınız gelince dedim o da yok dedim sadece isim soy isim not alacağım dedi o da mesela sen geldin 3 ay, sonra 3 yıl sonra yine geldin hatırlamak için dedi? Ne yapıyım gidiyim mı? Gitmek isteme sebebim kendi ebeveynim bana 4 ayrı mahkeme açtırdı hepsi kapandı avukat tuttum yıllarım gitti uyuşturucu vs iftira attı ( sigara bile içmiyorum sırf başımı örtüp tesettüre girip evlenmiyorum diye bunu yapıyor ! ) Şimdi yeni okula başlayacağım yks gireceğim ve bu seferde seni hastaneye yaptıracagim diye tehdit ediyor akıl hastanesi ne ( sırf tesettür girip evlenmiyorum diye bunları yapıyor ) Allah dusmaninim başına vermesin böyle hasta bir anne kısaca benim şu an psikiloga gitmek isteme sebebim bende bir sorun yok qma evden gitmeyi düşünüyorum hiç tanımadığım erkekle yasayip sınava hazırlanıp seneye de yurda gecmeyi düşünüyorum ama bunu yapmak istemiyorum 😔bu bir çözüm değil o erkek bana neler yapacak kim bilir o yüzden evden ayrolmadan bir psikolog a gidip görüşüp belki ebeveynimle konuşur diye düşünüyorum? Sonuç alamazsam tek seansta mecbur gideceğim evden çünkü önümdeki 40 yılımı mahvedecek ( ya hapis ya hastaneyle) daha önce yaptı mahlemeden zor kurtuldum sicilim olmadan , şimdide akıl hastanesi ne yaitracagim diyor 😔😔💔
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap bekliyorum niye kimse cvp vermiyor
Psikoloğa gitsem ilerde sorun olur mu benim için?