Özelde gideceğim yani hastane değil böyle ev gibi oluyor ya öyle anladığım kadarıyla internetten araştırıp buldum yorumları falan. E nabız da vs kayda geçip gözükmez değil mi?3 4yerle görüştüm telefonda seans ücreti vs sormak için ve sadece 1 tanesine sordum aklıma gelince " kayda geçer mi kimlik vs alacak mısınız gelince dedim o da yok dedim sadece isim soy isim not alacağım dedi o da mesela sen geldin 3 ay, sonra 3 yıl sonra yine geldin hatırlamak için dedi? Ne yapıyım gidiyim mı? Gitmek isteme sebebim kendi ebeveynim bana 4 ayrı mahkeme açtırdı hepsi kapandı avukat tuttum yıllarım gitti uyuşturucu vs iftira attı ( sigara bile içmiyorum sırf başımı örtüp tesettüre girip evlenmiyorum diye bunu yapıyor ! ) Şimdi yeni okula başlayacağım yks gireceğim ve bu seferde seni hastaneye yaptıracagim diye tehdit ediyor akıl hastanesi ne ( sırf tesettür girip evlenmiyorum diye bunları yapıyor ) Allah dusmaninim başına vermesin böyle hasta bir anne kısaca benim şu an psikiloga gitmek isteme sebebim bende bir sorun yok qma evden gitmeyi düşünüyorum hiç tanımadığım erkekle yasayip sınava hazırlanıp seneye de yurda gecmeyi düşünüyorum ama bunu yapmak istemiyorum 😔bu bir çözüm değil o erkek bana neler yapacak kim bilir o yüzden evden ayrolmadan bir psikolog a gidip görüşüp belki ebeveynimle konuşur diye düşünüyorum? Sonuç alamazsam tek seansta mecbur gideceğim evden çünkü önümdeki 40 yılımı mahvedecek ( ya hapis ya hastaneyle) daha önce yaptı mahlemeden zor kurtuldum sicilim olmadan , şimdide akıl hastanesi ne yaitracagim diyor 😔😔💔
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap bekliyorum niye kimse cvp vermiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence hiç gitme bazı mesleklerde ileride sıkıntı oluyor
Psikaytrist ilaç yazıyormuş ya o sıkıntı oluyor gibi anladım ben devlet hastanesinde ve bazı yorum blog sayfası mı deniyor oradada biri yazmış psikiloga gittim subay olamıyorum psikiolglar yanlış bilgi veriyorlar gitmeyin yazmış kafam karıştı 😑 ebeveynim kendini yırtıyor kaç aydır seni psikaytrist e götüreceğim diye yani onun istediğini mı gerçekleştirmiş olurum yoksa bilmiyorum kafam patlayacak ne yapıyım oğlanın yanına mı gidiyim 💔😔
Oğlanın yanına gitme. Ben de tesetteülü olmanı isterim ama bu şekilde olmaz zorla bu yapılmaz. Üniversite okursan zaten KYK çıkmaz mı. Sen şu an nerde kalıyorusn
Ailenin yaptığı gerçekten yanlış bir insan bu şekilde zorlanmamalı ya da bu eziyeti piskolojik şiddete maruz bırakılmamalı
Sadece bu kadarıyla kalsa iyi kendi kardeşi de beni tehdit etti seni mahkemeye vereceğim diye annenin dediklerini yapmazsan diye dünyasandi bu olay ve bardak taştı hiç tanımadığım erkekle yaşamak daha iyi benim için üzülme..( teyzem bunu yapan ve bizim aileyi kıskanıyor annemle kendi doğurduğu çocuklar hepsi yaşıt kendi çocukları bir baltaya sap olamadığı için + kendi kocası okumamış borç batağına düşüp batıp yüzlerce insana borçlu ( benim babamsa okumuş meslek sahibi ve annemle babamıda ayırdı babam yok şu an.😡onun yüzünden 😔💔ben tanımadığım herifle kallacagim yatın büyük ihtimalle bu psikologu iyice araştırıyim gitmem mesleğim için sakıncalı olacaksa , annem üzerine alıp gitsek randevuyu
Oğlanın yanına gitmek zorundayim borcum var gecikti bir hafta sürem var ödemek için 5000₺ yi. ailem 2aydir ise göndermiyor 😡ucu boklu degnekler içinde kaldım 😔😔
Gideceğimiz psikilog 2500₺ 1 saati ve anne bunu kabul ediyor ( çünkü amacı benden kurtulup beni ortadan kaldırmak olduğu için koşa koşa gidip veriyor o parayı kabul ediyor vermeyi ama benim ödememi ödeyip bsnim dershaneye başlayıp 1 yıl sınava hazırlanıp seneye yurda gitmeme engel olmak için herşeyi yapıyor )
+ oğlanın yanına gitmeye meraklı değilim bakireyim + güzelim. ama beni 2 aydır ise göndermeyen ailem beni buna mecbur bırakan borç için mahkemelik olamam ben ! ( Kart borcum aylık 1500₺ cik kullanıyordum çünkü maaş günüm denk gelmiyor kaç kere ise 2 saat yolu yuruyerek gittim geldim yol param yok diye vemaas alınca 8500₺ 1500₺ çigi rahatlıkla oduyordum. keyfi yaptığım borc değil. 2 aydır ise gönderilmedigim için şu an 5000₺ ve 1 hafta içinde ödemem gerekiyor!
Kısaca bugün bu psikilog mevzusunu iyice araştıracağım bakacağım gitmem benim ilerde mesleğime etki edecekse , gitmekten vazgeçip yarın oğlanın yanına gideceğim parayı verecek ödeyeceğim sonrasında onunla kalıp hem işte çalışıp ! Hem yks çalışacağım.
Hmm keşke param olsa yardım ederdim ya. Ama o oğlan sana kötü davranöasın para için bunları yapma ya. Gidip yeirne bir şehirde çalışmaya çalışsaj daha mantıklı olmaz mı
Bana yazar mısın.
Gerçekten bunlar için o çocuğun yanına gitmeye gerek yok. Dediğin gibi her yönden sıkıntı ama bunu kendine yapma. Bu çocuk tam olarak kim nasıl biri
Anlama sorunun mu var şaka mısın sen? 5000₺ yi ödemek için 10 gün sürem var ve hangi iş 10 günde sana 5000₺ veriyor?
Hiç tanımadığım biri bu çocuk sadece sesini duydum. ailesini kaybetmiş belki vicdanlı iyi biridir diye düşünüyorum degilsede yapacak bir şey yok ben o okulu okuyacağım mahkemelik olmayacağım.
Anlama sorunundan değil. Ama 5000 TL için de kendini teslim etmiş olacaksın çocuğa
Ve o çocuk kim ki
Hmm inşallah iyi biridir. Ama gerçekten sıkıntılı bri durum ya. Detayları konuştunuz mu. Sana zarar verecek mi
O bunları bilmiyor ki mal miyim anlatıyım 😂😂
Ona farklı anlattım durumu ne yapıyım kendimi korumak için yalan söylemek zorundayim 😔onu dolandirmiycam sonuçta aldığım parayı geri vereceğim
Artık soru sormak yerine soruma cevap bekliyorum?
Piskog için diyorsan gitme sorun olur. Kesinlikle gitme yani
Sen ne iş yapıyorsun? Gittin mi hiç
Bri kere odak arttırıcı ilaç aldım. şu an polislik için sorun olur diyorlar. Keşke gitmeseydim dedim pişman oldum. Öğrenciyim ben
Senin gittiğin devlet hastanesi miydi? Psikaytrist mi psikolog muydu? Ne şikayetiyle gittin ne odağı arttırma? Kırmızı reçete ilaç mı? Ne okuyorsun? şimdi ne olacaksın?
Özelden neden yazmıyorsun. Zaten sadece benle konuşuyorsun.
Kırmızı reöeteydi piskoag devlet hastanesiydi
Odak arttıcı ilaç. Ders çalışmakta odağın dağıldığında alıyorsun beyni hızlandırıyor
Psikilog mu psikaytrist mi yazıyor e nabiza gir bak Dr önünde hangisi yaxiyor bu benim için önemli hadi?
Piskiyatri
Yok öyle bir şey o ilaçlar hep beyni uyuşturuyor psikaytrist e gittiğinde direk ilaç yazıp postaliyorlar oraya asla gitmem zaten , benim bahsettiğim yer özel ev gibi yer saati 900-25000₺ arası değişiyor farklı farklı yerlerde. odai vs içinde yediklere dikkat ediyorum kan değerlerime baktiriyorum sık sık mesela çok uykum geliyor B12 eksik onu arttoroyorum yani öyle psikaytrist gidip ilaçla değil 😘
Bende de dikkat eksikliği varmis sözde söylediğine göre banada ilaç yazmıştı hatırlamıyorum ne tür ilaç kirmizi vs almadım bir dahada gitmedim devlet hastanesi ozeldekine gitmeyi düşünüyorum
Hmm senin sıkıntın var benim yoktu ben öyle gidip almak istedim
Anlamadım neymiş benimmsikintinm?
Yok bir şey
Cvp bekliyorum
Neyin cevabını bekliyorsun cevap verdim işte